Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysia biedulko trzymaj się dzielnie w tym szpitalu dobrze że jesteś pod dobrą opieką
jak patrzę na Twoje zdjęcia to sama nie wiem w którym kolorze włosów Ci jest dobrze:) oba są śliczne choć skrajnie różne i oba Ci pasująciemny i jasny:D
Murraja kiepsko się na kuchenkę patrzyłaś skoro obiad się sam nie ugotowału mnie się ugotował
własnie go zjadłam i dołożyłam ostatkiem tortu z urodzin męża:)
zrobiłam chyba głupotę dnia:P
wyszłam na podwórko, patrzę - mąż pali jakieś siano, zgrabił za ogrodzeniem i sobie pali.....no to pomyślałam że mu pomogę, druga część naszej działki jest nie ogrodzona i rosną tam drzewa i mega dużo ostrężyn. wzięłam sekator i zaczęłam wycinać te ostrężyny a jest ich na prawdę sporo, no i ja cięłam, mąż grabił i palił, nie powiem szło nam pięknie:D ale robiłam to bez rękawiczek i kurka mam taką rękę zmasakrowaną że aż strach na nią popatrzeć.
nie dość że napuchnięta i boli to jeszcze piecze, buuuuu cierpię jak kot:P
NATT super że dzidzia rośnie:) ale nie fajnie że się pcha na świat. odpoczywaj:)blee po porodzie do fryzjera zapierdzielam zrobic sobie dwa kolorki sle ciemne nie chcem blond juz nigdy
-
Jaga wrote:A ja Wam powiem ze mam problem z okiem, jakiś tik mi się włączył i mam wrażenie jakbymmi się powieka wykręcała w drugą strone. Mam to od jakiegoś czasu ale dzisiaj to już ostra przesadza wkurza mnie to okropnie.
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:A Ty Fasia nie mogłaś mieć pessara? Co zdecydowalo o szwie?
Krysti będzie dobrze. Zajmą się Tobą. U nas nie daliby Ci obiadu pewnie. Jak ja kiedyś byłam na jednodniowce w szpitalu to mimo że byłam od 7 do 15 nic do jedzenia mi nie dali. Stwierdzili, że się nie należy...
Natt każą to leż grzeczniewarzywa gulasz ziemniaczki
pyszne malo solne ale sobie sama przyprawilam pieprzem i solą
-
Aguś86 wrote:A Ty Fasia nie mogłaś mieć pessara? Co zdecydowalo o szwie?
U mnie w szpitalu praktykuje się tylko szwy okrężne. One podobno lepiej trzymają. Nie wiem, nie orientowałam się za bardzo w temacie -
Haneczka rozmawiałam dziś z koleżanką, twierdzi że w pierwszej ciąży sobie pofolgowała i utyła 23 kg, w drugiej postanowiła się pilnowac zero słodyczy dupereli same zdrowe rzeczy i przytyła 22:P także podjadaj śmiało:)
ja mam ostatnio faze na jajka, nawet stary chleb obsmażyłam w jajku i wciągnęłam 3 kromki:Phaneczka, Justinka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
arsenka, krysti, marta akvi przepiekne brzuszyska choc arsenki ogromniasty
fasia cycki do gory, jutrk befzie lepiej..nie powiem zebym miala dobry dzien dzisiaj, oslabienie daje sie we znaki ale niestety dom, obiad i praca od 16.00 do 20.00...nakarmic zwierzaki..mezu biedny spi, maly tez w lozku..mi sie nudzi choc nic mi sie nie chce robic
haha ja dzisiaj na obiadek mam zupke ogorkowa i na drugie kotlety mielone z pire i cwikla
i zrobilam kompocik jablkowy bo strasNie mialam ochote na taki swojski
ja mam 170cm...liczac od 1 dnia cyklu mam 9,5kg na plusie...liczc od wagi najnizszej odnotowanej w 9tc to mam 12,5kg na plusie choc wydaje mi sie ze zapis z 1 dnia cyklu jest bardziej waznyKrysti, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Eweliśka, czyli to jest w genach zapisane?
Fajne założenie.
Ale moje wyrzuty sumienia gnają mnie dziś na spacer z mężem, czekam aż wróci z pracy. Będę spalać.
Kochana nie wiem ale jak mam chęć coś ponad program zjeść to sobie właśnie tak tłumaczęhaneczka lubi tę wiadomość
-
Fasia uszy do góry!
Każda z nas ma teraz gorszy dzień, mój np średnio co drugi no max co trzeci taki jest,
oprócz tego że każda z nas ma jakieś tam problemy o których tu się nie mówi to w naszym stanie jest tendencja do wyolbrzymiania płaczu z byle powodu itp.
Jutro już nowy dzień napewno będzie lepszy:*weronika86, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość