Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:u mnie po osiedlu taka pani 80cioletnia z pustym wózkiem chodzi
i dokarmia gołębie, baaaaa nawet im domek zbudowała
Werka - kuruj sie kochana!tylko do gołębi jeszcze sobie ubzdurałam, że w cionży jestem
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Werka, łącze się z Toba! Mnie też rozbiera a do tego podły nastrój mi się włączył aż mężu poszedł wcześniej spać żeby nie słuchać mojego jęczenia.
Shimmer, ja chcę to zobaczyć!
Ja jutro na 9:15 jadę na USG III trymestru dodatkowe. Ciekawe ile mój smok urósł przez tydzien... Niech to dziecko przestanie rosnąć w takim tempie bo go nie wycisnę...shimmer_lip, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:Misia tak chce w Madurowiczu rodzić, zaczęłam nawet wizytować u Kalinki, szczerze to nawet wrazenia jakiegos na mnie ten lekarz nie zrobił a wszyscy się zachwycają nim. No cóz fakt jest faktem ze jego pacjentki mają w szpitalu raj. Ale za ten raj to on nieźle sobie liczy.
-
Wole być matka wariatka z lalką niż z ziemniorami albo nie daj Boże z kurą bez głowy
powariowały wszystkie!
mimka84, CzaryMary, Amy_, shimmer_lip, misia83, Agusiek89, KasiaKwiatek, Aguś86, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Werka, łącze się z Toba! Mnie też rozbiera a do tego podły nastrój mi się włączył aż mężu poszedł wcześniej spać żeby nie słuchać mojego jęczenia.
Shimmer, ja chcę to zobaczyć!
Ja jutro na 9:15 jadę na USG III trymestru dodatkowe. Ciekawe ile mój smok urósł przez tydzien... Niech to dziecko przestanie rosnąć w takim tempie bo go nie wycisnę...
patrz pani babom nie dogodziszjedna truje dupę, że calineczka za mała i wciska w siebie kotlety, bleh a druga jęczy, że klocuszek rośnie
a dziś mi gin powiedział, żebym się tym chudym brzuchem wcale nie przejmowała bo inne parametry są ok a podobno ten brzuch to najczęściej błędny wychodzia i łeb tej mojej niuniu to 29 cm a nie 25
a to mnie najbardziej interesuje
podobno reszty boskiego ciała nie czuć jak wychodzi
mimka84, iwonka1077, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:Ja chodzę do Skoczylasa w ramach pakietu w Luxmedzie. Musi mi to wystarczyć. Panicznie boje sie porodu, ale nawet najlepszy lekarz za mnie nie urodzi. Ja jestem sknera, zamiast raju w szpitalu wole jakiś w ciepłych krajach
Ja miałam do wyboru szpital w NM i jakiś tam lekarzy albo Madurowicz i tutaj kierowałam się opiniami , że niby taki super hiper fantastyczny. Zonka przydzwoniłam i tyle ale już zmieniac nie bede. -
Amy_ wrote:haahahahhahaah mimka to rozwaliłaś mnie z kurą
Shimmer zapytaj mimki czy może być taka bez łba prędzej ją dostaniesz niż taką żywąznaczy mam ale ugotowaną z marchewką dla mojego futrzaka
to może razem z garem do tego wózka właduję
Amy_, mimka84, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprezentacja kącika w pokoju młodzien
i nowi przyjaciele mojego synka
]Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:44
mimka84, shimmer_lip, Jaga, Fasia, misia83, Lwica, Murraya, iwonka1077, MartaAlvi, Justinka, Rudzia, lysinka, KasiaKwiatek, Aguś86, liloe, Gosha, mantissa, Agusiek89, Bambi85, Ulka84, weronika86, Eweliśka lubią tę wiadomość