Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz ja trochę pomarudze ;]
Witajcie w ten czwartkowy wieczór ;]
Ida-Trzymam kciuki za pozytywne wieści oby dzidziuś mógł jeszcze w brzusiu posiedzieć i wszystko dobrze się skończyło
Gosha jak rano czytałam Twój post byłam zestresowana na maksa ,dobrze,że dałaś znak i uspokoiło się.
Marta - Ciekawe czy Riko Ci się spodoba ja za nim szaleje
Rudzia i Krysti wy mi smaka na owocki robicie oj taaa nie ładnie ;P mi się marzy sezon prawdziwych truskawek lato koktajle mmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 22:46
Krysti, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylvia pojęcie Bogdanka nie jest mi obce
a jeśli masz ochotę to możesz wysłać swój nr
Tobie obniżył się brzuch a ja dziś czuje że młoda jakoś inaczej leży
Militta ja też lubię tylko ten wysoki tydzień, żeby niebyło
Ida jejciu niby lekarze a tyle stresu Ci dołożyli ale będzie dobrze kobieto
Justineska cóż Ty za rarytasy wsówasz
Aguś86 ja też mam taką super apaszkę dla młodej, dziś coby nie czuła się że wszystko dla Olusi kupujemy, kupiłam jej super słodką różową czapunię na wiosne
Justinka ja też mam w planie kupić coś od Nowonarodzonej dla starszej, ale jeszcze nie wiem co
Bambi85 mi ciągle włosy wyłaziły a teraz w całej ciązy dosłownie ani jeden! Dla mnie to nowość
Liwi tubisiowe grzanki przerabiałam i od pewnego czasu wcale nie puszczam tych tubisiów
Eweliśka fakt - dla Greya trzeba wyglądaćto zawierała propozycja umowy (uległa powinna o siebie dbać
)
Angela super nabytki, mała niedługo zagości w domku, nie martw się
haneczka mój mąż też chyba czuł się zaniedbany bo ostatnio przebąkiwał o braku koszulek. Dziś kupiliśmy mu 2 i w gratisie trój pak skarpet(dodam że dla mnie daaaawnnoooo nic nie było
)
KASIAB dobrze że wszystko ok
Czary pomysł z poduchą na krześle całkiem niezły
Reszty zapomniałam co dopisaćaaa gratki nowych tygodni i proszę nie rodzić przez weekend miłe Panie!!!!
Ja mam dla młodej apaszkę z fb od Pani: Stylowe Szyciepolecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 20:51
sylvia007, Ida, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam dola co do mieszkania.. myslalam ze jakos szybciej wszystko pojdzie i ze przed narodzinami Malej damy rade sie przeprowadzic ale wychodzi na to ze jeszczd tu zostaniemy z miesiac albo dwa.. a tu tak malo miejsca.. lozeczko ledwo weszlo..musialam biurko oddac do rodzicow.. i wiadomo nic nie odnowione sciany ani nic bo bez sensu skoro sie bedzieny wyprowadzac a chcialam juz moec gotowe wszystko ladnie na przyjscie Malej.. a tu dupa
-
Jeeej jakie piękne pościelki
http://allegro.pl/posciel-3-el-90x120-do-lozeczka-120x60-nowa-grg-i5083042122.html co wy na to? ;]
-
MłodaDama wrote:Jeeej jakie piękne pościelki
http://allegro.pl/posciel-3-el-90x120-do-lozeczka-120x60-nowa-grg-i5083042122.html co wy na to? ;]
a ja się wahałam czy kupić bo mam po starszej, ale tak mało kupiłam dla Olusi że chyba zaszaleję po wypłacieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 20:56
-
Agusiek ja mojemu synkowi kupiłam jeden nowy komplet pościeli. Resztę będzie miał po siostrze, bo akurat neutralne barwy, ale niech ta jedną tylko swoją ma
Młoda Damo ja dziś jadłam truskawki z Lidla. Calkiem calkiem
Sylwia u mnie wszyscy mówią, że kupią cos jak się urodziJa tam oczywiście pokupowałam co trzeba, ale rodzinka ma opory
Amy nie strasz Hwesty bo ona już dość stresów ma.
A Jaga się odzywala dziś? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny