Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:tam gdzie powinien
A tak serio to trzymam kciukersy. 2 za Idę - wymaga tego powaga sytuacji. 1 za Ciebie. Zostaną jeszcze 4 kciuki mojego synka i mój jeden nożny. Za którą jeszcze mamy trzymać?
Mantissa - co jeszcze ciekawego miałas na tej liście?
W sumie to chyba nic ciekawego oprócz tego, że też chcą kaftaniki. Żadnych kaftaników nie będzie. -
To jeszcze nie tak duza dawka tyle ze jak przewlekle się bierze zwieksza sie tolerancja no i benzodiazepiny uzależniają a przez łożysko przechodza. Jak Ala bedzie pobudzona i nie będzie chciala na początku spac to po tym. Inne niekorzystne wpływy na dziecko ponoc obalili. A plusy wynikające z wyhamowania skurczy sa niewątpliwie. Ja relke biore doraznie i narazie starcza.
Mysle ze Leon dalej miednicowy chociaz dzisiaj sie wierci Moze co z tego będzie jeszcze. Dzisiaj wysluchalam serduszko dokładnie tam gdzie bylo na ostatnim ktg 2 tyg temu.liloe lubi tę wiadomość
-
Co to za dziwne normy. Glukozy w moczu nie powinno byc wcale. Nie rozumiem. Przejmowac sie bym nie przejmowala 100 to i taknie duzo . Zrob nastepna kontrole w innym labie może. A z nerkami nie mialas nigdy problemow?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 19:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Któraś z was szczepiła siebie (tym samym i dzidzie) na dTpa w ciazy? U mnie to jest teraz w kalendarzu maluszka... To norma, ze boli mnie tak ramie po tym wszystkim? I drugie pytanie... Jeżeli ha jestem rocznik '84 to moge gdzues znaleźć listę szczepień, ktore miałam te obowiązkowe w szkole itp?
U nas jest to szczepienie i szczepia ciezarne co prawda nieobowiazkowe...i mialam sie nie szczepic ale bylam chora w zeszlym tygodniu i teraz wirusy panuja wokolo moj maz znowu zakatarzony w pracy wszyscy kaszla, ze stwierdzilam ze sie zaszczepie...ide w przyszlym tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 20:32
-
nick nieaktualny