Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
SYLWIA to juz ten czas ze brzuszki coraz niżej. Jakbyście zwróciły uwagę wczoraj na mój brzuch a nie cycki sprzed ciazy, tez byście zauważyły ze mi sie obniżył
NADZIEJA świetny ten wozek, trzeba było pisać, faktycznie ode mnie szybciej by Ci ten wozek przyszedłNadzieja84 lubi tę wiadomość
-
No w poniedziałek dopiero ale spokojnie na jutro mi malz cos ogarnie. nigdy jeszcze nie wyczerpalismy tego limitu nie wiem o fo chodzi :p.Mialabym tablet gdyby tez się nie zepsuł - sam
.
Jutro ide do gina wiec pamiętajcie o mnie.
CzaryMary, Aguś86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:SYLWIA to juz ten czas ze brzuszki coraz niżej. Jakbyście zwróciły uwagę wczoraj na mój brzuch a nie cycki sprzed ciazy, tez byście zauważyły ze mi sie obniżył
NADZIEJA świetny ten wozek, trzeba było pisać, faktycznie ode mnie szybciej by Ci ten wozek przyszedłją wiem właśnie, że teraz to już naturalne, ale u mnie to taka fajnie widać tą różnicę od wczoraj
Gosha lubi tę wiadomość
-
Sylwia, no właśnie ja też się zastanawiałam czy gratulować czy co, ale skoro tak to GRATULACJE!
A i zapomniałam wam wspomnieć, kiedyś mówiłam, że położne nie umiały mi powiedzieć dokładnie co trzeba mieć w torbie do porodu a listy żadnej nie ma. Wyobraźcie sobie, że w szpitalu przeglądałam taką teczkę ze zgodami na zabiegi itp. bo kazali mi się na wszelki wypadek zapoznać. I wyobraźcie sobie, że tam taka lista była i spisałam.A do porodu chcą T-shirt.
-
Witam wszystkie przyszłe mamusie!! trzymam za Was mocno kciuki i chciałam się zapytać czy któraś z Was jest może zainteresowana ciuszkami dla dzidziusiów na początek. obejrzyjcie
https://plus.google.com/photos/112178496790922368579/albums/6119699613495454529?authkey=CMvj756c_LXV8QE
oczywiście ceny do uzgodnieniacały czas coś wygrzebuję z szafy, z czego mój Antek wyrósł, więc będę na bieżąco dodawać.
Pozdrawiam!
EDIT- w komentarzach przy każdym zdjęciu są ceny i rozmiaryWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 19:06
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Mnie najbardziej ciekawi gdzie ma glowe :p
tam gdzie powinien
A tak serio to trzymam kciukersy. 2 za Idę - wymaga tego powaga sytuacji. 1 za Ciebie. Zostaną jeszcze 4 kciuki mojego synka i mój jeden nożny. Za którą jeszcze mamy trzymać?
Mantissa - co jeszcze ciekawego miałas na tej liście?Ida lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Sylwia, no właśnie ja też się zastanawiałam czy gratulować czy co, ale skoro tak to GRATULACJE!
A i zapomniałam wam wspomnieć, kiedyś mówiłam, że położne nie umiały mi powiedzieć dokładnie co trzeba mieć w torbie do porodu a listy żadnej nie ma. Wyobraźcie sobie, że w szpitalu przeglądałam taką teczkę ze zgodami na zabiegi itp. bo kazali mi się na wszelki wypadek zapoznać. I wyobraźcie sobie, że tam taka lista była i spisałam.A do porodu chcą T-shirt.
-
nick nieaktualnyklepię z tel więc krótko.
u mnie trochę dupa nie dałam rady tych sadzonych usmażyć. Złapało mnie taki kłucie podbrzusza, że ledwie doczołgałam się na kanapę. Na szczęście mąż wrócił i nie schajcowałam domu. Kontaktowałam się z gin i znów zwiększona dawka relanium, wstawanie tylko do toalety, a termin cc może się zmienić, czyli może mnjej niż 25 dni. Spłakałam się strasznie z tej bezsilności, bo nawet nie wiem czy się następnym razem z kibelka wyczołgam. Hormony... -
Któraś z was szczepiła siebie (tym samym i dzidzie) na dTpa w ciazy? U mnie to jest teraz w kalendarzu maluszka... To norma, ze boli mnie tak ramie po tym wszystkim? I drugie pytanie... Jeżeli ha jestem rocznik '84 to moge gdzues znaleźć listę szczepień, ktore miałam te obowiązkowe w szkole itp?
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:klepię z tel więc krótko.
u mnie trochę dupa nie dałam rady tych sadzonych usmażyć. Złapało mnie taki kłucie podbrzusza, że ledwie doczołgałam się na kanapę. Na szczęście mąż wrócił i nie schajcowałam domu. Kontaktowałam się z gin i znów zwiększona dawka relanium, wstawanie tylko do toalety, a termin cc może się zmienić, czyli może mnjej niż 25 dni. Spłakałam się strasznie z tej bezsilności, bo nawet nie wiem czy się następnym razem z kibelka wyczołgam. Hormony... -
Gosha wrote:Któraś z was szczepiła siebie (tym samym i dzidzie) na dTpa w ciazy? U mnie to jest teraz w kalendarzu maluszka... To norma, ze boli mnie tak ramie po tym wszystkim? I drugie pytanie... Jeżeli ha jestem rocznik '84 to moge gdzues znaleźć listę szczepień, ktore miałam te obowiązkowe w szkole itp?
-
sylvia007 wrote:Na bank miałam kartę szczepień, więc albo masz ją w domu rodzinnym, albo w swoim dawnym ośrodku zdrowia.
-
nick nieaktualny