Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SYLWIA to juz ten czas ze brzuszki coraz niżej. Jakbyście zwróciły uwagę wczoraj na mój brzuch a nie cycki sprzed ciazy, tez byście zauważyły ze mi sie obniżył ;)

NADZIEJA świetny ten wozek, trzeba było pisać, faktycznie ode mnie szybciej by Ci ten wozek przyszedł ;)

Nadzieja84 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w poniedziałek dopiero ale spokojnie na jutro mi malz cos ogarnie. nigdy jeszcze nie wyczerpalismy tego limitu nie wiem o fo chodzi :p.Mialabym tablet gdyby tez się nie zepsuł - sam ;).
    Jutro ide do gina wiec pamiętajcie o mnie :).

nick nieaktualny, Aguś86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:50

Aguś86, nick nieaktualny, sylvia007, mantissa, Gosha, nick nieaktualny, Bambi85, nick nieaktualny, Amy_, Eweliśka, mf, Lali, Agusiek89, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    SYLWIA to juz ten czas ze brzuszki coraz niżej. Jakbyście zwróciły uwagę wczoraj na mój brzuch a nie cycki sprzed ciazy, tez byście zauważyły ze mi sie obniżył ;)

NADZIEJA świetny ten wozek, trzeba było pisać, faktycznie ode mnie szybciej by Ci ten wozek przyszedł ;)
    Gosha ją zauważyłam, ale nie skomentowałam, bo nie wiedziałam jak zareagujesz :-) ją wiem właśnie, że teraz to już naturalne, ale u mnie to taka fajnie widać tą różnicę od wczoraj :-)

Gosha lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BAMBI będziemy pamietać, powodzenia jutro na wizycie :) ciekawe ile juz Twoj synalek wazy :) tylko daj znać!

Bambi85 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, no właśnie ja też się zastanawiałam czy gratulować czy co, ale skoro tak to GRATULACJE! :)

A i zapomniałam wam wspomnieć, kiedyś mówiłam, że położne nie umiały mi powiedzieć dokładnie co trzeba mieć w torbie do porodu a listy żadnej nie ma. Wyobraźcie sobie, że w szpitalu przeglądałam taką teczkę ze zgodami na zabiegi itp. bo kazali mi się na wszelki wypadek zapoznać. I wyobraźcie sobie, że tam taka lista była i spisałam. :) A do porodu chcą T-shirt. :P

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie najbardziej ciekawi gdzie ma glowe :p

Gosha, Aguś86, lysinka lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • CookieCookie Znajoma

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie przyszłe mamusie!! trzymam za Was mocno kciuki i chciałam się zapytać czy któraś z Was jest może zainteresowana ciuszkami dla dzidziusiów na początek. obejrzyjcie

https://plus.google.com/photos/112178496790922368579/albums/6119699613495454529?authkey=CMvj756c_LXV8QE

oczywiście ceny do uzgodnienia :) cały czas coś wygrzebuję z szafy, z czego mój Antek wyrósł, więc będę na bieżąco dodawać.

Pozdrawiam! :)

EDIT- w komentarzach przy każdym zdjęciu są ceny i rozmiary

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 19:06

ckaigywl60jihsii.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Mnie najbardziej ciekawi gdzie ma glowe :p

tam gdzie powinien :P

A tak serio to trzymam kciukersy. 2 za Idę - wymaga tego powaga sytuacji. 1 za Ciebie. Zostaną jeszcze 4 kciuki mojego synka i mój jeden nożny. Za którą jeszcze mamy trzymać?

Mantissa - co jeszcze ciekawego miałas na tej liście?

Ida lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Sylwia, no właśnie ja też się zastanawiałam czy gratulować czy co, ale skoro tak to GRATULACJE! :)

A i zapomniałam wam wspomnieć, kiedyś mówiłam, że położne nie umiały mi powiedzieć dokładnie co trzeba mieć w torbie do porodu a listy żadnej nie ma. Wyobraźcie sobie, że w szpitalu przeglądałam taką teczkę ze zgodami na zabiegi itp. bo kazali mi się na wszelki wypadek zapoznać. I wyobraźcie sobie, że tam taka lista była i spisałam. :) A do porodu chcą T-shirt. :P
    Ją wolę koszulę, bo przy pierwszym spacerowałam po korytarzu, a tak z gołym tyłkiem, to jakoś nie fajnie :-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klepię z tel więc krótko.

u mnie trochę dupa nie dałam rady tych sadzonych usmażyć. Złapało mnie taki kłucie podbrzusza, że ledwie doczołgałam się na kanapę. Na szczęście mąż wrócił i nie schajcowałam domu. Kontaktowałam się z gin i znów zwiększona dawka relanium, wstawanie tylko do toalety, a termin cc może się zmienić, czyli może mnjej niż 25 dni. Spłakałam się strasznie z tej bezsilności, bo nawet nie wiem czy się następnym razem z kibelka wyczołgam. Hormony...

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie obawiam się ze nie tam gdzie powinien ale sie zobaczy. Dzięki Mary za tego kciuka :p

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś z was szczepiła siebie (tym samym i dzidzie) na dTpa w ciazy? U mnie to jest teraz w kalendarzu maluszka... To norma, ze boli mnie tak ramie po tym wszystkim? I drugie pytanie... Jeżeli ha jestem rocznik '84 to moge gdzues znaleźć listę szczepień, ktore miałam te obowiązkowe w szkole itp?

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    No wlasnie obawiam się ze nie tam gdzie powinien ale sie zobaczy. Dzięki Mary za tego kciuka :p

a po żeberkach nie kopie Cię syrkami ?

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    klepię z tel więc krótko.

u mnie trochę dupa nie dałam rady tych sadzonych usmażyć. Złapało mnie taki kłucie podbrzusza, że ledwie doczołgałam się na kanapę. Na szczęście mąż wrócił i nie schajcowałam domu. Kontaktowałam się z gin i znów zwiększona dawka relanium, wstawanie tylko do toalety, a termin cc może się zmienić, czyli może mnjej niż 25 dni. Spłakałam się strasznie z tej bezsilności, bo nawet nie wiem czy się następnym razem z kibelka wyczołgam. Hormony...
    Liloe bo Ty to leżeć miałam babo, a nie przy garach stać chyba co?! Dobrze, że przeszło

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Któraś z was szczepiła siebie (tym samym i dzidzie) na dTpa w ciazy? U mnie to jest teraz w kalendarzu maluszka... To norma, ze boli mnie tak ramie po tym wszystkim? I drugie pytanie... Jeżeli ha jestem rocznik '84 to moge gdzues znaleźć listę szczepień, ktore miałam te obowiązkowe w szkole itp?
    Na bank miałam kartę szczepień, więc albo masz ją w domu rodzinnym, albo w swoim dawnym ośrodku zdrowia.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe < przytul> lez Odpoczywaj. Miejmy nadziei ze to taki incydent.
    Nie Mary kopie po pęcherzpęcherzu właśnie.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Na bank miałam kartę szczepień, więc albo masz ją w domu rodzinnym, albo w swoim dawnym ośrodku zdrowia.
    Pewnie tak, tylko kurczę te 2000 km od domu mnie troche ogranicza... I zastanawiam sie czy wiecie cos jakimś zestawieniu roczników, szczepień itp w necie :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha moze bolec. W Polsce w ciąży na to nie szczepia. albo książeczka zdrowia albo net przetrzep moze gdzieś będzie.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja stałam 10 min. Bambi to relanium w takich dawkach może się źle odbić na dziecku?
    o której masz lekarza?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 19:15

‹‹ 3104 3105 3106 3107 3108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ