Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:No właśnie Kasia pamiętałam, że miałam Ci napisać o nim. No więc zamawiałam ten z cienkimi ramiączkami, na noc ok, ale na dzień jak dla mnie nie bo jednak mojego F dobrze nie podtrzymuje
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:I widzicie
maź wrócił i gra w symulator latania
jednak dobrze go znam
jak michał wiśniewski
zaraz rzygnę jak nic - zjadłam pięterko ptasiego mleczka ( tej powiększonej paczki) Młody się rozszalał na całego! Głupol ze mnie.
Amy - na krześle mam taką miękką poduchę i na nią lejęBambi85, Amy_, Aguś86, Murraya, Agusiek89, Eweliśka, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Murraya wrote:Ee to nie ucieknie, grunt że plan o spakowaniu już powstał
U mnie dorzuce jeszcze koszule którą dzisiaj zamówiłam i powinno być git.muszę zajrzeć do mojego zeszyciku z sr i zobaczyć co tam muszę spakować, bo oczywiście nie pamiętam.
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:hahaha która będzie miała dziewczynkę może skusi się na takie cudeńka z 3 postu?? rozmiar co prawda trochę duży ale za 20 lat się nadadzą
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/bazarek,1475,56.html
Rozwalają mnie niektórzy....
Ehhhh... nie mogę się zdecydować, które laćki bardziej by mi pasowały do mojej koszuli na porodówkę... No bo teges, sexi lacie w szpitalu to podstawa, nie?!Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:A jeszcze co do mężów, to może pamiętacie moje problemy z nim. No więc posłuchałam rad wielu z was i przestałam się nim przejmować, jak mi coś nie pasuje to od razu mu o tym mówię i powiem wam, że jest lepiej
bo ich trzeba krótko trzymać! Niczym kaczkę Amy na łańcuchu.Bambi85, natt, sylvia007, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatt wrote:Ehhhh... nie mogę się zdecydować, które laćki bardziej by mi pasowały do mojej koszuli na porodówkę... No bo teges, sexi lacie w szpitalu to podstawa, nie?!
koleżanka na Bazarku sprzedaje całkiem całkiem laczki. Wysadzane svarovskim. może przypasują? Rozmiar 37.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 18:45
Bambi85, Gosha, Agusiek89, Amy_, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:koleżanka na Bazarku sprzedaje całkiem całkiem laczki. Wysadzane svarovskim. może przypasują? Rozmiar 37.
ok spadam, mam mamę a siedze na kompie:PBambi85, CzaryMary, Agusiek89, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:koleżanka na Bazarku sprzedaje całkiem całkiem laczki. Wysadzane svarovskim. może przypasują? Rozmiar 37.
No chyba na te właśnie się skuszę. Co prawda noszę 38 ale co tam, najwyżej paluch mi wylezie i będzie trochę zamiatał podłogę na oddziale...CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Net mi sie spitolil. Tzn wyczerpalam jakis niewyczerpywalny ponoć limit. Został mi tylko telefon. Wiec jakby co bede tylko lajkowac bo pisac mi się nie chce :p
wstydź się doktorko! co to za profesjonalizm??Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:a chcesz juz rodzić? bo jak tak, to WIELKIE GRATULACJE kochana
Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość