Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:NADZIEJA to duzy sklep wiec mysle ze wszystko ok, na niektore wozki dlugo sie czeka, szczegolnie zagraniczne. A tak by the way, na jaki wozek sie zdecydowalas, bo juz mi sie wszystko wymieszalo- nie zakodowalam.
Napisz jeszcze jednego maila, zeby okreslili chociaz orientacyjny termin realizacji zamowienia.
ja proponuję do naszej listy przy każdej matce dodać nazwę wózka:P
Robotka1, Amy_, Ida, Nadzieja84, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I tak długo nie przechodzilo ze pojechaliśmy na ip przyjęli mnie od razu o 3.00 nie bylo kolejki. I jak polozylam sie na ktg to mi przeszło. I położna mówi ze dziecko nieźle szaleje a ja w ogóle nic nie czułam, ale na szczęście wszystko wrocilo do normy
mantissa lubi tę wiadomość
-
A skoro mowa o szpitalu... Kiedyś wam pisałam, że u mnie oddział położniczy remontują i ma być wypaśnie, po europejsku... Noo.... Miało być a wyszło hak zwykle. Oddział po remoncie ale nie ma na nic bo nikt sie do przetargów na wyposażenie nie zgłasza... No tragedia! I raczej się nie wyrobią z jego uruchomieniem do mojego terminu więc będę leżeć na ginekologii... W przepełnionych salach z dwoma prysznicami na cały odział.
-
Bambi kupiłam bebecar stylo at magic taki beżowy 3 w 1. Zależałomi na dużych kółkach żeby łatwiej się prowadził do tego ma fajne bajery i moja siostra miała kiedyś i zadowolona była.Bambi85 wrote:NADZIEJA to duzy sklep wiec mysle ze wszystko ok, na niektore wozki dlugo sie czeka, szczegolnie zagraniczne. A tak by the way, na jaki wozek sie zdecydowalas, bo juz mi sie wszystko wymieszalo- nie zakodowalam.
Napisz jeszcze jednego maila, zeby okreslili chociaz orientacyjny termin realizacji zamowienia.
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
wiedziałam wieśniaro że sie przeciwstawiszAmy_ wrote:Robotka czekam na myszy

ok ustawie sobie ilość dni do porodu
i że myszy Ci nie straszne 
ja tam nie widzę żebyś suwaka zmieniła
Murraya no własnie nie widziałam Cię cały dzień!!!
KAsiaB a Tobie co się działo?? skurczybyki Cię nawiedziły??
dobrze że przeszło
Amy_, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMurraya - wow! szacun - tak ładnie się do wszystkiego odniosłaś. Pracowita kobita z Ciebie:)
Amy - hahaha znowu popuściłam. Czym Ci on zawinił ?? Twoja nie straci na wartości. Złego licho nie bierze - 1000 razy to mówiłam
Amy_, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH