Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:NADZIEJA to duzy sklep wiec mysle ze wszystko ok, na niektore wozki dlugo sie czeka, szczegolnie zagraniczne. A tak by the way, na jaki wozek sie zdecydowalas, bo juz mi sie wszystko wymieszalo- nie zakodowalam.
Napisz jeszcze jednego maila, zeby okreslili chociaz orientacyjny termin realizacji zamowienia.
ja proponuję do naszej listy przy każdej matce dodać nazwę wózka:PRobotka1, Amy_, Ida, Nadzieja84, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I tak długo nie przechodzilo ze pojechaliśmy na ip przyjęli mnie od razu o 3.00 nie bylo kolejki. I jak polozylam sie na ktg to mi przeszło. I położna mówi ze dziecko nieźle szaleje a ja w ogóle nic nie czułam, ale na szczęście wszystko wrocilo do normy
mantissa lubi tę wiadomość
-
A skoro mowa o szpitalu... Kiedyś wam pisałam, że u mnie oddział położniczy remontują i ma być wypaśnie, po europejsku... Noo.... Miało być a wyszło hak zwykle. Oddział po remoncie ale nie ma na nic bo nikt sie do przetargów na wyposażenie nie zgłasza... No tragedia! I raczej się nie wyrobią z jego uruchomieniem do mojego terminu więc będę leżeć na ginekologii... W przepełnionych salach z dwoma prysznicami na cały odział.
-
Bambi85 wrote:NADZIEJA to duzy sklep wiec mysle ze wszystko ok, na niektore wozki dlugo sie czeka, szczegolnie zagraniczne. A tak by the way, na jaki wozek sie zdecydowalas, bo juz mi sie wszystko wymieszalo- nie zakodowalam.
Napisz jeszcze jednego maila, zeby okreslili chociaz orientacyjny termin realizacji zamowienia.Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Robotka czekam na myszy
ok ustawie sobie ilość dni do porodui że myszy Ci nie straszne
ja tam nie widzę żebyś suwaka zmieniła
Murraya no własnie nie widziałam Cię cały dzień!!!
KAsiaB a Tobie co się działo?? skurczybyki Cię nawiedziły??
dobrze że przeszłoAmy_, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMurraya - wow! szacun - tak ładnie się do wszystkiego odniosłaś. Pracowita kobita z Ciebie:)
Amy - hahaha znowu popuściłam. Czym Ci on zawinił ?? Twoja nie straci na wartości. Złego licho nie bierze - 1000 razy to mówiłamAmy_, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość