Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Amy nie wij juz tego gniazda bo z rozpędu Olkowi kosz Mojżesza uwijesz
żeby mu Arki Noego nie uwiła
MARY lubię zaglądac na bazarek ale ostatnio tam same ciuchy więc lipa jak dla mnie, takie olx się porobiło;/
kiedyś były i laktatory, i foteliki, i jakieś sterylizatory czy poduchy do spania a teraz same ciuchy, co wydaje mi się że i tak się średnio opyla, nie lepiej na ciucholand się przejść ?
Ty Mary nie śmiej sięja myślałam żeby gorset założyć pod ubranie żeby mi trochę brucha zebrało:P
Bambi85, CzaryMary, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Swoją drogą trochę Ci zazdraszczam tego bliskiego donoszenia, bo ja mam jeszcze 27 dni do tego stanu, a czy dotrwam nie mam pojęcia.
-
nick nieaktualnyPrzepraszam dziewczyny!! Nie mogę się opamiętać!! Popuściłam już dwa razy !! ale tam jest też takie seksi futerko z koralikami!! Już siebie w nim widzę. Futro posklejane od mojego mleczka,mały na ręku ciągnący za koraliki.hahaha
idę stąd !!Bambi85, Amy_, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
IDA nic dziwnego ze sie stresujesz, jeszcze ta otoczka , ale musi byc dobrze my tu wszystkie bedziemy trzymac kciuki. Z reszta nawet jakby test wyszedl zle, lepiej ze to wykryja w ten sposob i zadzialaja w odpowiedni sposob niz mieliby cos przeoczyc- tak sobie mysl.
Aguś86, Amy_, Ida, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Ten test będę miała na bloku porodowym. Samo to napawa mnie strachem.
Niech mi ktoś powie, że wszystko będzie dobrze!
Ida - nasza oazo spokoju - mówię Ci, że wszystko będzie dobrze. Nie stresuj się, postaraj się pospać dzisiejszej nocy, opanować emocje. Ja jestem cały czas myślami przy Tobie!!Ida lubi tę wiadomość
-
Witam się z domu, moje drogie panie.
Ale to jeszcze nic, lekarz, który mnie badał powiedział, że ryzyko przedwczesnego porodu praktycznie minęło i wcale nie muszę się jakoś szczególnie oszczędzać. Powiedział, że mam funkcjonować normalnie, tylko nie dźwigać. Że maluch już sobie poradzi, nawet jeśli urodziłby się za kilka dni. Ale i tak zamierzam jeszcze leżeć z tydzień, niech się to moje dziecię nie spieszy na świat.No i nie wiem czy luteinę mam dalej brać, bo zapomniałam zapytać, ale chyba do tej wizyty 9 marca będę brać dalej. A i pytałam na co mam zwracać szczególną uwagę, to powiedział, źe kłucia czy twardnienia, które przechodzą po odpoczynku nie są takimi którymi mam się przejmować, bo mogą się na tym etapie zdarzać. Gdyby mocno coś bolało przez dluższy czas to wtedy się zgłosić. Niestety nie wiem ile mały waży.
A najlepsze, że to już druga wizyta na której moje łożysko ocenili na pierwszy stopień. A wcześniej na 3 wizytac był stopień drugi. Juz nie ogarniam.
Najważniejsze, że nie trzeci.
Hmm, jak tu was teraz nadrobić.
Ida, dobrze, że inny lekarz podważył decyzję tamtego, ale czy to znaczy, ze nadal zostajesz w szpitalu na obserwacji?
Robotka, twój kot jest boski.Mój trochę obrażony, że mnie tyle nie było, ale już śpi na moim szlafroku.
A w ogóle, bo widziałam, że Fasia chce w HM kupować. Dostałam wczoraj maila, że jak się zamówi newsletter, to dostaje się kupon na -25%. I dostałam.
Spróbujcie, może też dostaniecie:
https://www.hm.com/pl/newsletter?cm_mmc=affiliate-_-red07i-_-20150225-_-pl
Haneczka, a ja nie obracam jajek sadzonych, tylko przykrywam patelnię pokrywką, żeby zółtko się ścięło.
Czary Mary, ja biorę kwasy DHA i witaminer prenatal co drugi dzień.
Gosha, dobrze, że się odezwałać, bo już się serio martwiłysmy!
A w ogóle przez tydzień moja waga stoi.
Angela, jakie śliczne ubranka! Szczególnie ten pajac z misiem.
hwesta, mi się wydaje, że można ktg w każdej przychodni zrobić. W cenie ok 30 zł.
Ja mam śluz taki biały czy bardziej przezroczysty i rzadki.
Ale mi się synuś rozpycha. Boli jak nie wiem co. Zaraz mi dziurę wywierci.
Amy_, CzaryMary, Robotka1, Bambi85, Aguś86, Nadzieja84, MartaAlvi, Justinka, Fasia, misia83, weronika86, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Ida będzie dobrze!
Gosha powiedzieli 3-4 tyg czyli do końca lutego, zadzwoniłam to nie odbierali a na maila odpisali, że jak do nich dotrze wózek to odrazu wyślą... dziwne że nawet jakiegoś umownego terminu jeszcze nie podali, że np. spodziewają się za tydzień czy coś a tak człowieku czekaj miesiącami. Ten wózek niby z Hiszpanii ma być sprowadzony to może Gosha Ty mi szybciej go wyślesz hehe:) -
nick nieaktualny
-
NADZIEJA to duzy sklep wiec mysle ze wszystko ok, na niektore wozki dlugo sie czeka, szczegolnie zagraniczne. A tak by the way, na jaki wozek sie zdecydowalas, bo juz mi sie wszystko wymieszalo- nie zakodowalam.
Napisz jeszcze jednego maila, zeby okreslili chociaz orientacyjny termin realizacji zamowienia. -
Amy mam do Ciebie prośbę
a jak mi odmówisz to Cie myszy ZEZREJO
weź proszę ustaw suwak może być nawet pod kaczką drugi ale ze strony babyboom.pl żebym widziała w którym Ty faktycznie tygodniu i dniu jesteś ciązy bo powiem Ci ten Twój 35 tydzień już mi się 2 tygodnie ciągnie i nigdy nie wiem w ktorym tak na prawdę jesteśzrób to dla mnie prosze:D
ANGELA śliczne ciuszki:) takie malusieńkie:)
MARY chyba Ci się mózg przegrzewa:D nie oglądaj tych rzeczy bo jeszcze kupisz
MANTISSA cudowne wieści:D super:D nie ma jak w domku no nie??
IDA:* wszystko będzie dobrze zobaczysz:)
CzaryMary, Ida, Amy_, mantissa, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość