Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ja właśnie w smyku i f&f sie zaopatrzylam. Bez zbędnych szaleństw bo w sumie myślę ze szybko z tego wyrośnie a 56 juz trochę mam bo wcześniej kupowałam. Dobra mamuśki lecę do małej
Aguś86, hwesta, CzaryMary, Justinka, Eweliśka, misia83, Robotka1, Gosha, sylvia007, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Lwica a jest taki jakby serowaty i cos swedzi??
nie nic nie swedzi i nie serowaty -zoltawy i lepiacy:(
chyba sie przyjze temu dzisiaj i moze jutro zadzwonie do lekarza:( ale co oni mi tu powiedza w Polsce to pewnie gin by wiedzial od razu tu pewnie zleja:( -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Ja mam czesto niestety
a w ciazy to juz wogole
Tez doswiadczylam takze grzybice umialambym rozpoznac - bo jest jak pisalyscie serowata ale tez po zapachu -bo nie pachnie fajnie
A moj sluz bez zapachu takze chyba nie grzybica ale nie powinien byc zolty:(( -
nick nieaktualnyLwica spokojnie, poobserwuj moze sie unormuje
maz dzwonil, ze moze na ip podjedziemy skoro sie martwie tym heviranem, czaicie?ja mowie- ale po co? bo nie rozumiem, a on ze moze powiedza zeby nie brac albo cos. no wariat... kurcze, miesnie mnie bola ;/ ale pamietam ze jak kiedys bralam te tabsy pare lat temu to tez sie tak inaczej czulam, troche grypowo
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgus ... on dzwonil bo wraca do domu i podejrzewam, ze ma dosc tego ze leze i sie zle czuje
pewnie nie chce patrzec juz na mnie w takim stanie, ale co ja poradze jak sie zle czuje... ja mu nie marudze
Zakladam, ze dzis pojdzie spac znow o 20 albo grac w gre, ale jak tak sie nie stanie to jutro to odwolam ;p jutro ma urodziny (impreza byla w sobote ) ale nie mam wcale ochoty zeby siedzial w domu, wole jakos byc samaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 16:31
-
nick nieaktualny
-
Ida spójne, na pewno będzie wszystko dobrze. Postaraj się myśleć pozytywnie!
Eweliska ja właśnie czekam na rozpoczęcie szkoły rodzenia, dziś spotkanie z prawnikiem, ciekawe czy będzie coś o krwi pepowinowej?
Angela śliczne ubranka
Gosha jak dobrze, że nie urodziłas bo bałam się tego.. Oby skurcze ustały! Trzymam kciuki!
Julek mi zaraz z brzucha wyjdzie. Nie lubi jak siedzę, a tu się jeszcze nie zaczęło.. EhhIda, Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida bądź dzielna. Nie jesteś sama, trzymamy kciuki żeby było ok.
Ja to mam od początku problemy z grzybicami i o dziwo jest to wydzielina żółta a grzybica stwierdzana przez 2 lekarzy więc nie tylko postać serowata to grzybki.
Moja sunia rozwala mnie, cały dzień piszczy i panikuje i nie wiem o co jej chodzi...trochę wiercą bo windy wymieniają ale wcześniej nie świrowała.
Dziewczyny kupowałyście kiedyś coś w Dino sklepie internetowym? Martwie się że tyle czasu czekam na wózek... już 4 tydzień idzie.