Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:czary ja nawet chleb z tamtac pjeklam j wyszedl
jest swietnie opisane, plus filmiki jak dla laika
zreszta jak w boogla wpiszesz tanke, szynkie obiady masz mnostwo fajnych propozycji...moge cie nauczyc gotowac online
Jak się trzymasz na diecie bezglutenowej?weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Rozumiem. Może dają wtedy jak jest miejsce i mi się akurat udało
Moja jeszcze pracuje na endokrynologicznym i tam też kiedyś byłam na badaniach ale to przed ciąża.
Jakbym miała CC ze skierowaniem to trafię na poł-gin III, a po porodzie na położniczy II (ten sam ordynator, szef mojej lekarki). A jak się samo zacznie, to zależy od dobrej woli personelu niestety...jak to na Polnej. Na IV nie chcę trafićWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 15:22
-
nick nieaktualnyGosia - jesteś!! zamartwiałyśmy się o Ciebie. Połóż się do wyrka i wypoczywaj.
odnośnie tych witamin to ja przestałam brać jakoś w 25 t.c - strasznie mi po tym niedobrze było. Cholera, Wy łykacie więc chyba jednak też do nich powrócę.
A siostra Amy? co dzisiaj takie opierdalando uskutecznia ?? :>Amy_, Gosha, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPisałyście o wypadających włosach. U mnie leciały strasznie, póki nie zaczęłam suplementować żelaza. W niecały miesiąc hemoglobina urosła do 11,0 (miałam niecałe 10 wcześniej, czyli skok ogromny w tak krótkim czasie). Włosy już nie lecą na szczęście, żelazo biorę dalej
CzaryMary, weronika86, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:Pisałyście o wypadających włosach. U mnie leciały strasznie, póki nie zaczęłam suplementować żelaza. W niecały miesiąc hemoglobina urosła do 11,0 (miałam niecałe 10 wcześniej, czyli skok ogromny w tak krótkim czasie). Włosy już nie lecą na szczęście, żelazo biorę dalej
-
Rudzia wrote:nie wiem bo nic qiecej nie napisala.. ale miala najpierw krwotok a w koncu cesarke zrobili..
Nie dobrze ale my musimy być dobrej myśli już daleko dotrwalysmy siostra moja urodziła w 31 tyg mała ważyła niecałe 900 g się okazało że była zakrzepica a w tej chwili Nataszka ma 7 lat i jest śliczna mądra dziewczynka. -
Dziewczyny nie wytrzymam!!!!
mąż remontuje ten zasrany pokój musze leżeć w pokoju córki. Wyobrażacie sobie 16 m2, wszystkie graty z naszego pokoju wywalone tutaj plus sześciolatka która zachowuje się jak tornado i rozpierdziela wszystko czego dotknie.
I ja jeszcze nie moge wstać i tego posprzątać.
No szlak mnie trafi!!!!!!
I jeszcze pierdolone teletubisie i ich zasrane telegrzanki. Coś mi się wydaje że przez sen będe dziś krzyczeć tubisiowy krem. Wrrrrrrrrrrrr.haneczka, Murraya, Bambi85, Nadzieja84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Piękne:)
Gosia dobrze że sie odezwałaś bądźmy dobrej mysli że jednak przejdzie:*
Ida za Ciebie też trzymam kciuki!
Nie wiem czy tylko u mnie na wsi czy wszędzie takie niskie ciśnienie:( zaraz chyba machnę kawę bo przekręcić się można
Ja kolejny dzień z rzędu mimo wielkich planów nie zrobiłam dosłownie nic
Jutro idę na greja tylko on jest w stanie zmobilizować mnie do umycia włosów:PWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 15:52
sylvia007, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:haneczka - dziękuję bardzo za przepis. Może podołam
werka - zaraz looknę na tego kotleta, dzięki
Robotka - fajne kompleciki
Gosia ! prosimy o znak, sygnał !!
Mój plan dnia zrealizowany w 90 % - została mi tylko apteczka do ogarnięcia. Jestem z siebie duumna
Ps. bierzecie jeszcze jakies witaminki prenatalne??
Ja biorę Falvit mama i omega med DHA -
Ja byłam wczoraj na szkole rodzenia, przez to że ten zajeb... most się sfajczył jechałam 1,5 godziny:(
Przyszła babeczka pitu sritu o krwi pępowinowej aaa całą resztę co mówiła położna wiem od Was:D także wczorajszą wizytę uważam za zmarnowaną
Ja nie biorę nic, żadnych witamin od początku ciąży, ale wyniki zawsze mam w normie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 15:53
-
nick nieaktualnyA ja znalazłam dziś chwilę w sumie musiałam i poszłam na zakupy znaleźć ubranka w rozmiarze 46 - 50 które naprawdę są małe jest wyczyn. O to moje łupy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b5e31e1e0b1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dba18f9ddd59.jpg
Wczoraj trochę bodziaków kupiłam w drodze do szpitala w lumpie ale głownie białe nic ciekawego.
Dziś składamy łóżeczko, limuzyna i fotelik już dla Martynki mamy w domku teraz niech tylko ją wypisząRudzia, Eweliśka, sylvia007, Aguś86, haneczka, Gosha, hwesta, Amy_, natt, mila79, Justinka, CzaryMary, misia83, Fasia, Murraya, Nadzieja84, Bambi85, Ulka84, Ulka84, mantissa, MartaAlvi, Agusiek89, lysinka, KasiaKwiatek, Krysti, weronika86, iwonka1077 lubią tę wiadomość