Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:yyyyyy no ten teges ja
ziemniaki ugotuję. Resztę odgrzewam co od mamy dostanę <zawstydzona>
Rudzia - język mi kołkiem stanął !! coż za koktajl się szykuje!!mniam
a mam pytanie do dziewczyn, które mają już dzieciaki. Jak było u Was z wypadaniem włosów po ciąży? -
MartaAlvi wrote:O matko, biedny tato
Był z tą ręką u lekarza? Moja babcia i znajomi mają dne moczanową, która właśnie ma podobne objawy. Może powinien sobie zbadać krew czy nie ma podwyższonego kwasu moczowego?
To ide budzić męża po nocce i smażyć plackiPomyślę o Twoim tacie, może mu się lepiej zrobi!
Miłego dnia dziołszki, bądźcie grzeczne i nie piszcze za dużo
Był u lekarza, dostał jakieś tabletki i maść ketonal. Skierowanie do ortopedy i na jakieś zabiegi. Jest zapisany do ortopedy na początek kwietnia, a na zabiegi na koniec majakatastrofa .. Hmmm dna moczanowa. A tego to nie wiem. To wychodzi z normalnej morfologii?
Dziękuję i smacznego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 13:49
-
CzaryMary wrote:ehhh własnie strasznie się tego boję. nie chce obcinać swoich długich kudłów bo bardzo je lubię ale boję się, że w związku ze zmianami hormonalnymi zostanę łysa!! Teraz też mi bardzo lecą
zastanawiam się czy można temu jakoś zaradzić ?
teraz ide znowu podciac troche , najwyzej po porodzie znowu ale bardzo bym skracac nie chciala do jakichs super krotkich -
Bambi85 wrote:kwas moczowy z surowicy trzeba oznaczyc + chcrakterystyczne objawy , krysztalki kwasu moczowego sie w stawach odkladaja
Bambi czyli z krwi badanie tak? Bo ja zielona jestem.. To może podjadę z nim do labo jutro z rana i porobimy badania, bo nie mogę patrzeć jak się męczy .. Ani się ubrać, ani zjeść, ciągle boli i to cholernie, po nocach nie śpi, wcale od 4 dni! -
o nie, zostawić was na godzinę wrrrr ;<
KLaudia nie lubię! nie lubię! nie lubię! za kijek w dupie i bólllllll
MARY ja sobie dziś kupilam własnie-tubkę mleka czekoladowego hahahha:D
aaaa jeśli chodzi o kupę to wczoraj jak pojadłam owsianki i jog nat z kiwi to myślałam że mi oczy z orbit wyjdą na kiblu, tak bolało, ale wyszła skubana.
dziś zjadłam to samo i kupa lepsza, w ogóle to cud że udało mi się zrobić dwie pod rząd!!
ja mam teraz włsoy mocne i w ogóle nie wypadają ale pamiętam że po ciązy mi leciały, ale nie brałam witamin, mam plan teraz brać po ciąży również no i zobaczymy, pozatym planuję się zdrowo odżywiać
Fasia mój kotek jest kochany:D nie zmienia bym go na żadnego czarnego białego szarego czy wielokolorowego:D rudy wymiata:D pod elewację mi pasuje
siedzę na allegro i szukam, no własnie.....szukam ubranka na wyjście ze szpitala bo moje niby ładne ale jakoś....szukam chyba dziury w całym:P
IDA super wiadomości, szkoda że musiałas się zdenerwować tą poranną info o cc;/ -
nick nieaktualny
-
Hwesta no właśnie nie wiem ... Martwię się, że trafiła do szpitala .. A u Niej nikt nie będzie wstrzymywać akcji, jak się zacznie to poród .. Boję sie, że napisze do nas że już dzidzia na świecie ... jakieś mam głupie myśli
-
Fasia wrote:Bambi czyli z krwi badanie tak? Bo ja zielona jestem.. To może podjadę z nim do labo jutro z rana i porobimy badania, bo nie mogę patrzeć jak się męczy .. Ani się ubrać, ani zjeść, ciągle boli i to cholernie, po nocach nie śpi, wcale od 4 dni!
-
MartaAlvi wrote:A ja na obiad mam Fasiowe placki
))))
My dzisiaj jedziemy obczaić Riko Nano. Nie widziałam go na żywo, a był on w kręgu moich zainteresowań. Niestety w sklepach w których byliśmy go nie mieli, ale wczoraj znalazłam w mieście obok więc w końcu go zobaczę na żywo
Zastanawiam się też, czy kupować już łóżeczko, czy jeszcze się wstymać trochę... ehh
Kupować! Musicie go skręcić i wyśmierdzieć.Mój waniał farbą miesiąc ponad.
-
nick nieaktualny
-
Werka - znajoma ostatnio dała córci imię Sara i mówi o niej Sarenkasłodko
mi się bardzo podoba
I jak dla mnie imię to kojarzy się trochę z kulturą żydowską (m.in. dlatego koleżanka tak nazwała córę, choć żydówką nie jest)
MF sarenka? slicznie ..tak, wiem ze kojarzy sie z kultura zydowska..ja jestem zydowka...ale orzeciez rowniez w katolicyzmie czy chrzescijanstwie..baa nawet muzulmanie maja to imie..to zona abrahama byla...bardzo plodna i twarda baba, cieszaca sie wszystkim, prorodzinna, uczynna..i chcialabym aby moja sarcia wlasnie taka byla
ida co za wiesci! dobrze ze odwolane!
co do waszych facetow to ja tak jak liloe..ide dac mojemu kwiaty...moj maz twierdzi ze takie zachowania mezczyzn malo uczuciowe nasi mezczyzni wynosza z domu...jesli ojciec byl bardzo stricto z uczuciami, okazywal je tylko przynoszac pieniazki do domu..nasi mezczyzni to powielaja niestety..dla nich to taki wzor modelu rodzinnego ale mozna to zmienic...usmiech dl meza na wejsciu! przytulic se samej! i zakojarzy...rada dla nas! okazujmy naszym synom duzo uczucia i nie bojmy sie o tym rozmawiac! moj maz zawsze gada o uczuciach, nie wstydzi sie..nawet przy obcych mowi ze kocha..a nie jest miekka klucha..smierdzi od niego samcem z daleka...musicie zmienic zasady, zmienic wzor nasladowan...i bedzie gitara
liloe lubi tę wiadomość