Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ech jeszcze na dobitkę oglądam porody na TLC
widok CC trochę mnie przeraził, chyba bardziej niż SN od tej strony
A i Mary, zastanawiali się nad imieniem IWOCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymf wrote:U mnie dziś na obiad spaghetti - taka zachcianka, oczywiście z ciemnym makaronem, bo się nie rozgotowuje przynajmniej
Zaraz idę na godzinkę poprasować, pranie wstawione...
Co do Waszych problemów kibelkowychnie wyobrażam sobie... mnie czasami za często przegoni, aż tyłek piecze
ja się ciężko czułam, jak zdarzało się 1x dziennie... a 1x na tydzień, toż to nie do przeżycia!
ołłłłł jeah i bez Amy kupa wróciła na wątek!! Brawo, brawo kobiety!!Fasia lubi tę wiadomość
-
Mary tyle, że 1,5 tygodnia czekania na te apaszki
Hand made
Sliczne są. Ukradkiem schowam tą dla synka, a i tak muszę uprac, bo Zuzi to od razu założyłam pod szyję. Duża baba już jest to nie musi mieć prane
Fasia, CzaryMary, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Mary nic nie kupiłam. Kuzwa wszystko już mam
Wczoraj mi przyszły apaszki dla dzieciaków. Zamówiłam dwustronne minky- bawełna. Jedna dla Zuzi, druga dla Szymka. Ona ciągle myśli, że obie są jej. Byleby tylko nie przeżyła za bardzo pojawienia się brata... Bo odnoszę wrażenie, że tłumaczenie nie dociera i zrozumie dopiero jak brat wróci ze szpitala.
no i na wszelki wypadek pochowane jakieś drobiazgi gdyby ktoś wpadł w odwiedziny z drobiazgiem tylko dla małej.. to żeby jemu też coś dać
CzaryMary, Aguś86, haneczka, lysinka, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Już masz tv?? i po co Ci to było?? porodami się katujesz.. ehhh baby, baby
Ps. właśnie włączyłam TLC
Wstawiliśmy takiego starego malucha, ledwie to większe od mojego laptopa, z wielką dupą, stoi na stolikucoś tam sobie brzdękoli
CzaryMary, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja na obiadek mam jajko sadzone, brokuł, szpinak i pure ziemniaczane. Tak wegetariańsko dziś
Ale dwa poprzednie dni było mięcho, więc stary nie ma co narzekać
Nie oglądam porodów dziśA cc wygląda gorzej niż sn. Pocieszcie się, że teraz częściej używają vacum niż kleszcze. U nas w szpitalu tylko vacum
CzaryMary, Fasia, haneczka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Justinka no to witam w klubie bolącej dupy ... ja już mam dość dwójek raz na tydzień
aż mnie brzuch boli, a później jak trafiam do wc to dupa! hemoroidy to jakiś koszmar ...
bo w jednym miejscu masakrycznie boli... fakt że to też wina, raz słodkości to ja lubię, a po drugie w większości w pozycji półleżącej to i nie raz dupa od siedzenia boli..
ech niech się to skończy, a już nic nie pomaga
-
Moja Bratowa z Anglii przylatuje do Polski w sobotę, a w środę za tydzień ma nas odwiedzić. Już zapowiedziała, że wiezie ciuszki dla Julka
raaaaany gdzie ja to pomieszczę
Anka1501, CzaryMary, Justinka, Aguś86, Rudzia, misia83, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Aguś - jajka sadzone z ziemniorami !! taaaaaaaaaak !! i z domu nie trzeba wychodzić na zakupy, a to się szybko robi
merci !
CzaryMary, Aguś86, haneczka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny