Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Dlatego ja już nie mogę doczekać się malca. Wkurwia mnie już to marnotrawienie czasu
A prysznic to się bierze razem !!! Rodzice Julka - zero szacunku dla matki Ziemi
Ty nie zapominaj, że my z moim tatą mieszkamy, który ma lat 74nie będziemy gorszyć staruszka
i tak się smiejemy, że nie wiemy jak my tego Julka zmajstrowaliśmy z ojcem za ścianą
CzaryMary, iwonka1077, Bambi85, Aguś86, misia83, Agusiek89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:a ja bym sobie cos kupila, tylko nie wiem co
chociaz do konca lutego mialam sie opanowac...i co tu zrobic , co tu zrobic
nie ograniczaj się Matka!! Lizaki chociaż kup do szpitala!! aaa zapomniałam, przecież już masz
ooo właśnie chyba przez neta zamówię lizaki chupa chups - stęskniłam się za kurieramiBambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:W takim razie zarządzam zmianę tematu, która co dzisiaj kupiła ?
Bezy w cukiernii ! I zaraz jak zjadłam łapczywie ze 4 , to musiałam zagryźć ...korniszonem ...hmmm no cóż
Maly od tego cukru mało nie rozerwał mi brzucha , wiec już ostatni raz taka zachciankaFasia, CzaryMary, Bambi85, iwonka1077, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Mary ale oni z ojcem Fasi mieszkaja to jak to tak
Bambi jakis drobiazg sobie kup cieplej teraz jakas fajna apaszke czy cos portfela nie zrujnuje a tobie humor polepszy, ja musze torebke kupic jakas nosi mnie tak ze szok...Fasia, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Ty nie zapominaj, że my z moim tatą mieszkamy, który ma lat 74
nie będziemy gorszyć staruszka
i tak się smiejemy, że nie wiemy jak my tego Julka zmajstrowaliśmy z ojcem za ścianą
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
dobra uciekam mialam juz nie wchodzic a tu oderwac sie nie moge,
lece corke ogarnac i jadziemy do stolycy wojewodztwa mojego hehe
mam nadzieje ze dam rade wieczorem przed spaniem was nadrobicAguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ty nie zapominaj, że my z moim tatą mieszkamy, który ma lat 74
nie będziemy gorszyć staruszka
oj tam, oj tam - myślisz, że 74 letniego tatę zgorszysz ?? Fasia nie oszukuj siebie
Justineska - łohoho ładnie przyszalałaś z tym jedzonkiem. aż mnie zmuliło jak to przeczytałam
Aguś - słodka Zuzianie pozostaje Ci nic innego jak kupić kolejną apaszkę i nie pokazywać córci
Aguś86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:FASIA Twoj tata pewnie podejrzewa ze to nie bylo niepokalane poczęcie, to wspolna kapiel ma go zgorszyć , no co ty
Myśle, że podejrzewa ale jakoś tak wychodzi, że wspólne kąpiele nie wychodząiwonka1077, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny