Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie różne rzeczy się zdarzają, ale też w drugą stronę. 3 lata temu mojej muzyce, lekarze powiedzieli, że jej synek będzie miał zespół Downa, a mały urodził się zupełnie zdrowy i taki jest do dzisiaj
u nas Kwietniówek, wszystkie dzieci będą zdrowe, śliczne i grzeczne
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Ida dokładnie, ona to jakiś odmieniec
bo reszta zawsze wchodzi, pomruczy coś pod nosem i wychodzi, a człowiek nic nie wie. Nawet jak o coś się spytamy to i tak niewiele mówią. A to ja nie wiem kogo miałam na tabliczce, nie zwracałam na to uwagi
-
No dokłądnie, ajj Fasia czarno to widze po porodzie te twoje spanie
wiem ze bys chciala jak najdluzej z mezem posiedziec jak juz pozno wraca, ale uwierz mi jak zombie bedziesz chodzic po porodzie albo pol dnia przesypiac razem z dzieckiem, ty zmien godziny spania sobie moze w trakcie dnia jedna drzemke godzinna???
to tak z dobrego serca ci radze
bo wiem co was czeka ktore nie maja dzieci jeszcze....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 13:06
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylvia nie pomogę, bo sama takowego nie mam
Dziś chyba przed SR pojadę do H&M i kupię sobie ten lekko usztywniany bez fiszbin. Żebym chociaż jeden miała. Biust już mi nie rośnie. Zrobił się taki normalny, nie jest napięty, nabrzmiały, zupełnie normalny. Wiem, że podczas karmienia zrobi się pełniejszy ale nie będę kupować rozmiaru większego czy cuś. Jeden styknie teraz, a jak urodze to się dokupi inne
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Sylvia nie pomogę, bo sama takowego nie mam
Dziś chyba przed SR pojadę do H&M i kupię sobie ten lekko usztywniany bez fiszbin. Żebym chociaż jeden miała. Biust już mi nie rośnie. Zrobił się taki normalny, nie jest napięty, nabrzmiały, zupełnie normalny. Wiem, że podczas karmienia zrobi się pełniejszy ale nie będę kupować rozmiaru większego czy cuś. Jeden styknie teraz, a jak urodze to się dokupi inne
dokładnie Fasia tak samo podchodzę do tego tematu. Mam jeden cycnik do karmienia. Po porodzie zobaczymy jak biust będzie wyglądałFasia, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:No dokłądnie, ajj Fasia czarno to widze po porodzie te twoje spanie
wiem ze bys chciala jak najdluzej z mezem posiedziec jak juz pozno wraca, ale uwierz mi jak zombie bedziesz chodzic po porodzie albo pol dnia przesypiac razem z dzieckiem, ty zmien godziny spania sobie moze w trakcie dnia jedna drzemke godzinna???
to tak z dobrego serca ci radze
bo wiem co was czeka ktore nie maja dzieci jeszcze....
To nie chodzi o to, że ja chcę z mężem posiedzieć. My po prostu tak chodzimy spać od lat. On wraca, jemy kolację, jakiś film albo w necie sobie posiedzimy, po 23 ja prysznic, on prysznic, zanim pościelimy łóżko to jest ok 23.30-24.00. Jak On wychodzi do pracy to ja się kładę, bo nie mam nic do roboty. Dzień mam krótszy jak wstaję przed 11Bokiem mi wychodzi siedzenie przed kompem i przed tv.. nic innego nie robię.. więc wolę mieć mniej czasu w ciągu dnia. A jak się pojawi dziecko to wyjścia nie będzie. Będę jak zombie na początku ale później jakoś sobie ten rytm dnia ułożę, wyjścia nie będzie
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:hahahaha ale jesteście prosiaczki
Ja Amy z kupą nie kojarzę
ale Werkę z analem - TAK!!
Właśnie chciałam napisać gdzie Amy i Werka ale Werka bidulka chora i szpital ma w domu, no i chyba do pracy dziś pojechała -
nick nieaktualnyFasia wrote:To nie chodzi o to, że ja chcę z mężem posiedzieć. My po prostu tak chodzimy spać od lat. On wraca, jemy kolację, jakiś film albo w necie sobie posiedzimy, po 23 ja prysznic, on prysznic, zanim pościelimy łóżko to jest ok 23.30-24.00. Jak On wychodzi do pracy to ja się kładę, bo nie mam nic do roboty. Dzień mam krótszy jak wstaję przed 11
Bokiem mi wychodzi siedzenie przed kompem i przed tv.. nic innego nie robię.. więc wolę mieć mniej czasu w ciągu dnia. A jak się pojawi dziecko to wyjścia nie będzie. Będę jak zombie na początku ale później jakoś sobie ten rytm dnia ułożę, wyjścia nie będzie
Dlatego ja już nie mogę doczekać się malca. Wkurwia mnie już to marnotrawienie czasu
A prysznic to się bierze razem !!! Rodzice Julka - zero szacunku dla matki Ziemiiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Jeśli mowa o kupie... to ja o mało nie urodziłam, o zgrozo to jest jakaś męczarnia te zaparcia ;( już czasami nie daję rady tak mega boli
no ale co się dziwić od niedzieli zastój buuuu w poprzedniej ciąży nie miałam takich jaj..
To jeszcze coś o analu i Mary będzie zadowolona -
klaudia no ja jeszcze gbs nie mialam pewnie na nastepnej wizycie juz na pewno,
Fasia no miejmy nadzieje ze jakos sobie to ulozysz jak Julek na swiecie bedzie
Ja tez tylko jeden mam do karmienia i pozniej zobacze czy bedzie potrzebny i na jaki rozmiar