Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
uff u mnie własnie leci ostatnia pralka młodej, i pościel od Natali wyprałam recznie, wiecie że była brudna? chyba że to kolor puścił leciutko z czarnego ale nie sądzę, woda jest hm...brudna. ale nie ma się co dziwić, tyle sie dziewczyna naszyła tej pościeli, nadotykała, nie wiadomo ile rak dotykało wczesniej tych materiałów no i ja w domu....porządnie wyprałam, teraz się moczy i za chwilę wieszam:)
Justinka Mila,przypomnicie mi tą aukcje za jakiś czas:D ładne koszule i bardzo praktyczne:) ale na razie mam i zobaczę czy będzie trzeba potem coś dokupić, jeśli tak to taką chcę
a tu coś na poprawę humoru bo widzę że dziś biomet nie korzystny zbytnio....
tak wyglądało moje przedchwilowe prasowanie:)
wyprałam wypełnienie do pościeli, rożek i kilka czapeczek:) nie mówiąc o skarpetkach:P
mój kot uwielbia dziecięce ubrania i rzeczy! nie wspomnę o wózku, jak tylko jest okazja wskakuje do niego dlatego pokoik niestety muszę zamykać na kluczyk bo czasem wejdzie młoda do niego i zapomni zamknąć potem drzwi;/iwonka1077, lysinka, MartaAlvi, CzaryMary, Justinka, misia83, Eweliśka, Ida, Fasia, Aguś86, Klaudia90, Bambi85, natt, liloe, haneczka, weronika86, mantissa, Murraya, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ida trzymam za Ciebie i Franka mocno kciuki!!
Też nie miałam pojęcia, że płaskie zapisy są złe. Szkoda, że tego nie wiedziałam bo bym się baczniej przypatrzyła tym moim, w końcu też byłam podpinana 2 razy dziennie.
Gosha, mam nadzieję, że prysznic pomógł i już nie łapie Cie to na "s"
Mantissa no w końcu!! Ile będziesz tam leżeż i nic nie robić?!)))
Super wiadomość, w domku na pewno będzie Ci o niebo lepiej, nawet jak będziesz musiała tylko leżeć i pachniećIda, mantissa lubią tę wiadomość
-
Witaski.
My od wczoraj spakowani,ogólnie cisza ale wolę być gotowa.Brzucho już ciąży choć waga stoi,Kacper szaleje w brzuchu a ja chodzę wiecznie zaspana.
Buziakihaneczka lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Noa haha tym bardziej zostań
u nas już kwietniówki się rozpakowują powoli:D a to masz termin cesarki wyznaczony czy liczysz że akcja się szybko rozwinie:D
nam też się nie chce czekać do kwietnia:D ale ogólnie oprócz niektórych dyskomfortów dobrze mi w tej ciazy i mogła bym sobie tak chodzić jak słoń ze 20 miesięcy:D nie no to taki joke lol
dobra lece po te wyniki:Dmalinka1984 lubi tę wiadomość
-
Y
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:26
sylvia007, Angela89, Eweliśka, lysinka, CzaryMary, Lali, Aguś86, Rudzia, Klaudia90, MartaAlvi, Justinka, Bambi85, natt, Robotka1, liloe, haneczka, weronika86, Murraya, mantissa, Amy_, misia83, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ida to się strachu najadłaś i my tez zreszta siedze jak na szpilkach i czekam na info od ciebie
dobrze ze jest dobrze miejmy nadzieje ze test wyjdzie dobrze, trzymam kciukasy mocno zeby było dobrze i żebyś jutro wyszłaIda lubi tę wiadomość
-
Heloo dziewczyny ja znowu z opóźnieniem i tylko na chwilkę
Ja już tez od wczoraj spakowana prawie , jeszcze pare rzeczy tylko dorzucić, odebrać wózek i łóżeczko
Lista rzeczy do zrobienie PRZED już coraz krótsza .
Oglądałam dziś znowu "Porody" i prawie mi łezki poleciały jak pokazali te maluszki zaraz po urodzeniu ehhhhhh -
nick nieaktualny