Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
to ja też pomarudzę, wstac i odwieźc dzieci mi się nie chciało, w sklepie łazic mi się nie chciało, najlepiej bym zakupów nie robiła, samochodem jeździc to jeszcze ok ale chodzic to masakra, 14 na plusie trochę ocięża, haha
kolejni kurierzy mi poprawili humor, nie miałam nic a mam prawie wszystko, od szczotki do włosków przez pieluchy, proszek, przewijak, poduszkę do karmienia, ręczniki i całą resztę, w końcu bo już się niepokoiłam że wszystko macie a ja nie, tym bardziej że szykuję się kolejny poród w kwietniówkach, włączam dziś pierwsze pranie -
nick nieaktualny
-
natt wrote:O Boże Sylvia też to oglądałam! A wylam tak że aż się zanosilam.
Wiedziałam że tak będzie ale nie mogłam się powstrzymać żeby nie zobaczyć. -
nick nieaktualnynoa8 wrote:Liloe tak , a masz jakieś doświadczenia z tą Dr ?
Ja żadnych, siostra spore, dobrze mieć z nią dobre układy, jak to z ordynatorem- ona rozdaje karty. Jej prawą ręką jest chyba dr Kondracka. Tą Panią lubię bardzo i mam o niej bardzo bardzo bardzo dobre zdanie.
Dr Łagódowi moja siostra zawdziecza życie - ogromny krwotok przy CC, cudownie opanował sytuację.noa8 lubi tę wiadomość
-
mila79 wrote:sylwia
http://allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-100-baw-s-m-i5096242873.html - koralowa
http://allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-do-karmienia-l-xl-i5103107233.html - siwa z białą wstawkąwłaśnie się zastanawiam czy jeszcze sobie tą koralową nie zamówić
a zbliżony kolor jest do zdjęcia na aukcji czy nie bardzo?
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Ja żadnych, siostra spore, dobrze mieć z nią dobre układy, jak to z ordynatorem- ona rozdaje karty. Jej prawą ręką jest chyba dr Kondracka. Tą Panią lubię bardzo i mam o niej bardzo bardzo bardzo dobre zdanie.
Dr Łagódowi moja siostra zawdziecza życie - ogromny krwotok przy CC, cudownie opanował sytuację.z drugiej strony wspominała tu kiedyś, że jak urodziłam Gabi to 2dni po kolei przychodziła i zabierała mi Małą, żebym mogła odpocząć, no bo ten mój ciężki poród, tp się odbył przez jej średnio delikatne dłonie
Łagód za to jest genialny i do niego Wawrzycka też ma ogromne zaufanie, po tym jak poroniłam i nie zgodziłam się na łyżeczkowanie, to na polecenie Wawrzyckirj tylko on mi robił usg codziennie
noa8 lubi tę wiadomość
-
Witamy się w 35 tygodniu ciąży
wczoraj moja znajoma urodziła miesiąc wczesniej synka
sączyły jej się wody aż wkońcu pojechała do szpitala i tak reszta odeszła i poród miała w tempie ekspresowym!! o mało co synka nie urodziła w wc.
Położne jej bardzo pomogły,masowały jej krzyż i dali jej zastrzyk w pupe który zmniejsza ból podobno teraz taki na porodówkach dają(pierwsze słysze) i mówi że wogole nie czuła bólu tylko parcie i szybko ją wzieli z wc i po paru minutach mały Igorek był na świecie:) miał być duży chłopak i miała miec cc a tu poród sn mały ważył 2590 i 52 cm jest narazie w inkubatorkuale jej zazdroszcze
mierzyłam sobie o 10 ciśnienie i miałam 139/82 puls 149!! połozyłam sie na 20 min bo myslalam że zejde tak mi serce waliło.. ponownie mierze puls 139 ciśnienie 142/92..
napisałam do lekarki czy jechać na IP bo puls to masakra taki wysoki.. ale jeszcze mi nic nie odp..i wydaje mi się ze to 82 i 92 troche za wysokie...i jest mi duszno przy oknie otwartym bym mogła non stop stać i dziwne mrowienie w głowie mam..
zobaczę co mi odp...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 12:08
Aguś86, iwonka1077, lysinka, misia83, Eweliśka, Fasia, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość