Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mantissa wrote:Oj tam, ja wiem, że o imionach się nie dyskutuje i że to wybór rodziców, ale kurczę, niech chociaż ludzkie są.
Iwo, niespotykane ale fajne, kojarzy mi się że zbuntowanym aniołem.Tosia, bardzo ładne i coraz częściej spotykane, Jagoda to już w ogóle super mi się podoba, no ale kurczę znajoma przyjaciółki dała ns imię, uwaga, uwaga, BASTER.
Quote:
Lwica napisala:
Zgadzam sie o imionach sie nie dyskutuje bo kazdy ma swoj gust.
Ehh co niektorzy wymyslaja z tymi zagranicznymi i bardzo ryzykownie bo nie poszperaja znaczenia..
Baster to taka pipetka do miesa heheh tutaj by sie z tego smieli co gorzej mogliby jeszcze przekrecic na bastard - a to znaczy wybaczcie za wyrazenie skurwiel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 11:02
-
Lwica wrote:Sylvia ale ty jestes zorganizowana, jestesmy na tym samy etapie a ja jeszcze nic spakowanego, mam wszystko ale wszystko w roznych katach.
Wczoraj kupilam dopiero maluszkowi pieluszki i husteczki.
Chyba dzis wezme sie za sobie i spakuje torbe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 11:03
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Lwica te skurcze były tak bolesne, że sceny z porodu stanęły mi przed oczami, a ja w domu sama z Gabi, mąż w pracy, 900m pod ziemią. Uswiadomiło mi to, że przy takich warunkach mary mieć chociaż torbę spakowaną
Bogdanka?sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Mój tata tam pracuje, ja pochodzę z miasta na Ł, niedaleko Bogdanki właśnie
ja też z samego Lublina nie jestem, ale tutaj i tak nikt by nie wiedział jakbym napisała gdzie mieszkam
ja jestem z pojezierza
z Lublina wyprowadziłam się 6lat temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 11:15
-
nick nieaktualnyIda trzymam kciuki aby wszystko było dobrze, Franek juz jest duży wiec sobie spokojnie poradzi, ja doskonale wiem w jakim szoku jesteś jak z chwili na chwile dostajesz informacje o cc ale robią to dla dobra Franka. W moim przypadku raz chcieli poczekać a z chwili na chwile była decyzja o Cc i chwala im za to bo tak mała nie ma żadnej infekcji i wszystko idzie szybciej. Daj znać co lekarze zdecydowali
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:A mnie bolą dziś biodra (nie bolaly parę dni) i młody mi wciska głowę w pęcherz. Jak marudzić to marudzić
Ktoś coś jeszcze?
No dobrze bolą mnie oczy, bo wyłam przez godzinę oglądając chirurgów, odcinek w którym April urodziła dziecko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 11:26
shimmer_lip, natt, Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość
-
Hej
wpadam dziewczynki na chwilę, troszkę nadrobiłam. Ida trzym się
Miasto na Ł wiem chyba które, mam rodzinę ze wsi obok tego miasta na C Ł
A ja wczoraj poprasowałam ostatnią pralkę Basi i tak się już pod koniec średnio czułam. Pomyślałam, że się przerobiłam bo wiecie od sprzątania po remoncie to nie było kiedy odpocząć. I tak mnie coś napierdala w szyjcie, taki gniotący ból więc już wczoraj trochę leżałam. Ale i w głowie się kręciło, ciśnienie dobre, koło 20 już mi się spać chciało. No i dziś wstałam z mega przeziębieniemmąż mnie zaraził
głowa boli, kręci mi się w niej, nos zatkany pewnie razem z zatokami, gardło, kaszel i tym sposobem się nie udzielam
po wózek nie byłam i leżę
Ale całuje Was mocno i będę nadrabiać trochę z telefonuliloe lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:A mnie jeszcze nic
No dobrze bolą mnie oczy, bo wyłam przez godzinę oglądając chirurgów, odcinek w którym April urodziła dziecko!
nie powinno się takich odcinków w ciąży oglądać
też się powyłam strasznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 11:27