X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    a jeszcze mi sie przypomnialo miałam chusteczki łapiące kolor, a teraz w rosmanie nie widziałam byłam w dwóch, macie te z firmy dr.Beckmann ????czy domol???? bo te drugie byly tylko.....

Ja mam dr. Beckmann

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia nawet jeśli skurcze to trwają na tyle krótko i są na tyle rzadkie, że to raczej przepowiadające :)

natt lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na necie lukam ze te chusteczki sa w tesco musze zobaczyc.....

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się już z nim nie chce gadać o czułości, przytulaniu itd. Szkoda czasu i nerwów, do przytulania mam swoją poduszkę rogala i niedługo córeczkę będę miała, on niech tylko się nie pogorszy to będziemy jakos funkcjonować. Ja mowię- na cuda nie liczę :) wyleczyłam się z wygórowanych oczekiwań i z tego ze maź bedzie mnie rozumiał , poza tym hormony mi dają pewnie popalic

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGUS wiem :P poprostu pytam bo chce wiedziec :P ja tsm rodzic jeszcze nie mam zamiaru :P

lysinka, Aguś86 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i ksiądz dzis u mnie łazi, maż się uparł żeby przyjąć. Niech przyjmuj, ja posiedzę po prostu.

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Mi się już z nim nie chce gadać o czułości, przytulaniu itd. Szkoda czasu i nerwów, do przytulania mam swoją poduszkę rogala i niedługo córeczkę będę miała, on niech tylko się nie pogorszy to będziemy jakos funkcjonować. Ja mowię- na cuda nie liczę :) wyleczyłam się z wygórowanych oczekiwań i z tego ze maź bedzie mnie rozumiał , poza tym hormony mi dają pewnie popalic
    no dokladnie moze jak sie corcia urodzi to się coś zmieni??? poczekamy zobaczymy nie ma co na zapas się martwic :)

edit ksiadz tak pozno chodzi u was?????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 10:18

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • mila79 Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje kolejnych tygodni, pięknych brzuszków i super tańców w malców w brzuszkach

Angela super wiadomości że Martynka coraz więcej waży i niedługo będziecie mogli spędzac razem więcej czasu, przytulac maluszka

Trzymam kciuki za wszystkich w szpitalu, w szczególności za Ide - synuś już duży a lekarze na pewno wiedzą co robią więc wszytko będzie ok i jutro przytulisz Franusia

Gosha - pisz co z tymi "s", kurcze ale dzień się zaczął

Ja we wtorek w końcu mogłam poszalec, puściłam przez allegro 1300 zł na Lenkę ale dawno nie byłam taka szczęśliwa wydając pieniądze, teraz czekam na kurierów ma byc 7 plus 2 na pocztę było już 2 - wczoraj przyszedł termometr, a dziś materac, pościel i kocyk z podusią, ale jestem happy, happy, happy

KasiaKwiatek, iwonka1077, Justinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

relge6ydcagtei15.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    a jeszcze mi sie przypomnialo miałam chusteczki łapiące kolor, a teraz w rosmanie nie widziałam byłam w dwóch, macie te z firmy dr.Beckmann ????czy domol???? bo te drugie byly tylko.....

Ja mam kupione w niemczech wyroby własne z drogerii DM i inne też nieznanej mi firmy i obie dały radę, niczym się praktycznie nie różniły.

km5smg7yaiikzi6r.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Witam Was kobietki!

A ja mam do Was pytanie.. bardzo czesto mam ostatnio bol jak na miesiaczke w nocy np .. az sie wybudzam i boli tak z minute albo dwie i przechodzi ale brzuch w tym momencie sie nie spina..to nie sa skurcze nie?

Mówiłam ginowi że mam bóle miesiączkowe w samym dole brzucha. Wiecie co mi powiedział? "I bardzo dobrze" :) także tego... Chyba nic groźnego :)

KasiaKwiatek, iwonka1077, natt, Aguś86, Rudzia, Fasia, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka tak, jutro widzę na stronie parafi ze kończy kolede , mega późno. Nie lubię przyjmować księdza, tego nie znam wcale

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka to jest starszy wózek, czarne ma te koła ale wygląda na prawdę dobrze :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwonił do mnie mąż - SAM Z SIEBIE :D :D :D Nie wierzę, jednak cierpliwość się popłaca :D
    Dziękuję dziewczynki za wsparcie i przepraszam, że tak marudziłam, pospamowałam Wam troszkę ;*

Lecę do lekarza, miłego dzionka!! :)

Anka1501, lysinka, KasiaKwiatek, iwonka1077, Justinka, Bambi85, Aguś86, misia83, Eweliśka, Fasia, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia spoko, to przepowiadające :-) one z czasem się zmieniają, miałyśmy stawianie się macicy (dalej mam), a teraz dochodzą te ala miesiączkowe, też już raz miałam wieczorem. To one właśnie przekształcą się we właściwe, taki to ból właśnie będzie...tylko jakby tu powiedzieć xkulwarazymocniejszy :-D tak, że tego już mie się przypomniało :-P
    Ale dopóki rzadkie i krótkie to organizm ćwiczy :-D

iwonka1077, Rudzia, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Zadzwonił do mnie mąż - SAM Z SIEBIE :D :D :D Nie wierzę, jednak cierpliwość się popłaca :D
    Dziękuję dziewczynki za wsparcie i przepraszam, że tak marudziłam, pospamowałam Wam troszkę ;*

Lecę do lekarza, miłego dzionka!! :)
    no widzisz, facetów trzeba czasem przetrzymać na mojego czasem dziala :)
    daj znac po wizycie czy wsio ok :)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Robotka to jest starszy wózek, czarne ma te koła ale wygląda na prawdę dobrze :)
    no to super:) koniecznie nam zdjęcie pokaż:) jak już go będziesz miała w domku:)

a ksieza chyba mają czas na kolęde do końca lutego.

dobra zjadłam jogurt naturalny z kiwi i? i mikołaja z czekolady:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Justinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    Doczytałam i widzę, że choróbska wiele z Was dopadły :| Kurujcie się! i oby szybko przeszło :)

IDA będzie dobrze! a jak jeszcze lekarze uważają że tak będzie lepiej to będzie! Trzymajcie się! i czekamy na ostateczne decyzje :) szczerze też bym była w szoku po takiej informacji...

Mary mi się podoba IWO :) i tak jak piszą inne najważniejsze to ma być WASZ wybór a nie rodziny, znajomych... ja w ogóle się nie sugeruje tym co inni powiedzą... u mnie bardziej jest problem że sama do żadnego imienia nie jestem przekonana ;)

Oj widzę że nie tylko mój małż się tak zachowuje :/ już kiedyś tu zresztą marudziłam... ale ten tydzień był najlepszy... rano do pracy, więc tyle co buzi na do widzenia... przez wszystkie te 3 dni wracał 18-19... młodego ścigał do kąpania i spania, jak już się udało siadał i czytał książkę [nowy nabytek z poniedziałku] i chłop przepadał na calutki wieczór... a wczoraj.. z kolei akcja że nie książka a laptop... miałam wczoraj mega ciężki dzień, bo syn dał mi nieźle popalić, totalnie mnie nie słuchał, cóż taki okres... no i co podchodzę żeby się przytulić a on znad tego laptopa "mam strasznie dużo pracy, już nie wyrabiam" ech odechciało mi się czegokolwiek... jak odrobił się z pracą była coś 23-24 sięgnął po książkę.. więc tak na prawdę przez te dni rozmawialiśmy tyle co przez tel i na gmailu ech :( dziś pojechał do Rzeszowa, zapowiedział że wróci koło 22.. i zapytał czy dam sobie radę, a ja 'no jakoś muszę, nie mam innego wyjścia'. a jutro na 2 dni jedzie do swoich rodziców, więc pewnie okazja aby zamienić trochę więcej słów będzie w sobotę wieczorem :( i tak jak tu pisałyście, szpital to jest niezły kopniak dla faceta... tak było w poprzedniej ciąży jak wylądowałam na patologii, a teraz że prosiłam aby jak to tylko możliwe mnie nie kłaść, bo co z synkiem... to mąż uważa że jest wszystko super... fakt nie powiem, bo jak jest to coś posprząta, ugotuje, zajmie się synkiem, tylko że jego jest takkkkkkk mało... a najbardziej mi jest przykro że zero zainteresowania moją osobą :( a tak bardzo potrzebuję bliskości a on wręcz się oddala... no to się znowu wyżaliłam, popłakałam ech :(

CzaryMary, Ida lubią tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, że marudzę ale muszę się pożalić... No tak się dzisiaj źle czuje że szok :( baardzo ale to baardzo boli mnie głowa. Wzięłam paracetamol - nie pomógł, po jakimś czasie drugi ale to też nic nie dało. Wiszę na ciśnieniomierzu bo to taki ból w skroniach, czole i oczach co mi się z wysokim ciśnieniem kojarzy ale idealne... Aż mi niedobrze się zrobiło, jakieś dreszcze przechodzą... Co się ze mną dzieje?

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida to dobrze ze lekarze na sile nie chca zatrzymac Franka w brzuchu z tym rytmem serduszka jednak lepiej ze cesarka. Franek to duzy chlopak juz wiec mozesz byc spokojna.. duzo zdrowia dla malego obyscie szybko mogli razem opuscic szpital. Trzymam mocno kciuki i daj znac co u was!

Ida lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk...wirus się rozkręca? Ale dziwne to, że paracetamol nie zadziałał

‹‹ 3084 3085 3086 3087 3088 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ