Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDla mnie to nie pojęte jest ignorowanie płaczu kobiety, ale mój tak ma... A pamiętacie jak Wam pisałam ze podpuściłam ze śmiechu w łożku?? No to 2 dni chodził i podśmiewał się żebym mocno zaciskała nogi bo popuszczę i ze " no zsikac się ze śmiechu"
ja się tym nie przejmuje, powiedziałam tylko ze raczej nie chce aby był przy porodzie, ale teraz on chce , wywalę go najwyżej jak będę się niekomfortowo z nim czuła
mam już lepszy nastrój ale muszę się wypłakać fest bo nie trzymam ciśnienia :p
-
Klaudia90 wrote:Na mojego też płacz nie działa. Jak sobie łkam w kąciku, to przychodzi i pyta, czy głośniej się nie da. No za co ja go tak kocham ;(
-
nick nieaktualnyHello, melduję się i ja!
Mary gratulacje, już naprawdę coraz to bliżej...
A Iwo boskie imię!Mały będzie słodki Iwuś a dorosły przystojny i męski Iwo...
Swoją drogą od razu kojarzy mi się z tym Ivo ze Zbuntowanego Anioła...
( nie wypierać się teraz że żadna nie oglądała!!!)
Ja bardzo chciałam Adama ale wiecie co powiedział mój Mennżu ?! Aż wstyd powtarzać ale powiem. Że to nazwa dawnego magazynu dla gejów i on się na to nie zgadza! No głupi normalnie głupi. Swoją drogą chyba sam kiedyś podczytywał, że wie...
Ida co to za wieści?!wow, szok! No ale jeśli Frankowi ma być lepiej i ma być bezpieczniejszy już na świecie to lekarze chyba wiedzą co robią.
Zapytaj tylko czy nie mogą poczekać chociaż do 1 marca wytłumacz, że kwietniówki mają bana na rodzenie w lutym.Bambi85, CzaryMary, lysinka, iwonka1077, Aguś86, KasiaKwiatek, Fasia, Ida, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka ja wiem ale już w książeczce ciążowej mam zapisane ze wdrożył 5 dniowe leczenie przeciw wirusowi heviranem, wiec kij... Biorę. Co ma być to bedzie, musi być dobrze
ja się całe życie panicznie leków brać boje a w ciazy to już całkiem
Robotka1, mf lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek, nie chce ze mną gadać. A ja nie potrafię się gniewać,zawsze przylezę jak taka menda. Albo będę dxzwonić aż odbierze. Nie potrafię się powstrzymać. Jestem dumna, że w nocy do niego nie przyszłam, bo zawsze to robię... eby to kłócić się o takie byle co... Inni mają poważne problemy, a tu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia mojemu mężowi też musiałam wytłumaczyć, że teraz oczekuję od niego trochę więcej czułości i ma mnie więcej przytulać; po kilku dniach zaskoczył
a z reszta sama podchodzę i go przytulam, jak potrzebuję
Ja też nie potrafię się długo złościć, po 15 minutach mi przechodzi zazwyczaj, ale co się wcześniej nagadam -
IDA Twoj Franus juz jest gotowy
! Sterydy na plucka dostal, duzy chlopak juz z niego wiec nic sie nie martw! Przygotuj sie psychicznie, nastaw pozytywnie do cc i do przyjscia na swiat Franka
!! Jutro bedziesz najszczesliwsza kobieta na swiecie
!
Ja bylam dzis na pobraniu krwi, musze Was wkurzyc bo znowu nic mnie nie boli i znowu przespalam
Cala noc:)!! Wysprzatam chalupe to moze chociaz w krzyzu zacznie mnie łupać
ROBOTKA wrzuc zdjecie obiadku, chociaz na chwileMary zamknie oczy na chwile
MARY myslalam, ze masz urodziny stad ten picolloIwo piekne imie, jesli sie ladnie komponuje z nazwiskiem to cud miod!!
GOSHA cyce masz ladne, widzialam wczorajoby skurcze minely.
Robotka1, KasiaKwiatek, Ida lubią tę wiadomość
-
HWESTA nic Ci ten Heviran nie zrobi naprawde
Kurcze no nie zrozumiemy facetow. TO juz nie mam pomyslu, moze rzeczywiscie rozmowa kawa na lawe jak KasiaK pisze. W sumie to bym przerobila kazda metode po kolei moze ktoras zadziala.
Hwesta moze Twojemu tez by sie przydała taka naprostowująca rozmowa, on chyba co jakis czas czegos takiego potrzebuje.hwesta lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:no wlasnie gdzie shimmer ????????????
Anka a jakie koła ma ten Twój wózeczek? czarne czy te nowsze srebrne??Bambi85, iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
Witam Was kobietki!
A ja mam do Was pytanie.. bardzo czesto mam ostatnio bol jak na miesiaczke w nocy np .. az sie wybudzam i boli tak z minute albo dwie i przechodzi ale brzuch w tym momencie sie nie spina..to nie sa skurcze nie? -
Rudzia wrote:Witam Was kobietki!
A ja mam do Was pytanie.. bardzo czesto mam ostatnio bol jak na miesiaczke w nocy np .. az sie wybudzam i boli tak z minute albo dwie i przechodzi ale brzuch w tym momencie sie nie spina..to nie sa skurcze nie?Rudzia lubi tę wiadomość