Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Gosia - jesteś!! zamartwiałyśmy się o Ciebie. Połóż się do wyrka i wypoczywaj.
odnośnie tych witamin to ja przestałam brać jakoś w 25 t.c - strasznie mi po tym niedobrze było. Cholera, Wy łykacie więc chyba jednak też do nich powrócę.
A siostra Amy? co dzisiaj takie opierdalando uskutecznia ?? :>
Ja brałabym tylko DHA już na tym etapie bo jem różnorodnie, ale za mało ryb. Ale dostałam zajadów, więc kupiłam ten falvit -
Angela super ubrankaAngela89 wrote:A ja znalazłam dziś chwilę w sumie musiałam i poszłam na zakupy znaleźć ubranka w rozmiarze 46 - 50 które naprawdę są małe jest wyczyn. O to moje łupy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b5e31e1e0b1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dba18f9ddd59.jpg
Wczoraj trochę bodziaków kupiłam w drodze do szpitala w lumpie ale głownie białe nic ciekawego.
Dziś składamy łóżeczko, limuzyna i fotelik już dla Martynki mamy w domku teraz niech tylko ją wypiszą
ją wiem, że w smyku jest trochę takich ubranek jakby Ci potrzebne jeszcze były 
-
Dziewczyny, od dzisiaj w Lidlu są fajne ciuchy i buty dla mężczyzn. Ja się wybieram po obiadku. Wam też polecam.

Czuję, że przez dzidzię zaniedbałam ostatnio męża i ciągle chodzi w tym samym, a ja tak lubię jak się wystroi przystojniak
Aguś86, Murraya, Ulka84, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam ja juz w domu
IDA dobrze ze u Ciebie juz wszystko Ok:)
RUDZIA spokojnie nie siej paniki - tak jak dziewczyny napisaly nie wiadomo co i jak..pozatym na naszym etapie juz koniec co ma byc to bedzie..nic juz nie zrobia...zreszta napew w Polsce z milionem badan mozna przegapic albo nie zauwazyc...Mysl pozatywnie...ja tam nie dopuszczam mysli ze mogloby byc nie tak...I tak jak napisala ktoras z was prosze nie piszcie o takich koszmarach zwlaszcza przy koncu nam to nie potrzebne...
Mam pytanie apropos sluzu - jakiego koloru jest on u was? bo u mnie w wiekszosci bialy ale dzisiaj taki zoltawy...
///i nie wiem co mam myslec o tym:(((
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ wpisem pewnie jeszcze trochę trzeba poczekać wczoraj lekarz mówił że jak mała będzie wazyc okolo 1725 to przejdzie na patologie wiec bliżej domku bo tam głównie nauka jedzenia no i dobicie do 2 kghaneczka wrote:Gosha, dobrze, że nie sprawdziły się Fasiowe obawy, że rodzisz
Wypoczywaj
Angela, śliczne są te maleństwa.
Kiedy jest szansa, że malutką wypiszą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 16:15
sylvia007, Aguś86, Murraya, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela - śliczności te ubranka i to fakt takie malutkie
właśnie też w smyku widziałam dużo takich małych, ale w sumie w F&F też było trochę 
Jeszcze tylko Martynki brakuje, ale już niedługo
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH