Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Gosia - jesteś!! zamartwiałyśmy się o Ciebie. Połóż się do wyrka i wypoczywaj.
odnośnie tych witamin to ja przestałam brać jakoś w 25 t.c - strasznie mi po tym niedobrze było. Cholera, Wy łykacie więc chyba jednak też do nich powrócę.
A siostra Amy? co dzisiaj takie opierdalando uskutecznia ?? :>
Ja brałabym tylko DHA już na tym etapie bo jem różnorodnie, ale za mało ryb. Ale dostałam zajadów, więc kupiłam ten falvit -
Angela89 wrote:A ja znalazłam dziś chwilę w sumie musiałam i poszłam na zakupy znaleźć ubranka w rozmiarze 46 - 50 które naprawdę są małe jest wyczyn. O to moje łupy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b5e31e1e0b1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dba18f9ddd59.jpg
Wczoraj trochę bodziaków kupiłam w drodze do szpitala w lumpie ale głownie białe nic ciekawego.
Dziś składamy łóżeczko, limuzyna i fotelik już dla Martynki mamy w domku teraz niech tylko ją wypisząją wiem, że w smyku jest trochę takich ubranek jakby Ci potrzebne jeszcze były
-
Dziewczyny, od dzisiaj w Lidlu są fajne ciuchy i buty dla mężczyzn. Ja się wybieram po obiadku. Wam też polecam.
Czuję, że przez dzidzię zaniedbałam ostatnio męża i ciągle chodzi w tym samym, a ja tak lubię jak się wystroi przystojniakAguś86, Murraya, Ulka84, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam ja juz w domu
IDA dobrze ze u Ciebie juz wszystko Ok:)
RUDZIA spokojnie nie siej paniki - tak jak dziewczyny napisaly nie wiadomo co i jak..pozatym na naszym etapie juz koniec co ma byc to bedzie..nic juz nie zrobia...zreszta napew w Polsce z milionem badan mozna przegapic albo nie zauwazyc...Mysl pozatywnie...ja tam nie dopuszczam mysli ze mogloby byc nie tak...I tak jak napisala ktoras z was prosze nie piszcie o takich koszmarach zwlaszcza przy koncu nam to nie potrzebne...
Mam pytanie apropos sluzu - jakiego koloru jest on u was? bo u mnie w wiekszosci bialy ale dzisiaj taki zoltawy...///i nie wiem co mam myslec o tym:(((
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Gosha, dobrze, że nie sprawdziły się Fasiowe obawy, że rodzisz
Wypoczywaj
Angela, śliczne są te maleństwa.Kiedy jest szansa, że malutką wypiszą?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 16:15
sylvia007, Aguś86, Murraya, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela - śliczności te ubranka i to fakt takie malutkie
właśnie też w smyku widziałam dużo takich małych, ale w sumie w F&F też było trochę
Jeszcze tylko Martynki brakuje, ale już niedługo