Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Murraya - wow! szacun - tak ładnie się do wszystkiego odniosłaś. Pracowita kobita z Ciebie:)
Amy - hahaha znowu popuściłam. Czym Ci on zawinił ?? Twoja nie straci na wartości. Złego licho nie bierze - 1000 razy to mówiłamjak mnie poród poluźni to wyślę go na botoksowanie penisa
ty se zapas większy podkladów zrób lepiejbo wszystko obsikujesz
chyba że w gacie lejesz
Robotka - no uaktualniłam sruwakmasz coś nie tak u siebie !
CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:wiedziałam wieśniaro że sie przeciwstawisz
i że myszy Ci nie straszne
ja tam nie widzę żebyś suwaka zmieniła
Murraya no własnie nie widziałam Cię cały dzień!!!
KAsiaB a Tobie co się działo?? skurczybyki Cię nawiedziły??
dobrze że przeszło -
Murraya wrote:Justinka-też chciałabym zamówić te koszule co masz, z tym że obawiam się rozmiaru-chce wziąć L/XL a nie wiem czy czasem za duża nie będzie. Mój normal size to 38, tylko teraz w biuście zamiast miseczki D-mam F, myślisz że się wcisnę w S/M?
Co do koszuli ja normalnie noszę 36/38 w sumie teraz też... no a cycki mam małe, bo tylko B... więc miałabym obawy co do tego czy będzie na Ciebie dobra w cyckach, ale mogę się mylić. -
KASIAB wrote:No tym bardziej ze wg terminu z usg mam 32t6d ojeju najwyżej jej dietkę zarzuce
nic się nie przejmuj, lepiej kluska niż chucherko
tzn dla cipki lepsze chucherko, aleeeeeeeee tu już wcale nei chodzi o nas
weronika86 lubi tę wiadomość
-
KASIAB wrote:Sylvia a Ty zamawialas ten biustonosz z gatty?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A jeszcze co do mężów, to może pamiętacie moje problemy z nim. No więc posłuchałam rad wielu z was i przestałam się nim przejmować, jak mi coś nie pasuje to od razu mu o tym mówię i powiem wam, że jest lepiej
Amy_, mantissa, Bambi85, CzaryMary, Eweliśka, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość