Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niby mam sraczke ale lewatywe chce mimo wszystko
pytalam pielegniarki jak bylam w szpitalu czy moge sama sobie czopki zapodac i uniknac lewatywy to mowi ze wskazana jest mimo wszystko lewatywa bo jak sie mialo w ciazy zaparcia to czopek sobie nie poradzi... i po co mamy sie wstydzic przy porodzie?
Jaki tam wstyd po prostu sie osram tez mj wielka rzeczmimka84, Lwica, iwonka1077, Fasia, liloe, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Iwonka ja sie pytam po raz drugi ile tam dzieciow schowalas?
piekny brzuch.
Ewelcia hehehe no nie da sie ukryc ze najpierw ida chlopakijuz teraz zawsze bedziezz krok za nimi
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Ja niby mam sraczke ale lewatywe chce mimo wszystko
pytalam pielegniarki jak bylam w szpitalu czy moge sama sobie czopki zapodac i uniknac lewatywy to mowi ze wskazana jest mimo wszystko lewatywa bo jak sie mialo w ciazy zaparcia to czopek sobie nie poradzi... i po co mamy sie wstydzic przy porodzie?
Jaki tam wstyd po prostu sie osram tez mj wielka rzecz
Chciałabym miec takie podejście jak ty!! To ze moge sie osrac minie przeraża bo ani maz mnie nie widział w takiej sytuacji a juz nie mówiąc o obcych osobach:(( -
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:Chciałabym miec takie podejście jak ty!! To ze moge sie osrac minie przeraża bo ani maz mnie nie widział w takiej sytuacji a juz nie mówiąc o obcych osobach:((
zanim zaszla w ciaze to przerazala mnie wizja rodzenia z mezem rozwalonej golej dupy przed polozna wizja osrania sie, lewatywy czy wiele innych rzeczy. A teraz mam to w doopie...przeciez to tak dziala.. porod to wysilek nie chce sie blokowac tylko przed stresem ze sie osramdlatego chce lewatywe wczesniej
a jak mimo wszystko sie osram? No to co zrobic
CzaryMary, mimka84, Lali, Lwica, lysinka, iwonka1077, Gosha, weronika86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:mam wyniki z posiewu na paciorkowce i wyszly pojedyncze ;/ znaczy ze gbs dodatni?
jest napisane " streptococcus agalactiae pojedyncze " -
hwesta wrote:A to moze wskazanie do cesarki?
A tak powaznie... przed porodem dostane antybiotyk czy teraz? Najgorzej, ze na penicyline mam uczulenie ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 14:35
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:A to moze wskazanie do cesarki?
A tak powaznie... przed porodem dostane antybiotyk czy teraz? Najgorzej, ze na penicyline mam uczulenie ;/
Mi lekarz powiedział, że nie. Po porodzie podają antybiotyk i tyle w temacie.Lali lubi tę wiadomość