Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:MISIA a mzoe mlody gdzies cos uciska, ja wczoraj mialam rwe kulszową mega bol, a dzisiaj luz
-
mimka84 wrote:Kuźwa myślałam o Liwi a napisałam Lali, coraz gorzej ze mną. Podobnie wczoraj było, to Shimmer wrzuciła zdjęcie Julinka Mantissy, a ja że Fasia hahah. Masakra.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to jestem.
Ile tu dziś zdjęć brzuchowych!piiiikne że żeście wszystkie czy z rozstepami czy z cellulitem czy bez.
Znów trafiłam na moją 'ulubiona' psychiczną położną. Poyyyebana baba.
Na razie wszystko ok, zobaczymy jak jutro wyniki.
Ey Ey a Idą gdzie... Tą cisza coś mi śmierdzi...CzaryMary, mimka84, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Mam takiego lenia, ze nie chce mi sie wstac zrobic sobie jedzenia... a jestem glodna ;p gorzej... nie chce mi sie wstac i isc po sok
a chce mi sie pic, zgroza!!!
sobie możesz nie robić, ale dziecko nakarmić musisz!!mimka84, hwesta, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Kuźwa myślałam o Liwi a napisałam Lali, coraz gorzej ze mną. Podobnie wczoraj było, to Shimmer wrzuciła zdjęcie Julinka Mantissy, a ja że Fasia hahah. Masakra.
w końcu wróciły moje usta
a Fasia też ma usta w awatarku
tylko nie wiem czy swoje
mimka84, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Misia moja gin mówiła, że niestety nic poza paracetamolem nie wolno. Żadnych maści czy plastrów rozgrzewajacych. Mi pomaga trochę taka pozycja na pieska, klecze (najlepiej na łóżku) podpieram się rękoma i robie taki "zwis" brzucha. Mi to pomaga
Bambi85, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:To nie cisza Ci śmierdzi, tylko sraczka
Może... Bo jak mnie wczoraj skurcz złapał to ledwo co na ścianę nie narobiłam z rozpędu.
Też należę do klubu 'obsranej dupy'.KasiaKwiatek, mimka84, iwonka1077, CzaryMary, Agusiek89, Fasia, Murraya, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny