Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Amy kupiłam olejek makademia
no sprawdzę co to za cudo, a od razu kupiłam też Mikiemu olejek ze słodkich migdałów a sobie jeszcze olejek arganowy do włosów
dostałam próbkę olejku laurowego...na skórę głowy.
Robotka mam propozycję...uważam, że trzeba oczyścić listę bo bajzel tam. Są dziewczyny, które nigdy się nie pokazały w ciągu tych 9 miesięcy...no raczej niw wrócą... Oto one:
Lili83
magdalena1991
beszka
calineczka
lunia79
olka30
Aurelka
Joapaw
lena90
Lili87My
Sylwia89
dziubasekk
Papcia
Lelitka
justi87<3
karolina22<3
Jeśli się pojawią i będą chciały dołączyć przecież przyjmiemy z otwartymi ramionami
Na liście jest nas 69 jak przeczyscimy będzie 53 aktywnych kwietniówek
Lelitka i Dziubasek pisałyAle już dawno
-
nick nieaktualnyWszystkie czekamy na Idę. Da znać w końcu, ale prawda jest taka, że albo badań więcej i zamieszanie albo..Franula świat powitał
Haneczka niektóre tylko się zapisały i nie widziałam ich tu ani razu, bo dołączyłam na początku września, a niektóre tak dawno pisały, że właściwie ledwo kojarzę. Ale dlatego napisalam, że przecież wpiszemy i powitamy z otwartymi ramionami jakby co -
nick nieaktualny
-
OLKA30 chyba pisze od czasu do czasu
MISIA ja bym nie byla za tymi plastrami, w ciazy za bardzo nie ma metody na bol plecow, ew. jakies delikatne cwiczenia jakby Ci ten bol pozwolil, pewnie gdzies w necie mozna znalezc przykladoweCzaryMary, misia83, Krysti lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:OLKA30 chyba pisze od czasu do czasu
MISIA ja bym nie byla za tymi plastrami, w ciazy za bardzo nie ma metody na bol plecow, ew. jakies delikatne cwiczenia jakby Ci ten bol pozwolil, pewnie gdzies w necie mozna znalezc przykladowe
Pozostaje mi czekać aż przejdzie, ale jak na spacer idę to z bólu płakać mi się chce:(
-
nick nieaktualny
-
Mam przeczucia, że zrobili to cc. Gdyby Ida mogła się odezwać to na bank by to od rana zrobiła, a jest już 13.30.
Iwonka super brzuszek. SporyAle i tak brzuszek Ewelci wygrywa
Kobieto 8, 5 kg przy dwójce dzieci to bajka! Po porodzie wrócisz w mig do swojej wagi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 13:28
iwonka1077, Ewelcia lubią tę wiadomość