Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMożliwe, że Idy Franek już jest na świecie, ona dziś skończyła 36 tc, to nie jest ekstremalny termin na rodzenie.
Zgadzam się z Anką, ja w szpitalu w 32 tc na hamowaniu porodu byłam w kiepskiej formie, nie chciałam pisać za bardzo na forum, wolałam wysłać smsa do Bambi, żeby Was poinformowała. Jak dzieje się źle, to forum nie jest już takie super ważne. Uszanujmy to, że może potrzebować spokoju.
btw. jeśli któraś z nas nie podzieliła się jeszcze numerem z 1 lub 2 forumowiczkami, polecam to zrobić.mimka84, Anka1501, Aguś86, Agusiek89, Bambi85, Murraya, Robotka1, KasiaKwiatek, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
No dobrze dziewczynki właśnie się posiusiałam z radości
pewnie nie pamiętacie jak pisałam o wypasionym wózku koleżanki peg perego i że najbardziej mi się podoba taki myk, że jak wyciąga gondolę to od dołu się wystawia takie nóżki i ona może robić za turystyczne łóżeczko jak dziec mały
No to uwaga!!! sprawdziłam i jedo też tak ma! hihihihi!!! jestem niezdrowo podnieconaCzaryMary, mimka84, Aguś86, natt, Agusiek89, iwonka1077, hwesta, Bambi85, Fasia, lysinka, Murraya, Robotka1, Gosha, liloe, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:No dobrze dziewczynki właśnie się posiusiałam z radości
pewnie nie pamiętacie jak pisałam o wypasionym wózku koleżanki peg perego i że najbardziej mi się podoba taki myk, że jak wyciąga gondolę to od dołu się wystawia takie nóżki i ona może robić za turystyczne łóżeczko jak dziec mały
No to uwaga!!! sprawdziłam i jedo też tak ma! hihihihi!!! jestem niezdrowo podniecona
Faajnie !! trzymaj Kegla na wodzy!!
Serio to Twoje usta w avatarku? -
nick nieaktualnyAguś86 wrote:To pewnie fragment czopu, ale na moje to okolo 1/3 czy 1/4 długości. Ja widziałam swój przy pierwszej, ale w całej długości. Był zolto- mleczny i mial 5- 6cm. Jak nie ma krwi to myślę, że spokojnie masz jeszcze trochę czasu. Tak przynajmniej piszą
a on sobie ot tak wyskakuje? czy przy sikaniu, podcieraniu?? Wiem, głupie pytanie ale jam niedoświadczona. -
Krysti przestrzegam Cie zebys byla bardziej ostrozna bo dalas zdjecie z naklejka z danymi osobowymi plus adres zamieszkania...
A i synus urooooczyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 14:14
Lwica, mimka84, Anka1501, Aguś86, CzaryMary, Agusiek89, hwesta, Bambi85, iwonka1077, Fasia, Murraya, Gosha, Angela89, liloe, KasiaKwiatek, Krysti, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ja tez dołączam do sraczkowych...
U nas nie robia lewatywy przed porodem... I w szkole rodzenia powiedziała ze to nie problem jakby co to wyłowią z wody albo podetrą pupę ze mamy sie nie przejmować...
Ale mi sie cisnęlo pytanie na usta a co jak sraczka pójdzie do wody:///// ale sie wstydziłam zadaćmimka84 lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:Ja tez dołączam do sraczkowych...
U nas nie robia lewatywy przed porodem... I w szkole rodzenia powiedziała ze to nie problem jakby co to wyłowią z wody albo podetrą pupę ze mamy sie nie przejmować...
Ale mi sie cisnęlo pytanie na usta a co jak sraczka pójdzie do wody:///// ale sie wstydziłam zadaćAguś86, Lwica, weronika86 lubią tę wiadomość