Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
liwi wrote:No właśnie nie wiem. Dostałam mega sraczke, niedobrze mi i musze chodzic jak gejsza bo mam wrażenie że młoda już na wylocie.
Juz myslalam ze skurcze masz??? no chyba ze masz??? -
Hej kobietki. Wpadlam tylko powiedziec,ze wlasnie wrocilam od poloznej,Mala ulozona juz calkowicie do porodu, jest juz gotowa, glowke juz ma bardzo nisko przez co mam te bole w dole.. Jutro szpital bo orawdopodobnie sacza mi sie wody.. ale to nic pewnego..mam nadzieje, ze tak nie jest bo chce urodzic w kwietniu a nie w marcu
-
A ja się witam niezbyt dobrą wiadomością. Otóż dostałam wezwanie na kontrolę w Zusie. Mogli sobie przypomnieć w 39 tyg, to bym im tam urodziła na dowód, że jestem w ciąży. :] Baranki.
I teraz mąż musi brać specjalnie urlop, bo ja sama nie chcę już jeździć, poza tym wszyscy dookoła mi tak mówią...Ehh
Wczoraj wieczorem miałam za to miłą niespodziankę. Sąsiadka przyniosła gofry, bitą śmietanę i przecier z truskawek z cukrem. Za dużo jej się zrobiło.Mniam!!! Mówią, że dobry sąsiad to lepiej niż rodzina.
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Hej kobietki. Wpadlam tylko powiedziec,ze wlasnie wrocilam od poloznej,Mala ulozona juz calkowicie do porodu, jest juz gotowa, glowke juz ma bardzo nisko przez co mam te bole w dole.. Jutro szpital bo orawdopodobnie sacza mi sie wody.. ale to nic pewnego..mam nadzieje, ze tak nie jest bo chce urodzic w kwietniu a nie w marcu
-
OvuFriend
-
Liwi? Rudzia? Żadnych porodów!!! Kurwa żeście krakały o tą pełnię to macie
Malinka posta na FB też zaczęła od "dziś pełnia
"
Dzięki dziewczyny... no może jakaś strasznie wielka nie jestem ale czuję się jak wieloryb więc mnie to dotknęłoA waga to zasługa rzygania do 23tyg ciąży
Umęczyłam się strasznie ale dzięki temu jeszcze jakoś wyglądam
-
FASIA tak, dzis w nocy obudzilo mnie dziwne uczucie poczulam mokre majtki poszlam do lazienki i byly cale zalane nie sluzem tylko jak woda od razu mowie ze nie mam problemow z popuszczaniem moczu wiec to nie to, i tak juz mi sie zdazylo to 3 razy.. polozna mowi ze lepiej to sprawdzic... juz raz Wam tu o tym pisalam.. no i to sie powtarza od tamtej pory.. ale nie jakos czesto..
-
Robotka rauchy robi się na oko
tak mówi mój mąż
kilo mąki, 5deko drożdży, mleko koło 0,5 litra, 4 jajka, dwie łyżki cukru, pół kostki rozpuszczonego masłamasło rozpuścić, mleko podgrzać, drożdże zasypać cukrem aż się rozpuszczą, do drożdży wlewasz ciepłe mleko z masłem rozpuszczonym potem mąka, na końcu jajka żeby się nie ścięły i mąka. Jak jest za rzadkie to dodaj mąki, jak za sztywne to ciepłego mleka. Ma być jak rzadkie drożdżowe czyli bardzo gęste naleśnikowe.
A i odstawić na trochę żeby urosło
no i te ilości se musisz pomniejszyć bo to ilości z których on w pracy robi placki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 12:47
Murraya, Robotka1 lubią tę wiadomość