Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AMY jakby Ci sie dalej przeciagala wozkowa decyzja a bedzie czas na spacer maz dorobi Ci kola do fotelika, dyszel dolozy od taczki i tez pojedziecie z Olem na spacer a jak stylowo
... nie ma co sie spinac
Robotka1, Amy_, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Fakju
mam fotelik i baze
też Cię kocham
dziewczyny dziękuje:) wczoraj mi mignęło ten 2 regał 16 miejsce ale dziś juz klapa. no ale wiedziałam że mogę na was liczyć
ok idę poleżećAmy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Kegla ćwicz
nie bedzie ćwiczyć
BAMBI ale pomysł z wózkiem:D gdybyś podała go wcześniej, połowa z nas by z niego skorzystała a tak to co? kupa kasy w błoto:PBambi85, Amy_, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:AMY jakby Ci sie dalej przeciagala wozkowa decyzja a bedzie czas na spacer maz dorobi Ci kola do fotelika, dyszel dolozy od taczki i tez pojedziecie z Olem na spacer a jak stylowo
... nie ma co sie spinac
taczki se zalatwie predzej nuz wozek
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Ja juz zapomnialam o wozku a wy tu jak wyrocznie czekacie zeby cos wypomniec. Walcie sje
taczki se zalatwie predzej nuz wozek
Kaczka już lada chwila znajdzie sposób, aby spitolić od Ciebie, ile tak można stać dziobem przy ścianie. Taczka się zwolni, będzie dla Olka
Robotka mój też się bał, jak mu pokazałam co tym keglem potrafięmiał duże oczy
jak mi się chce seksu!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 11:23
Amy_, Bambi85, KasiaKwiatek, Aguś86, Murraya, iwonka1077, Agusiek89, Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość