Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Zawstydziłyście kiedyś mojego pana Kegla i hooy się obraził na mnie i nie współpracuje
Nie znam hooya, który obraziłby się na porządnego keglaBambi85, KasiaKwiatek, Fasia, lysinka, Murraya, iwonka1077, CzaryMary, Agusiek89, weronika86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle po porodzie kupie sobie kulki gejszy i bede nosic dzielnie
zobaczymy ile po porodzie przestana wypadac
http://lovestory.net.pl/pl_PL/p/SILIKONOWE-KULKI-DO-CWICZEN-KEGLA-GWIAZDKI/2539?gclid=Cj0KEQiA99qnBRDnrYCkt4ClzZABEiQAvqPaLB9qa_Vp3tcH-O0qWHJdYTu6S2uo9VGykgnu6yoNDCMaAnF78P8HAQWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 11:27
KasiaKwiatek, liwi, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Ja nie ćwiczę kegla ;p i sa skutki sikania ze smiechu
ale może powinnam zacząć?
Ja też już nie ćwiczę, bo boję się martwicy u mojegosikanie mi się nie zdarzyło. A kulki są fajne, tyle że w ciąży nic bym tam nie pchała ze względu na infekcje
niemniej jednak polecam
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Mój kegel nie istnieje. Podsikiwanie przy kichaniu to norma niestety..
Ok znalazłam Kaufland, idę zwiedzać.. Masakra co za dziura..Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Witaski...
Nie dość że noc dupna to od rana w wampirowni... i jeszcze, ledwie chodzę i w ogóle czuję się jak wieloryb, wchodzę do gabinetu a tam: "O matko! Najpierw brzuch potem ja? No nieźle.... ale Pani WIELKA!"
No myślałam że zabiję!
Gratulacje dziewczyny nowych tygodni. Przy okazji u nas:
Zaczynamy 33 tydzień ciąży
Miesiąc: 8 - wciąż 8
Do porodu zostało: no właśnie ile? Kurcze boję się poważnie...
Bilans: 113cm w pępku (ok +28cm), 68,4kg (+8,4kg); cellulit i meeeeega rozstępy - MF jak widzisz nie jesteś sama
A wyglądamy tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b452fcfacc1.jpg
Malinka trzymaj sę, będzie dobrze!
Ida czekamy na informacje jak u Ciebie!
Dziewczyny trzymać szyjki :*
Spadam trochę po ogarniać się, może podjadę do dziewczyn do pracy... wracam wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 12:02
CzaryMary, Eweliśka, lysinka, Fasia, Lwica, iwonka1077, Aguś86, Justinka, Agusiek89, KasiaKwiatek, Bambi85, misia83, mimka84, Gosha, natt, MartaAlvi, Amy_, Murraya, Robotka1, Krysti, weronika86, Nadzieja84, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Nie znam hooya, który obraziłby się na porządnego kegla
myślę, że po tym tekście niejedna z mega wysportowanym Keglem popuściła
Ewelcia - brzuch bardzo słusznych rozmiarów ale jest przez to cuuudowny. Mieścisz tam dwabobasy!!
Bardzo mało przytyłaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 12:07
Ewelcia, Bambi85, liloe lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Mój kegel nie istnieje. Podsikiwanie przy kichaniu to norma niestety.. ..
Uff myslalm ze tylko ja:)
Podsikiwanie przy kichaniu oj tak a najgorzej jak chce sie coś innego np. Po fasolce to skinięcie murowane..
I tez nie ćwiczę kegla( ale chyba trzeba zacząć
(
-
Ewelcia powinny powiedzieć ale wielki brzuch, a nie ze pani wielka, bo Ty chudzina jesteś
Mega mało przytylas! Ja z jednym mam już 15kg na plusie, a w pepku mam +36cm..Ewelcia lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Ale po porodzie kupie sobie kulki gejszy i bede nosic dzielnie
zobaczymy ile po porodzie przestana wypadac
http://lovestory.net.pl/pl_PL/p/SILIKONOWE-KULKI-DO-CWICZEN-KEGLA-GWIAZDKI/2539?gclid=Cj0KEQiA99qnBRDnrYCkt4ClzZABEiQAvqPaLB9qa_Vp3tcH-O0qWHJdYTu6S2uo9VGykgnu6yoNDCMaAnF78P8HAQ
Fajna sprawa te kulki:)) ja tez sobie kupie:) po porodzieFasia, hwesta lubią tę wiadomość