X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i teraz mam dylemat czy racuchy z jabłkami czy ryz z jabłkami i śmietaną... hmmmm

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    długo musimy na niego czekać?? tak na 16 pasowało by mi te racuchy zrobić:D
    ostatnio do męża mojego mówię że szkoda że nie jest kucharzem:D i to jeszcze z zamiłowania:D
    Za jakąś godzinę powinien być :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi mąż jakies takie male paczusie dostarczyl takie wilgotne nie wiemc o to ale dobre,to na dzis mam jeszcze to nic slodkiego mi juz sie nie chce :)
    a na obiad mielone bo musze mieso zmielic bo wczoraj zapomnialam, i ziemniaki z surówką także normalny obiad nie mam dzis zachcianek..... na razie....

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    mi mąż jakies takie male paczusie dostarczyl takie wilgotne nie wiemc o to ale dobre,to na dzis mam jeszcze to nic slodkiego mi juz sie nie chce :)
    a na obiad mielone bo musze mieso zmielic bo wczoraj zapomnialam, i ziemniaki z surówką także normalny obiad nie mam dzis zachcianek..... na razie....

aaaaa mielone !! mmmm i jeszcze buraczki do tego!! ahhh idę zjeść śniadanie bo chyba wszystkiego mi się chce:)

iwonka1077, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka masz racje ja mam dziewczynkę i mam opanowana pielęgnację małej pipki do perfekcji a jak malego siusiaka obrabiać będę musiała się nauczyć :P

Robotka1, iwonka1077, CzaryMary, KasiaKwiatek, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podsumowujac, obydwa są dobre, ale ten http://allegro.pl/alles-mama-letizia-usztywniany-karmienie-70-f-i5099305864.html jest raczej miekkim stanikiem i mysle, ze mogłam swobodnie wziac zamiast 70F 65G, bo miska ladnie lezy, ale w obwodzie na najluzniejszym jest teraz ok, w sumie zawsze mam jeszcze 3 stopnie ciasniejsze :P wiec moze i dobrze zrobilam, ze 70 zamowilam ;) a ten jest naprawde super: http://allegro.pl/kelly-biustonosz-karmienia-alles-mama-czarny-70f-i4976890771.html ladnie podtrzymuje piersi :)

Aguś86, Murraya, iwonka1077, CzaryMary, lysinka, Amy_, Lali, Ewelcia, Justinka, misia83 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? A mnie trochę przerażają takie akcje jak z Malinką. Bo tak sobie myślę, że dziewczyny które mają częściej usg częściej mają wykrywane takie różności. A ja? dupa. Jak miałam to usg III trym tak nie wiem kiedy będzie następne, pewnie jakoś 37tc? a moje też chude :( jakoś tak to na mnie dziwnie podziałało :(
    Jak kiedyś kobiety znosiły całą ciążę bez jednego nawet usg???

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    no wlasnz sie ja mam corcie i sie zastanwiam jak z siusiakiem bedzie ojj wiecej mycia podobno jak sie obsra :P
    i jeszcze może Ci twarz osikać:D hie hie :D

HWESTA kłi kłi jak tam karmniki?? :D

a mi mąż w lodówce zostawił smalczyk od teściowej:D zapodałam sobie dwie kanapeczki:) może kupa będzie mieć lepszy poślizg ;)

SHIMMER to czekam w takim razie:D

IWONKA nie nie:) na taką łatwiznę nie idę:D do sklepu to tylko o warzywa:P

MARY nooo ryż ugotowany na mleku z jabłkami ze słoika i cynamonem uwielbiam:) ale miałam niedawno:)

iwonka1077, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka suuuuper, ja mierzylam je w sklepie stacjonarnym wiec wiedzialam co zamowic :D ale naprawde az nie moge sie karmienia doczekac :P mam nadzieje, ze nie schudne jakos w obwodzie bardzo po porodzie :D

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny możecie mi wejść na stronę IKEA i sprawdzić gdzie w magazynie w Krakowie znajdę fotel PELLO? wiecie, miejsce i regał? bo mi coś szwankuje stronka a nie chce męża wysłać i żeby jeszcze bidok szukał;/

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    regał 2 miejsce 16 ;P o ile dobrze wyszukalam :) i 21 sztuk dostepnych

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 11:06

shimmer_lip, Robotka1, Ewelcia lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    regał 2 miejsce 16 ;P o ile dobrze wyszukalam :) i 21 sztuk dostepnych
    Dokładnie :D

Robotka1 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILOE no rozumiem rozumiem doskonale... dalej nie wiem czego chce, ale maz mnie pociesza, ze Leon wie co robi, i cokolwiek sie nie stanie tak mialo byc i bedzie tak dla nas lepiej. No powiedzmy, ze mnie przekonal. Narazie moim jedynym zmartwieniem jest to, zeby na swiat sie za szybko nie pchał, a z reszta jakos dam rade.
    nie, ja pije naturalny kefir- aksamitny czy kremowy sie nazywa, taki bialo- zielonee opakowanie, ostatnio uwielbiam a zawsze kefirami gardzilam :P
    MARY ja do rodzenia sie nie pcham, absolutnie , moge byc nawet ostatnia , choc na to raczej marne szanse

liloe lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Myślałam, że jakoś na dniach :P Nawet teraz masz co miesiąc? U mnie już co 2 tygodnie, a co tydzień ktg. Co lekarz to zasady :P
    Tak. do konca ciazy co miesiac wizyty :) tzn jak by sie cs dzialo to zawsze moglam sie umowic wczesniej. A teraz to juz tylko szpital i porod i wsio :)

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    dziewczyny możecie mi wejść na stronę IKEA i sprawdzić gdzie w magazynie w Krakowie znajdę fotel PELLO? wiecie, miejsce i regał? bo mi coś szwankuje stronka a nie chce męża wysłać i żeby jeszcze bidok szukał;/

21 sztuk

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    denerwuję się Idą. tzn wiem ze i tak wszystko bedzie dobrze ale szkoda mi jej bo wiem jak sie stresuje :/

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

czy oprócz Amy jest jeszcze ktoś bez wózka?:D
    Fakju :P mam fotelik i baze :P

Bambi85, CzaryMary, Fasia, iwonka1077, Robotka1, Murraya lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tez o niej wlasnie myslalam, nie odzywa sie... moze w koncu zapadla jakas decyzja i dzialaja...

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    no i teraz mam dylemat czy racuchy z jabłkami czy ryz z jabłkami i śmietaną... hmmmm
    raaaaaaacuchyyyy!!!!

CzaryMary lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida gdzie jesteś? Martwimy się..

Aguś86 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 3243 3244 3245 3246 3247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ