Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mi mąż jakies takie male paczusie dostarczyl takie wilgotne nie wiemc o to ale dobre,to na dzis mam jeszcze to nic slodkiego mi juz sie nie chce
a na obiad mielone bo musze mieso zmielic bo wczoraj zapomnialam, i ziemniaki z surówką także normalny obiad nie mam dzis zachcianek..... na razie.... -
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:mi mąż jakies takie male paczusie dostarczyl takie wilgotne nie wiemc o to ale dobre,to na dzis mam jeszcze to nic slodkiego mi juz sie nie chce
a na obiad mielone bo musze mieso zmielic bo wczoraj zapomnialam, i ziemniaki z surówką także normalny obiad nie mam dzis zachcianek..... na razie....
aaaaa mielone !! mmmm i jeszcze buraczki do tego!! ahhh idę zjeść śniadanie bo chyba wszystkiego mi się chce:)iwonka1077, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodsumowujac, obydwa są dobre, ale ten http://allegro.pl/alles-mama-letizia-usztywniany-karmienie-70-f-i5099305864.html jest raczej miekkim stanikiem i mysle, ze mogłam swobodnie wziac zamiast 70F 65G, bo miska ladnie lezy, ale w obwodzie na najluzniejszym jest teraz ok, w sumie zawsze mam jeszcze 3 stopnie ciasniejsze
wiec moze i dobrze zrobilam, ze 70 zamowilam
a ten jest naprawde super: http://allegro.pl/kelly-biustonosz-karmienia-alles-mama-czarny-70f-i4976890771.html ladnie podtrzymuje piersi
Aguś86, Murraya, iwonka1077, CzaryMary, lysinka, Amy_, Lali, Ewelcia, Justinka, misia83 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co? A mnie trochę przerażają takie akcje jak z Malinką. Bo tak sobie myślę, że dziewczyny które mają częściej usg częściej mają wykrywane takie różności. A ja? dupa. Jak miałam to usg III trym tak nie wiem kiedy będzie następne, pewnie jakoś 37tc? a moje też chude
jakoś tak to na mnie dziwnie podziałało
Jak kiedyś kobiety znosiły całą ciążę bez jednego nawet usg??? -
iwonka1077 wrote:no wlasnz sie ja mam corcie i sie zastanwiam jak z siusiakiem bedzie ojj wiecej mycia podobno jak sie obsra
hie hie
HWESTA kłi kłi jak tam karmniki??
a mi mąż w lodówce zostawił smalczyk od teściowej:D zapodałam sobie dwie kanapeczki:) może kupa będzie mieć lepszy poślizg
SHIMMER to czekam w takim razie:D
IWONKA nie nie:) na taką łatwiznę nie idędo sklepu to tylko o warzywa:P
MARY nooo ryż ugotowany na mleku z jabłkami ze słoika i cynamonem uwielbiam:) ale miałam niedawno:)iwonka1077, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LILOE no rozumiem rozumiem doskonale... dalej nie wiem czego chce, ale maz mnie pociesza, ze Leon wie co robi, i cokolwiek sie nie stanie tak mialo byc i bedzie tak dla nas lepiej. No powiedzmy, ze mnie przekonal. Narazie moim jedynym zmartwieniem jest to, zeby na swiat sie za szybko nie pchał, a z reszta jakos dam rade.
nie, ja pije naturalny kefir- aksamitny czy kremowy sie nazywa, taki bialo- zielonee opakowanie, ostatnio uwielbiam a zawsze kefirami gardzilam
MARY ja do rodzenia sie nie pcham, absolutnie , moge byc nawet ostatnia , choc na to raczej marne szanse
liloe lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Myślałam, że jakoś na dniach
Nawet teraz masz co miesiąc? U mnie już co 2 tygodnie, a co tydzień ktg. Co lekarz to zasady
tzn jak by sie cs dzialo to zawsze moglam sie umowic wczesniej. A teraz to juz tylko szpital i porod i wsio
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:dziewczyny możecie mi wejść na stronę IKEA i sprawdzić gdzie w magazynie w Krakowie znajdę fotel PELLO? wiecie, miejsce i regał? bo mi coś szwankuje stronka a nie chce męża wysłać i żeby jeszcze bidok szukał;/
21 sztukRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny