X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya nie nie :) jam waga :P 29 dni to całkiem poważna sprawa!

Fasia nie szalej zakupowo :)

Ola masz przynajmniej jasną sytuację, maluszek poradzi sobie bez problemu. I w dzień mamy będzie miał 2 miesiące :D

mf ale popatrz na to z innej strony. Widzialaś kiedy na swojej wadze żeby w ciągu kilku godzin stracić więcej niż 5 kg? :D

Malinka biedaku - jesteśmy z Tobą kochana!

Ida, co u Ciebie?

Amy przylazła i temat kupy powrócił :D

To tak co popamiętałam - gratuluję wszytskim nowych tygodni i powodzenia dla wizytujących

CzaryMary, KasiaKwiatek, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wlasnie poczulam taki bol miesiaczkowy, ale mocniejszy w dole brzucha, bez spinania sie nawet jakos szczegolnie calej reszty brzucha, promieniujacy na nogi i naprawde byl dosc mocny, bo az sie zgrzalam ;p ale minal i juz nie wrocil po kilku minutach, mysle ze czegos takiego sie chyba musze spodziewac i jak bedzie regularne to wtedy znak, ze Alicja chce wyjsc na swiat :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Eweliśka obiecałam napisać co na tych warsztatach :) No więc u nas na samym początku były dwie sale, w jednej foteliki w drugiej manekiny. Idź tam gdzie manekiny a drugą część sobie podaruj. Pierwsza była straszna pani od nuka, nudna, nic ciekawego nie powiedziała, i jeszcze ciągle mówiła miseczka, jabłuszko, ziemniaczek, bananek :D i co kolejne zdrobnienie to mną bardziej trzęsło :)
    Potem był pan od pierwszej pomocy i to był jedyny fajny i ciekawy punkt programu. Tu warto być.
    Potem przerwa i pan od fotelików - nic ciekawego, pokazał jak się wpina i właściwei tyle ale to i na youtube zobaczysz. Pani od mleka efemil porażka, pani od palmersa nic ciekawego, pani położna o karmieniu nic ciekawego, pani od komórek macierzystych lipa :( jakieś liche nagrody i do domu.
    Gdybym dziś wiedziała to co wiem to po pierwszej częśći bym pojechała do domu. Zwłaszcza, ze się cała rzecz przeciągnęła i umarłam z głodu - rzygi w gratisie :D

Jednym słowem było CUUUUUDNIE :) ;)

shimmer_lip, Bambi85 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee to u mnie też niebolesne spinania 3-4 razy pod rząd były późnym wieczorem:) w ogóle nie pomyślałam że to może macica ćwiczyć:P
    ja to serio wszystko przegapię i pewnie czop albo wody odchodzące mnie uświadomią że to już:D

MARY no co Ty:) kąpiel jest świetna:) i ta cała oprawa w okół niego:) ja kąpałam malutką swoją od pierwszych dni życia:) sprawiało mi to ogromną radość i czułam się taka odpowiedzialna:D nikomu nie dałam wykąpać:D mąż tylko dzielnie asystował:)

LILOE super że bryka sie podoba:D szkoda że nie zrobiłaś nam fotki choćby w biegu;)

czy oprócz Amy jest jeszcze ktoś bez wózka?:D

KasiaKwiatek, Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe ja mam uczulenie na nikiel ale w goleniu to raczej nie o to chodzi bo mi ucczulenie wyłazi dopiero jak mam kontakt z alergenem przez jakieś pół godzinki. Ale też macham się trymerem i na życie jest git ale na szycie po porodzie to chyba jednak musi być zero bo jak nas zszyją z takim nawet mini zarostem? Kurczę boję się tych szpitalnych maszynek i nie wiem co zrobić??? Co zrobić droga redakcjo???

Mąż mnie straszy, ze mnie do lekarza zapisze :D wytargowałam, że jak do wtorku nie wyzdrowieję to sama pójdę :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe super ze bryka juz jest, a najbardziej Ci zazdroszcze ze za tydzien bedziesz miec donoszonego dzidziusia, zawsze to lzej psychicznie, bo mnie od osatniego piatku wyjatkowo sie dluzy ten czas.Przez te 3 tyg to jajo tu zniose. I jeszcze ponad tydzien do nastepnej wizyty, naprawde uwielbiam te wizyty :P

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Jednym słowem było CUUUUUDNIE :) ;)
    Oj tak :) chociaż dla tej pierwszej pomocy warto było jechać :) no i smoczek dostałam :D

CzaryMary lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    eee to u mnie też niebolesne spinania 3-4 razy pod rząd były późnym wieczorem:) w ogóle nie pomyślałam że to może macica ćwiczyć:P
    ja to serio wszystko przegapię i pewnie czop albo wody odchodzące mnie uświadomią że to już:D

MARY no co Ty:) kąpiel jest świetna:) i ta cała oprawa w okół niego:) ja kąpałam malutką swoją od pierwszych dni życia:) sprawiało mi to ogromną radość i czułam się taka odpowiedzialna:D nikomu nie dałam wykąpać:D mąż tylko dzielnie asystował:)

LILOE super że bryka sie podoba:D szkoda że nie zrobiłaś nam fotki choćby w biegu;)

czy oprócz Amy jest jeszcze ktoś bez wózka?:D

ja też uważam że kąpiel to fajna sprawa boję się jednak czy poradzę sobie z pielęgnacją sisiorka :) ale bez przesady, to chyba też nie jest jakieś mega trudne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Jak mąż ogarnie pokój na piętrze (teraz tam rupieciarnia, bo nam szafy w poniedziałek na strychu robili i wszystko tam zniósł) to wózek będzie w tym pokoju.
    Ja i zdjęcie w biegu :D dobre sobie. Kurierzy dzwonią 3 razy, a potem jak zobaczą mój brzuch to przepraszają. Póki ja się po coś dowlokę gdziekolwiek mijają wieki :D

Aguś86 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i proszę mi podać jakiś sprawdzony przepis na racuchy:D takie same bez dodatków typu jabłko :)

SHIMMER superaśny opis:D

shimmer_lip, CzaryMary lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjszly staniki kłi kłi, ide mierzyc :D

KasiaKwiatek, CzaryMary, Robotka1, Fasia, Aguś86, lysinka, Amy_, Ewelcia, Agusiek89, mimka84, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Suuuper !! Naszego skowronka wypuścili z klatki :) Dupsko boli nadal ?

Nie, już nie :D

CzaryMary, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Liloe super ze bryka juz jest, a najbardziej Ci zazdroszcze ze za tydzien bedziesz miec donoszonego dzidziusia, zawsze to lzej psychicznie, bo mnie od osatniego piatku wyjatkowo sie dluzy ten czas.Przez te 3 tyg to jajo tu zniose. I jeszcze ponad tydzien do nastepnej wizyty, naprawde uwielbiam te wizyty :P

Ja też żyję myślą - byle do piątku, a potem byle do powrotu mojej lekarki z urlopu (12.03 albo 13.03). Tyle, że ja nie do końca wiem co chcę w ten piątek usłyszeć...ale wiem, że Ty mnie rozumiesz.
    Pisałaś wczoraj o kefirach z lidla. Czyżby Milboa takie kremowe z owocami na dole?

Bambi85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    aaa i proszę mi podać jakiś sprawdzony przepis na racuchy:D takie same bez dodatków typu jabłko :)

a dla mnie z dodatkami typu jabłko :P hahah ależ mi smaka narobiłaś! Paskudka!

Bambi!! żądnego rodzenia dzieci, żadnego znoszenia jajek!! :P

Robotka1, Bambi85 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    ja też uważam że kąpiel to fajna sprawa boję się jednak czy poradzę sobie z pielęgnacją sisiorka :) ale bez przesady, to chyba też nie jest jakieś mega trudne :)
    nie używaj słowa boję się!! ono na forum zbyt często występuje już :P i na martwię się tez masz zakaz:D
    poradzisz sobie:D
    to jest tak że każdy boi się czy to chłopiec czy dziewczynka a myśle że bardziej mają stresa mamy które np mają już jedną płeć w domu a teraz będą miały drugą:D
    ja się nie boję:D bo mam drugą dziurę:D
    szwagierka ma trzech chłopaków i nie wyobraża sobie pipeczki pielęgnować:P mówi że siusior to pikuś no ale nie wiem po co tak gada skoro doświadczenia z pipką nie ma;)

CzaryMary, Bambi85, Aguś86, lysinka, KasiaKwiatek, Agusiek89, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Ja mogę dać ale jak mąż wróci do domu :D u mnie mąż gotuje :D to jego zawód :D

Robotka1, lysinka lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    a dla mnie z dodatkami typu jabłko :P hahah ależ mi smaka narobiłaś! Paskudka!

Bambi!! żądnego rodzenia dzieci, żadnego znoszenia jajek!! :P
    haha to nie ja! to moja córa!! zażyczyła sobie a ja nie umiem robić:P
    zaraz się nam t racuchowo zrobi:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja mogę dać ale jak mąż wróci do domu :D u mnie mąż gotuje :D to jego zawód :D
    długo musimy na niego czekać?? tak na 16 pasowało by mi te racuchy zrobić:D
    ostatnio do męża mojego mówię że szkoda że nie jest kucharzem:D i to jeszcze z zamiłowania:D

shimmer_lip lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    nie używaj słowa boję się!! ono na forum zbyt często występuje już :P i na martwię się tez masz zakaz:D
    poradzisz sobie:D
    to jest tak że każdy boi się czy to chłopiec czy dziewczynka a myśle że bardziej mają stresa mamy które np mają już jedną płeć w domu a teraz będą miały drugą:D
    ja się nie boję:D bo mam drugą dziurę:D
    szwagierka ma trzech chłopaków i nie wyobraża sobie pipeczki pielęgnować:P mówi że siusior to pikuś no ale nie wiem po co tak gada skoro doświadczenia z pipką nie ma;)
    no wlasnz sie ja mam corcie i sie zastanwiam jak z siusiakiem bedzie ojj wiecej mycia podobno jak sie obsra :P

Bambi85, Aguś86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    haha to nie ja! to moja córa!! zażyczyła sobie a ja nie umiem robić:P
    zaraz się nam t racuchowo zrobi:P
    ojj wyslij do sklepu ;)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
‹‹ 3242 3243 3244 3245 3246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ