Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Murraya nie nie
jam waga
29 dni to całkiem poważna sprawa!
Fasia nie szalej zakupowo
Ola masz przynajmniej jasną sytuację, maluszek poradzi sobie bez problemu. I w dzień mamy będzie miał 2 miesiące
mf ale popatrz na to z innej strony. Widzialaś kiedy na swojej wadze żeby w ciągu kilku godzin stracić więcej niż 5 kg?
Malinka biedaku - jesteśmy z Tobą kochana!
Ida, co u Ciebie?
Amy przylazła i temat kupy powrócił
To tak co popamiętałam - gratuluję wszytskim nowych tygodni i powodzenia dla wizytującychCzaryMary, KasiaKwiatek, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj wlasnie poczulam taki bol miesiaczkowy, ale mocniejszy w dole brzucha, bez spinania sie nawet jakos szczegolnie calej reszty brzucha, promieniujacy na nogi i naprawde byl dosc mocny, bo az sie zgrzalam ;p ale minal i juz nie wrocil po kilku minutach, mysle ze czegos takiego sie chyba musze spodziewac i jak bedzie regularne to wtedy znak, ze Alicja chce wyjsc na swiat
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Eweliśka obiecałam napisać co na tych warsztatach
No więc u nas na samym początku były dwie sale, w jednej foteliki w drugiej manekiny. Idź tam gdzie manekiny a drugą część sobie podaruj. Pierwsza była straszna pani od nuka, nudna, nic ciekawego nie powiedziała, i jeszcze ciągle mówiła miseczka, jabłuszko, ziemniaczek, bananek
i co kolejne zdrobnienie to mną bardziej trzęsło
Potem był pan od pierwszej pomocy i to był jedyny fajny i ciekawy punkt programu. Tu warto być.
Potem przerwa i pan od fotelików - nic ciekawego, pokazał jak się wpina i właściwei tyle ale to i na youtube zobaczysz. Pani od mleka efemil porażka, pani od palmersa nic ciekawego, pani położna o karmieniu nic ciekawego, pani od komórek macierzystych lipajakieś liche nagrody i do domu.
Gdybym dziś wiedziała to co wiem to po pierwszej częśći bym pojechała do domu. Zwłaszcza, ze się cała rzecz przeciągnęła i umarłam z głodu - rzygi w gratisie
Jednym słowem było CUUUUUDNIEshimmer_lip, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
eee to u mnie też niebolesne spinania 3-4 razy pod rząd były późnym wieczorem:) w ogóle nie pomyślałam że to może macica ćwiczyć
ja to serio wszystko przegapię i pewnie czop albo wody odchodzące mnie uświadomią że to już
MARY no co Ty:) kąpiel jest świetna:) i ta cała oprawa w okół niego:) ja kąpałam malutką swoją od pierwszych dni życia:) sprawiało mi to ogromną radość i czułam się taka odpowiedzialna:D nikomu nie dałam wykąpaćmąż tylko dzielnie asystował
LILOE super że bryka sie podoba:D szkoda że nie zrobiłaś nam fotki choćby w biegu;)
czy oprócz Amy jest jeszcze ktoś bez wózka?KasiaKwiatek, Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Liloe ja mam uczulenie na nikiel ale w goleniu to raczej nie o to chodzi bo mi ucczulenie wyłazi dopiero jak mam kontakt z alergenem przez jakieś pół godzinki. Ale też macham się trymerem i na życie jest git ale na szycie po porodzie to chyba jednak musi być zero bo jak nas zszyją z takim nawet mini zarostem? Kurczę boję się tych szpitalnych maszynek i nie wiem co zrobić??? Co zrobić droga redakcjo???
Mąż mnie straszy, ze mnie do lekarza zapiszewytargowałam, że jak do wtorku nie wyzdrowieję to sama pójdę
-
Liloe super ze bryka juz jest, a najbardziej Ci zazdroszcze ze za tydzien bedziesz miec donoszonego dzidziusia, zawsze to lzej psychicznie, bo mnie od osatniego piatku wyjatkowo sie dluzy ten czas.Przez te 3 tyg to jajo tu zniose. I jeszcze ponad tydzien do nastepnej wizyty, naprawde uwielbiam te wizyty
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:eee to u mnie też niebolesne spinania 3-4 razy pod rząd były późnym wieczorem:) w ogóle nie pomyślałam że to może macica ćwiczyć
ja to serio wszystko przegapię i pewnie czop albo wody odchodzące mnie uświadomią że to już
MARY no co Ty:) kąpiel jest świetna:) i ta cała oprawa w okół niego:) ja kąpałam malutką swoją od pierwszych dni życia:) sprawiało mi to ogromną radość i czułam się taka odpowiedzialna:D nikomu nie dałam wykąpaćmąż tylko dzielnie asystował
LILOE super że bryka sie podoba:D szkoda że nie zrobiłaś nam fotki choćby w biegu;)
czy oprócz Amy jest jeszcze ktoś bez wózka?
ja też uważam że kąpiel to fajna sprawa boję się jednak czy poradzę sobie z pielęgnacją sisiorkaale bez przesady, to chyba też nie jest jakieś mega trudne
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:LILOE super że bryka sie podoba:D szkoda że nie zrobiłaś nam fotki choćby w biegu;)
Jak mąż ogarnie pokój na piętrze (teraz tam rupieciarnia, bo nam szafy w poniedziałek na strychu robili i wszystko tam zniósł) to wózek będzie w tym pokoju.
Ja i zdjęcie w biegudobre sobie. Kurierzy dzwonią 3 razy, a potem jak zobaczą mój brzuch to przepraszają. Póki ja się po coś dowlokę gdziekolwiek mijają wieki
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Liloe super ze bryka juz jest, a najbardziej Ci zazdroszcze ze za tydzien bedziesz miec donoszonego dzidziusia, zawsze to lzej psychicznie, bo mnie od osatniego piatku wyjatkowo sie dluzy ten czas.Przez te 3 tyg to jajo tu zniose. I jeszcze ponad tydzien do nastepnej wizyty, naprawde uwielbiam te wizyty
Ja też żyję myślą - byle do piątku, a potem byle do powrotu mojej lekarki z urlopu (12.03 albo 13.03). Tyle, że ja nie do końca wiem co chcę w ten piątek usłyszeć...ale wiem, że Ty mnie rozumiesz.
Pisałaś wczoraj o kefirach z lidla. Czyżby Milboa takie kremowe z owocami na dole?Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:aaa i proszę mi podać jakiś sprawdzony przepis na racuchy:D takie same bez dodatków typu jabłko
SHIMMER superaśny opis:D
a dla mnie z dodatkami typu jabłkohahah ależ mi smaka narobiłaś! Paskudka!
Bambi!! żądnego rodzenia dzieci, żadnego znoszenia jajek!!Robotka1, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ja też uważam że kąpiel to fajna sprawa boję się jednak czy poradzę sobie z pielęgnacją sisiorka
ale bez przesady, to chyba też nie jest jakieś mega trudne
i na martwię się tez masz zakaz:D
poradzisz sobie:D
to jest tak że każdy boi się czy to chłopiec czy dziewczynka a myśle że bardziej mają stresa mamy które np mają już jedną płeć w domu a teraz będą miały drugą
ja się nie bojębo mam drugą dziurę
szwagierka ma trzech chłopaków i nie wyobraża sobie pipeczki pielęgnowaćmówi że siusior to pikuś no ale nie wiem po co tak gada skoro doświadczenia z pipką nie ma;)
CzaryMary, Bambi85, Aguś86, lysinka, KasiaKwiatek, Agusiek89, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:a dla mnie z dodatkami typu jabłko
hahah ależ mi smaka narobiłaś! Paskudka!
Bambi!! żądnego rodzenia dzieci, żadnego znoszenia jajek!!
zaraz się nam t racuchowo zrobi:P -
shimmer_lip wrote:Ja mogę dać ale jak mąż wróci do domu
u mnie mąż gotuje
to jego zawód
ostatnio do męża mojego mówię że szkoda że nie jest kucharzem:D i to jeszcze z zamiłowania:Dshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:nie używaj słowa boję się!! ono na forum zbyt często występuje już
i na martwię się tez masz zakaz:D
poradzisz sobie:D
to jest tak że każdy boi się czy to chłopiec czy dziewczynka a myśle że bardziej mają stresa mamy które np mają już jedną płeć w domu a teraz będą miały drugą
ja się nie bojębo mam drugą dziurę
szwagierka ma trzech chłopaków i nie wyobraża sobie pipeczki pielęgnowaćmówi że siusior to pikuś no ale nie wiem po co tak gada skoro doświadczenia z pipką nie ma;)
Bambi85, Aguś86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość