X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika my tez nie puchniemy, ale celluit mamy ;) Na wazeniu u lekarza wczoraj wyszło, że przybrałam 0, 5 kg przez 2 tyg. Git :D

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a Ty kiedy masz wizytę?

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Amy a Ty kiedy masz wizytę?
    Dwa dni przed terminem :D 25

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 09:47

KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja z Natalią też miałam szybko bo w grudniu a teraz dziewczyny czekają w cholerę...

Mf też mam cellulit...u mnie to genetyczne niestety, pierwsze co się pojawia jak waga idzie w górę :-( :-( na szczęście rozstępy mnie ominęły we wszystkich trzech ciążach :-)

Amy_ lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amy ja torbe do szpiatal mam gotowa z porownaniem do ciebie hejhehe tylko druga do szpitala z ciuszkami i 3cia nanwyjscie musze przygotowac..cos mi sie wydaje ze juz niedlugo...wczoraj i dzisiaj meega sorzatanie, w chun energii..sraczka i zyganko..mala mega niespokojna..oj! :-) w sumie chcialabym juz ale mus posiedziec jeszcze 2 tyg zeby sobie urosla :-)
    ja na szczescie nie mam cellulitu i nigdy nie mialam..nawet jak schudlam ponad 30kg tez nic sie nie pojawilo..ale za to skora strasznie podatna na rozstepy...brzuch pockety jam nozem rzeznickim...ale to z poprzedniej ciazy..nowych niemodnotowalam :-)

Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wera czyli sprawiedliwość musi być...dla każdego coś dobrego...rozstępy, cellulit, puchnięcia, do wyboru :-P

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia no niestety..ja sie dziwie ze nie mam ani zylaka ani celulitu z takimi wananiami wagi...jesczce w listopadzie 2013 wazylam 108kg..w maju 2014 76kg :-) bylam pewna ze bedzie cellulit i obwisla skora ale nic z tycb rzeczy...jadlam zdrowo, nie glodzilam sie...pijcie duzo wody na ten cellulit! stachu wazyl prawie 5kg jak sie urodzil wiec mam rozstepy ogromne...ale nowych nie mam na szczescie :-)ta ciaza jest wyjatkowa dobra dla mnie..rzadkie wymioty, zero nowych rozstepow..ale licze ze sie pojawia jak brzuch opadnie..wlasnie wtedy pojawily sie przy stasiu..w sumie pod koniec ciazy juz..

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Ania oni musza planowac bo co jak sie nie obroci a na cesarke juz inne przypadki czekaja? Beda wysylac na inny szpital? A jak sie przewroci to po prostu wypada z grafiku i tyle. To musi byc zaplanowane

No może i racja. Odwołać zawsze można taką cesarke jakby co

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mozecie polecic jakies sprawdzone kremy antycelulitowe na po ciazy ? bo jakos nigdy nie mialam z tym problemu ale juz mam

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka dziekuje :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    a mozecie polecic jakies sprawdzone kremy antycelulitowe na po ciazy ? bo jakos nigdy nie mialam z tym problemu ale juz mam
    babmi mi sie wydaje ze to zejdzie..lepsze sa masaze niz kremy maskujace..trzeba rozmasowywac..zeby nienpowstaly podskorne grudki....a ja wygolona na lyso od wczoraj..zajebiscie jak mezu goli :-) zreszta on mnie od 13 lat goli :-) nawet nogi mi ogoli :-) ja sie pozazynam sama jak swinka a on tak skicznie, gladziutko dogoli :-)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dzięki, czyli czopek nie zaszkodzi, jestem nawet w stanie pomieszać tego ogórasa z mlekiem byleby się nie męczyć.

Bambi ja nie kupuję nic nowego, będę stosowała jeszcze jakiś czas to co stosuję teraz:)

KasiaK lista uaktualniona:)

Młoda dama nadal nie wie co będzie miała?? ona chyba nie chciała wiedzieć prawda??
    i chyba Jaga nie jest uzupełniona-syn czy córka i imię:)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • mf Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:05

weronika86, Aguś86 lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jednak zamowilam zakupy do domu, i zrobie sobie filet z kurczaka z ziemniakami i surowka, nie chce tych fast foodow jesc za duzo... a taki obiad to przeciez zaden wysilek :)

CzaryMary, KasiaKwiatek, weronika86, Murraya, liloe lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wieczorem rzygalam, dziś dostałam biegunki rano i mnie mdlilo ale teraz już jest ok. Jeszcze choć tydzień chętnie pochodzę /poleze z brzuchem :)

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Dwa dni przed terminem :D 25
    Myślałam, że jakoś na dniach :P Nawet teraz masz co miesiąc? U mnie już co 2 tygodnie, a co tydzień ktg. Co lekarz to zasady :P

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mieszkam w takiej dziurze, że ni ma opcji zakupów do domu a nie powiem -szczególnie teraz korzystalabym często pewnie.

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku zasnęłam koło 7 na kanapie i dopiero teraz się obudziłam. Ale jestem nieprzytomna...

Ja też mam celulit! Nie miałam zupełnie gładkich nóg przed ciążą ale teraz to już masakra! Parę rozstępów mi się zrobiło w okolicy pępka a myślałam że więcej się już na mojej skórze nie zmieści. Ale ja tam w tyłeczku to mam, naprawdę się tym nie przejmuję. Jak zacznę śmigać z wózkiem po kilka godzin dziennie to celulit zejdzie a rozstępy zbledną :)

hwesta, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też wizyta na nfz za miesiąc bo moja ginka se urlop zrobiła :-) ale na szczęście uprzedziła grzecznie. Ja chodzę też do Medicover więc w przyszłym tygodniu robię wymaz GBS, reszta badań pod koniec marca. Za to ktg to u mnie dopiero w dniu terminu porodu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 10:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj pytalam pani ginekolog czy rozpoznam skurcze jak to beda juz te wlasciwe ;p a ona powiedziala, ze nie ma opcji aby przegapic, bo sa bolesne i ze jak beda co 10 min to wtedy do szpitala jechac

Aguś86 lubi tę wiadomość

‹‹ 3240 3241 3242 3243 3244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ