Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo ja z Natalią też miałam szybko bo w grudniu a teraz dziewczyny czekają w cholerę...
Mf też mam cellulit...u mnie to genetyczne niestety, pierwsze co się pojawia jak waga idzie w góręna szczęście rozstępy mnie ominęły we wszystkich trzech ciążach
Amy_ lubi tę wiadomość
-
amy ja torbe do szpiatal mam gotowa z porownaniem do ciebie hejhehe tylko druga do szpitala z ciuszkami i 3cia nanwyjscie musze przygotowac..cos mi sie wydaje ze juz niedlugo...wczoraj i dzisiaj meega sorzatanie, w chun energii..sraczka i zyganko..mala mega niespokojna..oj!
w sumie chcialabym juz ale mus posiedziec jeszcze 2 tyg zeby sobie urosla
ja na szczescie nie mam cellulitu i nigdy nie mialam..nawet jak schudlam ponad 30kg tez nic sie nie pojawilo..ale za to skora strasznie podatna na rozstepy...brzuch pockety jam nozem rzeznickim...ale to z poprzedniej ciazy..nowych niemodnotowalamAmy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasia no niestety..ja sie dziwie ze nie mam ani zylaka ani celulitu z takimi wananiami wagi...jesczce w listopadzie 2013 wazylam 108kg..w maju 2014 76kg
bylam pewna ze bedzie cellulit i obwisla skora ale nic z tycb rzeczy...jadlam zdrowo, nie glodzilam sie...pijcie duzo wody na ten cellulit! stachu wazyl prawie 5kg jak sie urodzil wiec mam rozstepy ogromne...ale nowych nie mam na szczescie :-)ta ciaza jest wyjatkowa dobra dla mnie..rzadkie wymioty, zero nowych rozstepow..ale licze ze sie pojawia jak brzuch opadnie..wlasnie wtedy pojawily sie przy stasiu..w sumie pod koniec ciazy juz..
-
Amy_ wrote:Ania oni musza planowac bo co jak sie nie obroci a na cesarke juz inne przypadki czekaja? Beda wysylac na inny szpital? A jak sie przewroci to po prostu wypada z grafiku i tyle. To musi byc zaplanowane
No może i racja. Odwołać zawsze można taką cesarke jakby co -
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:a mozecie polecic jakies sprawdzone kremy antycelulitowe na po ciazy ? bo jakos nigdy nie mialam z tym problemu ale juz mam
zreszta on mnie od 13 lat goli
nawet nogi mi ogoli
ja sie pozazynam sama jak swinka a on tak skicznie, gladziutko dogoli
-
dziewczyny dzięki, czyli czopek nie zaszkodzi, jestem nawet w stanie pomieszać tego ogórasa z mlekiem byleby się nie męczyć.
Bambi ja nie kupuję nic nowego, będę stosowała jeszcze jakiś czas to co stosuję teraz:)
KasiaK lista uaktualniona:)
Młoda dama nadal nie wie co będzie miała?? ona chyba nie chciała wiedzieć prawda??
i chyba Jaga nie jest uzupełniona-syn czy córka i imięKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejku zasnęłam koło 7 na kanapie i dopiero teraz się obudziłam. Ale jestem nieprzytomna...
Ja też mam celulit! Nie miałam zupełnie gładkich nóg przed ciążą ale teraz to już masakra! Parę rozstępów mi się zrobiło w okolicy pępka a myślałam że więcej się już na mojej skórze nie zmieści. Ale ja tam w tyłeczku to mam, naprawdę się tym nie przejmuję. Jak zacznę śmigać z wózkiem po kilka godzin dziennie to celulit zejdzie a rozstępy zbledną
hwesta, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie też wizyta na nfz za miesiąc bo moja ginka se urlop zrobiła
ale na szczęście uprzedziła grzecznie. Ja chodzę też do Medicover więc w przyszłym tygodniu robię wymaz GBS, reszta badań pod koniec marca. Za to ktg to u mnie dopiero w dniu terminu porodu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 10:16
-
nick nieaktualny