Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika my tez nie puchniemy, ale celluit mamy ;) Na wazeniu u lekarza wczoraj wyszło, że przybrałam 0, 5 kg przez 2 tyg. Git :D

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a Ty kiedy masz wizytę?

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Amy a Ty kiedy masz wizytę?
    Dwa dni przed terminem :D 25

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 09:47

nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja z Natalią też miałam szybko bo w grudniu a teraz dziewczyny czekają w cholerę...

Mf też mam cellulit...u mnie to genetyczne niestety, pierwsze co się pojawia jak waga idzie w górę :-( :-( na szczęście rozstępy mnie ominęły we wszystkich trzech ciążach :-)

Amy_ lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amy ja torbe do szpiatal mam gotowa z porownaniem do ciebie hejhehe tylko druga do szpitala z ciuszkami i 3cia nanwyjscie musze przygotowac..cos mi sie wydaje ze juz niedlugo...wczoraj i dzisiaj meega sorzatanie, w chun energii..sraczka i zyganko..mala mega niespokojna..oj! :-) w sumie chcialabym juz ale mus posiedziec jeszcze 2 tyg zeby sobie urosla :-)
    ja na szczescie nie mam cellulitu i nigdy nie mialam..nawet jak schudlam ponad 30kg tez nic sie nie pojawilo..ale za to skora strasznie podatna na rozstepy...brzuch pockety jam nozem rzeznickim...ale to z poprzedniej ciazy..nowych niemodnotowalam :-)

Amy_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wera czyli sprawiedliwość musi być...dla każdego coś dobrego...rozstępy, cellulit, puchnięcia, do wyboru :-P

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia no niestety..ja sie dziwie ze nie mam ani zylaka ani celulitu z takimi wananiami wagi...jesczce w listopadzie 2013 wazylam 108kg..w maju 2014 76kg :-) bylam pewna ze bedzie cellulit i obwisla skora ale nic z tycb rzeczy...jadlam zdrowo, nie glodzilam sie...pijcie duzo wody na ten cellulit! stachu wazyl prawie 5kg jak sie urodzil wiec mam rozstepy ogromne...ale nowych nie mam na szczescie :-)ta ciaza jest wyjatkowa dobra dla mnie..rzadkie wymioty, zero nowych rozstepow..ale licze ze sie pojawia jak brzuch opadnie..wlasnie wtedy pojawily sie przy stasiu..w sumie pod koniec ciazy juz..

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Ania oni musza planowac bo co jak sie nie obroci a na cesarke juz inne przypadki czekaja? Beda wysylac na inny szpital? A jak sie przewroci to po prostu wypada z grafiku i tyle. To musi byc zaplanowane

No może i racja. Odwołać zawsze można taką cesarke jakby co

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mozecie polecic jakies sprawdzone kremy antycelulitowe na po ciazy ? bo jakos nigdy nie mialam z tym problemu ale juz mam

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka dziekuje :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    a mozecie polecic jakies sprawdzone kremy antycelulitowe na po ciazy ? bo jakos nigdy nie mialam z tym problemu ale juz mam
    babmi mi sie wydaje ze to zejdzie..lepsze sa masaze niz kremy maskujace..trzeba rozmasowywac..zeby nienpowstaly podskorne grudki....a ja wygolona na lyso od wczoraj..zajebiscie jak mezu goli :-) zreszta on mnie od 13 lat goli :-) nawet nogi mi ogoli :-) ja sie pozazynam sama jak swinka a on tak skicznie, gladziutko dogoli :-)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dzięki, czyli czopek nie zaszkodzi, jestem nawet w stanie pomieszać tego ogórasa z mlekiem byleby się nie męczyć.

Bambi ja nie kupuję nic nowego, będę stosowała jeszcze jakiś czas to co stosuję teraz:)

KasiaK lista uaktualniona:)

Młoda dama nadal nie wie co będzie miała?? ona chyba nie chciała wiedzieć prawda??
    i chyba Jaga nie jest uzupełniona-syn czy córka i imię:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • mf Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:05

weronika86, Aguś86 lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jednak zamowilam zakupy do domu, i zrobie sobie filet z kurczaka z ziemniakami i surowka, nie chce tych fast foodow jesc za duzo... a taki obiad to przeciez zaden wysilek :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, weronika86, Murraya, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wieczorem rzygalam, dziś dostałam biegunki rano i mnie mdlilo ale teraz już jest ok. Jeszcze choć tydzień chętnie pochodzę /poleze z brzuchem :)

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Dwa dni przed terminem :D 25
    Myślałam, że jakoś na dniach :P Nawet teraz masz co miesiąc? U mnie już co 2 tygodnie, a co tydzień ktg. Co lekarz to zasady :P

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mieszkam w takiej dziurze, że ni ma opcji zakupów do domu a nie powiem -szczególnie teraz korzystalabym często pewnie.

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku zasnęłam koło 7 na kanapie i dopiero teraz się obudziłam. Ale jestem nieprzytomna...

Ja też mam celulit! Nie miałam zupełnie gładkich nóg przed ciążą ale teraz to już masakra! Parę rozstępów mi się zrobiło w okolicy pępka a myślałam że więcej się już na mojej skórze nie zmieści. Ale ja tam w tyłeczku to mam, naprawdę się tym nie przejmuję. Jak zacznę śmigać z wózkiem po kilka godzin dziennie to celulit zejdzie a rozstępy zbledną :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też wizyta na nfz za miesiąc bo moja ginka se urlop zrobiła :-) ale na szczęście uprzedziła grzecznie. Ja chodzę też do Medicover więc w przyszłym tygodniu robię wymaz GBS, reszta badań pod koniec marca. Za to ktg to u mnie dopiero w dniu terminu porodu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 10:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj pytalam pani ginekolog czy rozpoznam skurcze jak to beda juz te wlasciwe ;p a ona powiedziala, ze nie ma opcji aby przegapic, bo sa bolesne i ze jak beda co 10 min to wtedy do szpitala jechac

Aguś86 lubi tę wiadomość

‹‹ 3240 3241 3242 3243 3244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ