Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia dziś pościel dojdzie. Kokaina w piątek wysłał bo maila dostałam, dokładnie 7 dni i wysłali. Tylko mi się dłuży a kurier się nie spieszy... Dziś go przyjmę z czapką na głowie - maseczka z olejków na włosach i zamierzam trzymać 3 godziny minimum :-D

Malinka trzymaj się, dobadają, postawią diagnozę. Najważniejsze, że trzymają rękę na pulsie a Ty już blisko donoszenia więc dziecko bezpieczne :-)

Czary Mary...udało mi się Twój post polubić dwa razy :-D jestem szczęśliwa bo to pierwszy raz mój :-P

Weronika super, że ogarnęłaś teściową. Zasady jasne, zaakceptowała więc musi przestrzegać. A jakby co macie podstawę do wygarnięcia jej potem :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 09:38

Robotka1, nick nieaktualny, Murraya lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i gratuluje nowych tygodni :)) Malinka kciuki zacisniete !

Aguś86 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie i życzę milego dnia :)
    Ja wstaje jem sniadanko i szykuje się do szpitala na usg i kontrolne badanka buzie:*

Murraya, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie, mam wszystkie skierowania ktore chcialam :) Babka mnie zbadala na fotelu, jak zwykle mnie bolalo :P Sie smiala jak ja urodze jak mnie wziernik boli i jeden palec wlozony ;p Szyjka jeszcze jest, krotka (nie wiem ile ma), ale zamknieta i mowi, ze jeszcze sie pooszczedzac te 2 tygodnie zeby nie miec nic do zarzucenia sobie. Takze sie grzecznie jej slucham i chyba kaczke przekladam na przyszly tydzien, blizej skonczonego 37 :P

Amy_, Aguś86, nick nieaktualny, lysinka, Bambi85, misia83, nick nieaktualny, iwonka1077, Murraya, Fasia, Agusiek89, Justinka, Gosha, mimka84, mantissa, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i witam w nowym tyg 36 <3 hihi czas leci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 09:34

Robotka1, Aguś86, lysinka, nick nieaktualny, iwonka1077, Murraya, Fasia, Agusiek89, Justinka, Gosha, nick nieaktualny, mantissa lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryyy:)

Malinka trzymaj się!!! jeju strasznie n tym forum zapierdzielają te nasze kwietniówki:) oby wszystko było dobrze :*

dziewczyny gratki z okazji nowego tygodnia:D
    Wera Ty jesteś dzień po mnie więc zawsze Cię pamiętam:D
    aaa i plan z teściową fajny:) tylko żeby się nie okazało że plan planem a ona i tak swoje-trzymaj łapę na tym planie:D
    no i powodzenia w urządzaniu pokoiku:D bardzo fajny etap:)

byłam u siebie w urzedzie po papiery różne i wzięłam te do becikowego i rzeczywiście trzeba akt urodzenia dziecka, ZAŚWIADCZENIE Z US o zarobkach za 2013 (można sobie wpisać z pitów 11 jak ktoś ma w domu ale zaświadczenie musi być) no i nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale ksera dowodów osobistych??

dziewczyny mam problem z KUPĄ! już dwa razy robiłam ją w męczarniach, aż się boję jak mi się kolejny raz zachce:(
    myślicie że zapodanie sobie czopa rozmiękczy trochę kupkę?? przecież ja do porodu kiszkę stolcową stracę;/

FASIA ADK jakie fotele planujecie kupić??
    ja kupuję Pello najzwyklejszy fotel który nie wymusza pozycji pionowej i tylko taki mi się zmieści, jutro po służbie mąż mi podjedzie do ikei to mi kupi.

ANKA super że dostawa w drodze :D

MISIA do mnie dziś chusta przyjdzie:) wybrałam całkiem inny kolor:) taki afrykański:) czyli brązy:) będę się uczyć chyba na kocie wiązania:P

nick nieaktualny, lysinka, misia83, Murraya, Agusiek89, Justinka lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta to super znaczy sie do 16 wytrzymiesz :P moja sxyjka tez byla kruciutka ale juz rozwierajaca a nie zapytalam tez ile cm cholera:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 09:36

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Fasia dziś pościel dojdzie. Kokaina w piątek wysłał bo maila dostałam, dokładnie 7 dni i wysłali. Tylko mi się duży a kurier się nie spieszy... Dziś go przyjmę z czapką na głowie - maseczka z olejków na włosach i zamierzam trzymać 3 godziny minimum :-D

Malinka trzymaj się, dobadają, postawią diagnozę. Najważniejsze, że trzymają rękę na pulsie a Ty już blisko donoszenia więc dziecko bezpieczne :-)

Czary Mary...udało mi się Twój post polubić dwa razy :-D jestem szczęśliwa bo to pierwszy raz mój :-P

Weronika super, że ogarnęłaś teściową. Zasady jasne, zaakceptowała więc musi przestrzegać. A jakby co macie podstawę do wygarnięcia jej potem :-D
    Mój pierwszy raz był wczoraj i nawet nie wiem jak to zrobiłam :P

nick nieaktualny, mf, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia Kwiatek:D ja też wczoraj pokupiłam olejki dla młodej i mydło marsylskie:D dziś robię sobie spa i nie zamierzam nic robić! kompletnie nic:)

KRYSIU Tobie też gratuluję nowego tygodnia :*

a z tą kokainą to żeście po prostu przegięły:D za dużo się was rzuciło na niego biednego:P
    jeszcze jak ja czy Amy zamawiałyśmy to chyba na drugi albo trzeci dzień miałam pościel więc wątpię żeby mi ją szył:) po prostu miał na magazynie:D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka czopki nie zmiekczaja kupy :P pobudzaja jelita i po rozpuszczeniu ich po prostu jest lepszy "ślizg" i latwiej sie wyproznic ;P

nick nieaktualny, Bambi85, Robotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:05

Aguś86 lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka napij sie mleka :P mi to pomaga :D
    Czekam na biustonosze :D Gdzie ten kuuuuurier

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 09:40

Amy_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta dobrze, że zamknięta. Dotrzymasz zobaczysz :) Tylko leż :)
    Robotka czopek glicerynowy na pewno nie zaszkodzi, a pojdzie szybko i lekko :D

Robotka1 lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie mi kokaina od razu wyslala ;) znsczy sie Robotka mialysmy farta :D

Robotka1 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia kwiatek JUSTI87 z tej listy na bank do nas zaglada, tylko sie nie udziela..nie kasujcie jej. czesto do mnie zaglada na pamietnik wiec jest na pewno...
    dziewczyny straszna biegunke mam od rana i zyganko..mam nadzieje ze to nie do porodu..bo mala jamas nerwowa jest w brzuszku...ze stasiem mialam takie akcje caly rptydzien do porodu.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Robotka napij sie mleka :P mi to pomaga :D
    Czekam na biustonosze :D Gdzie ten kuuuuurier
    Mleko i kiszony ogor i pojdzie ma dwie strony :P

Aguś86, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bambi85, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf wrote:
    Aguś - właśnie dzisiaj stwierdziłam, że to musi być woda, bo nie możliwe, żeby aż tyle przytyły i tyle tłuszczu było... oby nam szybko po porodzie z tym pojszło...
    mi przez 13 dni przytylo sie tylko 700gr..wiec chyba tylko maluszek..na szczescie wogole nie puchne.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Aguś86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida a co u Ciebie? Jak dzisiejsze pomiary?

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus86 z tego wszystkiego postanowilam dzis zamowic obiad, a nie gotowac :D Mialam robic zeberka,ale powiedzialam mezowi, ze mam lezec jeszcze 2 tyg :D i poparl moj pomysl zamowienia obiadu... tylko co ja dzis zjem?? ;)
    maz wraca dzis wyjatkowo pozno, pewnie ok 20-21 ... echhhh nie chce juz siedziec siama!

Aguś86 lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    kasia kwiatek JUSTI87 z tej listy na bank do nas zaglada, tylko sie nie udziela..nie kasujcie jej. czesto do mnie zaglada na pamietnik wiec jest na pewno...
    dziewczyny straszna biegunke mam od rana i zyganko..mam nadzieje ze to nie do porodu..bo mala jamas nerwowa jest w brzuszku...ze stasiem mialam takie akcje caly rptydzien do porodu.
    Mnie czyscilo wczoraj :P dzisiaj mnie na wymioty zbiera. Ale tydzien temu tez 3 dni rzygalam i jakos nie czuje zeby to mialo zwiazek z porodem. Ale jak u ciebie ze Stasiem tak bylo to duze szanss ze to zwiastun porodowy :D spinaj dupe :D

weronika86 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 3239 3240 3241 3242 3243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ