Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia dziś pościel dojdzie. Kokaina w piątek wysłał bo maila dostałam, dokładnie 7 dni i wysłali. Tylko mi się dłuży a kurier się nie spieszy... Dziś go przyjmę z czapką na głowie - maseczka z olejków na włosach i zamierzam trzymać 3 godziny minimum
Malinka trzymaj się, dobadają, postawią diagnozę. Najważniejsze, że trzymają rękę na pulsie a Ty już blisko donoszenia więc dziecko bezpieczne
Czary Mary...udało mi się Twój post polubić dwa razyjestem szczęśliwa bo to pierwszy raz mój
Weronika super, że ogarnęłaś teściową. Zasady jasne, zaakceptowała więc musi przestrzegać. A jakby co macie podstawę do wygarnięcia jej potemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 09:38
Robotka1, CzaryMary, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo wizycie, mam wszystkie skierowania ktore chcialam
Babka mnie zbadala na fotelu, jak zwykle mnie bolalo
Sie smiala jak ja urodze jak mnie wziernik boli i jeden palec wlozony ;p Szyjka jeszcze jest, krotka (nie wiem ile ma), ale zamknieta i mowi, ze jeszcze sie pooszczedzac te 2 tygodnie zeby nie miec nic do zarzucenia sobie. Takze sie grzecznie jej slucham i chyba kaczke przekladam na przyszly tydzien, blizej skonczonego 37
Amy_, Aguś86, KasiaKwiatek, lysinka, Bambi85, misia83, CzaryMary, iwonka1077, Murraya, Fasia, Agusiek89, Justinka, Gosha, mimka84, mantissa, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bryyy:)
Malinka trzymaj się!!! jeju strasznie n tym forum zapierdzielają te nasze kwietniówki:) oby wszystko było dobrze :*
dziewczyny gratki z okazji nowego tygodnia:D
Wera Ty jesteś dzień po mnie więc zawsze Cię pamiętam:D
aaa i plan z teściową fajny:) tylko żeby się nie okazało że plan planem a ona i tak swoje-trzymaj łapę na tym planie:D
no i powodzenia w urządzaniu pokoiku:D bardzo fajny etap:)
byłam u siebie w urzedzie po papiery różne i wzięłam te do becikowego i rzeczywiście trzeba akt urodzenia dziecka, ZAŚWIADCZENIE Z US o zarobkach za 2013 (można sobie wpisać z pitów 11 jak ktoś ma w domu ale zaświadczenie musi być) no i nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale ksera dowodów osobistych??
dziewczyny mam problem z KUPĄ! już dwa razy robiłam ją w męczarniach, aż się boję jak mi się kolejny raz zachce:(
myślicie że zapodanie sobie czopa rozmiękczy trochę kupkę?? przecież ja do porodu kiszkę stolcową stracę;/
FASIA ADK jakie fotele planujecie kupić??
ja kupuję Pello najzwyklejszy fotel który nie wymusza pozycji pionowej i tylko taki mi się zmieści, jutro po służbie mąż mi podjedzie do ikei to mi kupi.
ANKA super że dostawa w drodze
MISIA do mnie dziś chusta przyjdzie:) wybrałam całkiem inny kolor:) taki afrykański:) czyli brązy:) będę się uczyć chyba na kocie wiązania:PKasiaKwiatek, lysinka, misia83, Murraya, Agusiek89, Justinka lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Fasia dziś pościel dojdzie. Kokaina w piątek wysłał bo maila dostałam, dokładnie 7 dni i wysłali. Tylko mi się duży a kurier się nie spieszy... Dziś go przyjmę z czapką na głowie - maseczka z olejków na włosach i zamierzam trzymać 3 godziny minimum
Malinka trzymaj się, dobadają, postawią diagnozę. Najważniejsze, że trzymają rękę na pulsie a Ty już blisko donoszenia więc dziecko bezpieczne
Czary Mary...udało mi się Twój post polubić dwa razyjestem szczęśliwa bo to pierwszy raz mój
Weronika super, że ogarnęłaś teściową. Zasady jasne, zaakceptowała więc musi przestrzegać. A jakby co macie podstawę do wygarnięcia jej potemKasiaKwiatek, mf, liloe, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Kasia Kwiatek:D ja też wczoraj pokupiłam olejki dla młodej i mydło marsylskie:D dziś robię sobie spa i nie zamierzam nic robić! kompletnie nic:)
KRYSIU Tobie też gratuluję nowego tygodnia :*
a z tą kokainą to żeście po prostu przegięły:D za dużo się was rzuciło na niego biednego:P
jeszcze jak ja czy Amy zamawiałyśmy to chyba na drugi albo trzeci dzień miałam pościel więc wątpię żeby mi ją szyłpo prostu miał na magazynie:D
KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasia kwiatek JUSTI87 z tej listy na bank do nas zaglada, tylko sie nie udziela..nie kasujcie jej. czesto do mnie zaglada na pamietnik wiec jest na pewno...
dziewczyny straszna biegunke mam od rana i zyganko..mam nadzieje ze to nie do porodu..bo mala jamas nerwowa jest w brzuszku...ze stasiem mialam takie akcje caly rptydzien do porodu. -
mf wrote:Aguś - właśnie dzisiaj stwierdziłam, że to musi być woda, bo nie możliwe, żeby aż tyle przytyły i tyle tłuszczu było... oby nam szybko po porodzie z tym pojszło...
-
nick nieaktualnyAgus86 z tego wszystkiego postanowilam dzis zamowic obiad, a nie gotowac
Mialam robic zeberka,ale powiedzialam mezowi, ze mam lezec jeszcze 2 tyg
i poparl moj pomysl zamowienia obiadu... tylko co ja dzis zjem??
maz wraca dzis wyjatkowo pozno, pewnie ok 20-21 ... echhhh nie chce juz siedziec siama!Aguś86 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:kasia kwiatek JUSTI87 z tej listy na bank do nas zaglada, tylko sie nie udziela..nie kasujcie jej. czesto do mnie zaglada na pamietnik wiec jest na pewno...
dziewczyny straszna biegunke mam od rana i zyganko..mam nadzieje ze to nie do porodu..bo mala jamas nerwowa jest w brzuszku...ze stasiem mialam takie akcje caly rptydzien do porodu.dzisiaj mnie na wymioty zbiera. Ale tydzien temu tez 3 dni rzygalam i jakos nie czuje zeby to mialo zwiazek z porodem. Ale jak u ciebie ze Stasiem tak bylo to duze szanss ze to zwiastun porodowy
spinaj dupe
weronika86 lubi tę wiadomość