Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja tez sie witam, ostatnio coraz wczesniej wstaje, nie wiem co jest
FASIA bez problemu dostaniesz, tylko powiedz na co potrzebujesz najlepiej. Ja uwielbiam jak sie napisze jak glupia kilka recept a taka babcia czy dziadzius z usmiechem mi mowi ze w sumie ma zapasy w domu i nie potrzebuje aaaaaa.
Gratulacje nowych tygodni, te cyferki robią coraz wieksze wrazenie.
IDA co u Ciebie.
ANKA jeszcze nie rodzimy, zapraszam do grona leżących, towarzystwo jest niezle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 08:17
Murraya, liloe, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy kupiłam olejek makademia
no sprawdzę co to za cudo, a od razu kupiłam też Mikiemu olejek ze słodkich migdałów a sobie jeszcze olejek arganowy do włosów
dostałam próbkę olejku laurowego...na skórę głowy.
Robotka mam propozycję...uważam, że trzeba oczyścić listę bo bajzel tam. Są dziewczyny, które nigdy się nie pokazały w ciągu tych 9 miesięcy...no raczej niw wrócą... Oto one:
Lili83
magdalena1991
beszka
calineczka
lunia79
olka30
Aurelka
Joapaw
lena90
Lili87My
Sylwia89
dziubasekk
Papcia
Lelitka
justi87<3
karolina22<3
Jeśli się pojawią i będą chciały dołączyć przecież przyjmiemy z otwartymi ramionami
Na liście jest nas 69 jak przeczyscimy będzie 53 aktywnych kwietniówekWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 08:22
CzaryMary, Aguś86, iwonka1077, Bambi85, Robotka1, Amy_, Agusiek89, Gosha, mimka84, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień bober
Gratulacje nowych tygodni
MF - nie przejmuj się ciałkiem. Nie raz pisałam, że będziemy się tutaj wspierać i motywować aby jak najszybciej dojść do formy przedciązowej. Będziemy piękne, seksi i wogóle ah i oh
Ida - jak bedziesz mogła daj znać co u Was
Byłam wczoraj na tym filmie Samba - polecamale siedzenie 2 godziny na dupie to juz nie dla mnie. Do porodu kino, teatr etc. sobie odpuszczam.
KasiaKwiatek, KasiaKwiatek, Aguś86, Murraya, Bambi85, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Witam sie po dwu dniowej nieobecności. Mam wyrzuty sumienia, ale nie dam rady doczytać tego co naprodukowalyscie:(
Od kilku dni ból pleców nie daje mi żyć;( Czy mogę cos brać poza apapem?
Jak leżę jest ok, ale jak chodzę to masakra. Kilka razy dziennie musze wyjsć z psina w tym jeden godzinny spacer. Normalnie chodzę i płacze:(
Z dobrych wiadomości to wzięłam sie do roboty i dzis wstawiam 3 pralkę z rzeczami młodego.
Ola, u Ciebie cc jest tylko ze względu na to ze mały sie nie przekręcił? Myślałam ze robią cc jak sie akcja rozkręci a nie w wyznaczonym terminie. Jak mój sie nie obróci to za 1,5 tyg zapytam mojego gina jak to u mnie w szpitalu jestWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 08:33
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie sprzed gabinetu gina, czekam bo potrzebuje skierowanie na ktg i na te badania porodowe, przy okazji niech zerknie jak szyjka bo wczoraj mnie na noc kilka mocniejszych skurczów złapało i mi mooookro jakos, ale myśle ze jest ok. Buziaki w brzuchy i odezwę sie po wizycie z domku...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej:)
Gratuluje nowych tygodni!
MF rozumiem Cie doskonale, zero rozstepow a cellulitem obdarowalabym cala rodzineehhh trudno, 2 tygodnie po cc wsiadam na rower stacjonarny, pozniej dokladam hula hoop i dojde do siebie, mam nadzieje, ze tak szybko jak po pierwszym porodzie
Ciekawe jak Ida? -
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Amy kupiłam olejek makademia
no sprawdzę co to za cudo, a od razu kupiłam też Mikiemu olejek ze słodkich migdałów a sobie jeszcze olejek arganowy do włosów
dostałam próbkę olejku laurowego...na skórę głowy.
Robotka mam propozycję...uważam, że trzeba oczyścić listę bo bajzel tam. Są dziewczyny, które nigdy się nie pokazały w ciągu tych 9 miesięcy...no raczej niw wrócą... Oto one:
Lili83
magdalena1991
beszka
calineczka
lunia79
olka30
Aurelka
Joapaw
lena90
Lili87My
Sylwia89
dziubasekk
Papcia
Lelitka
justi87<3
karolina22<3
Jeśli się pojawią i będą chciały dołączyć przecież przyjmiemy z otwartymi ramionami
Na liście jest nas 69 jak przeczyscimy będzie 53 aktywnych kwietniówek
Uff nie jestem na czarnej lisciehwesta, Nadzieja84, KasiaKwiatek, liloe, Gosha lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Agus tak też zrobię
Co do kochania to ja już kocham tego mojego brzuszkowego GmerkaZastanawiam się tylko jak to będzie po porodzie jak go zobaczę tak na żywo.. Matko, doczekać się tego nie mogę! To musi być cudowne i kosmiczne uczucie
hwesta, Murraya, Fasia, Bambi85, Gosha, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Dzień dobry Brzuchatki
Ja nadal śpię jak susełjuż się przyzwyczaiłam do bólu bioder i duszności, po prostu jak hipek przekręcam się na drugą stronę bez wybijania ze snu
Gratki nowych tygodni, prezentów...ciekawe czy ja coś dostanę jak wycisnę Mikiego...
Dzisiaj powinna dotrzeć pościel od kokainy...strasznie opieszały ten sprzedający...
ADK spoko ja zostaję z Tobą na drugą połowę kwietnia, będziemy się wspierały i nawzajem dopytywały o objawy porodowe jak baby zajmą się kupami i laktacją -
misia83 wrote:Dzień dobry:)
Witam sie po dwu dniowej nieobecności. Mam wyrzuty sumienia, ale nie dam rady doczytać tego co naprodukowalyscie:(
Od kilku dni ból pleców nie daje mi żyć;( Czy mogę cos brać poza apapem?
Jak leżę jest ok, ale jak chodzę to masakra. Kilka razy dziennie musze wyjsć z psina w tym jeden godzinny spacer. Normalnie chodzę i płacze:(
Z dobrych wiadomości to wzięłam sie do roboty i dzis wstawiam 3 pralkę z rzeczami młodego.
Ola, u Ciebie cc jest tylko ze względu na to ze mały sie nie przekręcił? Myślałam ze robią cc jak sie akcja rozkręci a nie w wyznaczonym terminie. Jak mój sie nie obróci to za 1,5 tyg zapytam mojego gina jak to u mnie w szpitalu jest
Mój synek jest ułożony posladkowo a ze to juz końcówka 36 tygodnia to raczej się nie przekreci i dwóch lekarzy juz mi powiedziało ze będzie raczej CC i nie ma co czekać na akcje i mam skierowanie na CC chyba ze się jeszcze odwroci