X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mf Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:04

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:04

Fasia, Bambi85, KasiaKwiatek, CzaryMary, misia83, Aguś86, lysinka, Murraya, iwonka1077, Agusiek89, Gosha, Justinka, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tez sie witam, ostatnio coraz wczesniej wstaje, nie wiem co jest :P
    FASIA bez problemu dostaniesz, tylko powiedz na co potrzebujesz najlepiej. Ja uwielbiam jak sie napisze jak glupia kilka recept a taka babcia czy dziadzius z usmiechem mi mowi ze w sumie ma zapasy w domu i nie potrzebuje aaaaaa.
    Gratulacje nowych tygodni, te cyferki robią coraz wieksze wrazenie.
    IDA co u Ciebie.
    ANKA jeszcze nie rodzimy, zapraszam do grona leżących, towarzystwo jest niezle :P.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 08:17

Murraya, liloe, Gosha lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MF Lubie za kolejny tydzień, a nie za zły nastrój..

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy kupiłam olejek makademia :-P no sprawdzę co to za cudo, a od razu kupiłam też Mikiemu olejek ze słodkich migdałów a sobie jeszcze olejek arganowy do włosów :-D dostałam próbkę olejku laurowego...na skórę głowy.

Robotka mam propozycję...uważam, że trzeba oczyścić listę bo bajzel tam. Są dziewczyny, które nigdy się nie pokazały w ciągu tych 9 miesięcy...no raczej niw wrócą... Oto one:
    Lili83
    magdalena1991
    beszka
    calineczka
    lunia79
    olka30
    Aurelka
    Joapaw
    lena90
    Lili87My
    Sylwia89
    dziubasekk
    Papcia
    Lelitka
    justi87<3
    karolina22<3

Jeśli się pojawią i będą chciały dołączyć przecież przyjmiemy z otwartymi ramionami :-D
    Na liście jest nas 69 jak przeczyscimy będzie 53 aktywnych kwietniówek :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 08:22

CzaryMary, Aguś86, iwonka1077, Bambi85, Robotka1, Amy_, Agusiek89, Gosha, mimka84, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bober :)

Gratulacje nowych tygodni :)

MF - nie przejmuj się ciałkiem. Nie raz pisałam, że będziemy się tutaj wspierać i motywować aby jak najszybciej dojść do formy przedciązowej. Będziemy piękne, seksi i wogóle ah i oh :)

Ida - jak bedziesz mogła daj znać co u Was

Byłam wczoraj na tym filmie Samba - polecam :) ale siedzenie 2 godziny na dupie to juz nie dla mnie. Do porodu kino, teatr etc. sobie odpuszczam.

KasiaKwiatek, KasiaKwiatek, Aguś86, Murraya, Bambi85, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Witam sie po dwu dniowej nieobecności. Mam wyrzuty sumienia, ale nie dam rady doczytać tego co naprodukowalyscie:(
    Od kilku dni ból pleców nie daje mi żyć;( Czy mogę cos brać poza apapem?
    Jak leżę jest ok, ale jak chodzę to masakra. Kilka razy dziennie musze wyjsć z psina w tym jeden godzinny spacer. Normalnie chodzę i płacze:(

Z dobrych wiadomości to wzięłam sie do roboty i dzis wstawiam 3 pralkę z rzeczami młodego.

Ola, u Ciebie cc jest tylko ze względu na to ze mały sie nie przekręcił? Myślałam ze robią cc jak sie akcja rozkręci a nie w wyznaczonym terminie. Jak mój sie nie obróci to za 1,5 tyg zapytam mojego gina jak to u mnie w szpitalu jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 08:33

Robotka1 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choroba, Malinka w szpitalu :(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie sprzed gabinetu gina, czekam bo potrzebuje skierowanie na ktg i na te badania porodowe, przy okazji niech zerknie jak szyjka bo wczoraj mnie na noc kilka mocniejszych skurczów złapało i mi mooookro jakos, ale myśle ze jest ok. Buziaki w brzuchy i odezwę sie po wizycie z domku...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sie stało ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Co sie stało ??

wklejam co napisała na fb

"Od wczoraj jesteśmy w szpitalu-diagnoza hipotrofia i małowodzie.36 tc dziecko na 33tc.Dziś ponowne usg i może już test oxy.
    Trzymajcie kciuki
    Ps.Myślę że wyjdziemy stąd już tuląc Kacperka."

• Lali Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)
    Gratuluje nowych tygodni!
    MF rozumiem Cie doskonale, zero rozstepow a cellulitem obdarowalabym cala rodzine :( ehhh trudno, 2 tygodnie po cc wsiadam na rower stacjonarny, pozniej dokladam hula hoop i dojde do siebie, mam nadzieje, ze tak szybko jak po pierwszym porodzie :)

Ciekawe jak Ida?

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, kolejna mamuśka coraz bliżej rozpakowania , aaaa mam 31 dni do porodu

Murraya lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Amy kupiłam olejek makademia :-P no sprawdzę co to za cudo, a od razu kupiłam też Mikiemu olejek ze słodkich migdałów a sobie jeszcze olejek arganowy do włosów :-D dostałam próbkę olejku laurowego...na skórę głowy.

Robotka mam propozycję...uważam, że trzeba oczyścić listę bo bajzel tam. Są dziewczyny, które nigdy się nie pokazały w ciągu tych 9 miesięcy...no raczej niw wrócą... Oto one:
    Lili83
    magdalena1991
    beszka
    calineczka
    lunia79
    olka30
    Aurelka
    Joapaw
    lena90
    Lili87My
    Sylwia89
    dziubasekk
    Papcia
    Lelitka
    justi87<3
    karolina22<3

Jeśli się pojawią i będą chciały dołączyć przecież przyjmiemy z otwartymi ramionami :-D
    Na liście jest nas 69 jak przeczyscimy będzie 53 aktywnych kwietniówek :-)

Uff nie jestem na czarnej liscie ;)

hwesta, Nadzieja84, KasiaKwiatek, liloe, Gosha lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Agus tak też zrobię :)

Co do kochania to ja już kocham tego mojego brzuszkowego Gmerka :) Zastanawiam się tylko jak to będzie po porodzie jak go zobaczę tak na żywo.. Matko, doczekać się tego nie mogę! To musi być cudowne i kosmiczne uczucie <3
    Heh ja sobie pomyslalam gdzie to mi się zmieściło w brzuszku???Ale się kocha i nawet pierwszego dnia można rozpoznać jak płacze i ze to twoje tak się drze hihi

hwesta, Murraya, Fasia, Bambi85, Gosha, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprasowalam wszystkie ciuszki dla małego :)
    Ręczniki jeszcze schna, je wyprasuje wieczorem. Czekam na kuriera od r_p77, dziś powinien być i dopakuje resztę.
    Idę zjeść drugie śniadanie i do łóżka :)

• Lali Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Malinka :/ pamietacie jaka byla waga dziecka u niej?

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dzień dobry Brzuchatki
    Ja nadal śpię jak suseł :-P już się przyzwyczaiłam do bólu bioder i duszności, po prostu jak hipek przekręcam się na drugą stronę bez wybijania ze snu :-P

Gratki nowych tygodni, prezentów...ciekawe czy ja coś dostanę jak wycisnę Mikiego... :-D

Dzisiaj powinna dotrzeć pościel od kokainy...strasznie opieszały ten sprzedający... :-\

ADK spoko ja zostaję z Tobą na drugą połowę kwietnia, będziemy się wspierały i nawzajem dopytywały o objawy porodowe jak baby zajmą się kupami i laktacją :-P
    Mi przysłali zamiast poszewki niebieskiej tak jak była w aukcji na obrazku to szara ale ok nie będę wymieniać może taka zastac,ja tydzień czekałam

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka trzymam kciuki :*

Dziewczyny gratuluję nowych tygodni!

Gosha lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Dzień dobry:)

Witam sie po dwu dniowej nieobecności. Mam wyrzuty sumienia, ale nie dam rady doczytać tego co naprodukowalyscie:(
    Od kilku dni ból pleców nie daje mi żyć;( Czy mogę cos brać poza apapem?
    Jak leżę jest ok, ale jak chodzę to masakra. Kilka razy dziennie musze wyjsć z psina w tym jeden godzinny spacer. Normalnie chodzę i płacze:(

Z dobrych wiadomości to wzięłam sie do roboty i dzis wstawiam 3 pralkę z rzeczami młodego.

Ola, u Ciebie cc jest tylko ze względu na to ze mały sie nie przekręcił? Myślałam ze robią cc jak sie akcja rozkręci a nie w wyznaczonym terminie. Jak mój sie nie obróci to za 1,5 tyg zapytam mojego gina jak to u mnie w szpitalu jest

Mój synek jest ułożony posladkowo a ze to juz końcówka 36 tygodnia to raczej się nie przekreci i dwóch lekarzy juz mi powiedziało ze będzie raczej CC i nie ma co czekać na akcje i mam skierowanie na CC chyba ze się jeszcze odwroci

relgwn15ds2ncxvn.png
‹‹ 3237 3238 3239 3240 3241 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ