SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mf Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:04

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:04

Fasia, Bambi85, KasiaKwiatek, CzaryMary, misia83, Aguś86, lysinka, Murraya, iwonka1077, Agusiek89, Gosha, Justinka, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tez sie witam, ostatnio coraz wczesniej wstaje, nie wiem co jest :P
    FASIA bez problemu dostaniesz, tylko powiedz na co potrzebujesz najlepiej. Ja uwielbiam jak sie napisze jak glupia kilka recept a taka babcia czy dziadzius z usmiechem mi mowi ze w sumie ma zapasy w domu i nie potrzebuje aaaaaa.
    Gratulacje nowych tygodni, te cyferki robią coraz wieksze wrazenie.
    IDA co u Ciebie.
    ANKA jeszcze nie rodzimy, zapraszam do grona leżących, towarzystwo jest niezle :P.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 08:17

Murraya, liloe, Gosha lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MF Lubie za kolejny tydzień, a nie za zły nastrój..

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy kupiłam olejek makademia :-P no sprawdzę co to za cudo, a od razu kupiłam też Mikiemu olejek ze słodkich migdałów a sobie jeszcze olejek arganowy do włosów :-D dostałam próbkę olejku laurowego...na skórę głowy.

Robotka mam propozycję...uważam, że trzeba oczyścić listę bo bajzel tam. Są dziewczyny, które nigdy się nie pokazały w ciągu tych 9 miesięcy...no raczej niw wrócą... Oto one:
    Lili83
    magdalena1991
    beszka
    calineczka
    lunia79
    olka30
    Aurelka
    Joapaw
    lena90
    Lili87My
    Sylwia89
    dziubasekk
    Papcia
    Lelitka
    justi87<3
    karolina22<3

Jeśli się pojawią i będą chciały dołączyć przecież przyjmiemy z otwartymi ramionami :-D
    Na liście jest nas 69 jak przeczyscimy będzie 53 aktywnych kwietniówek :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 08:22

CzaryMary, Aguś86, iwonka1077, Bambi85, Robotka1, Amy_, Agusiek89, Gosha, mimka84, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bober :)

Gratulacje nowych tygodni :)

MF - nie przejmuj się ciałkiem. Nie raz pisałam, że będziemy się tutaj wspierać i motywować aby jak najszybciej dojść do formy przedciązowej. Będziemy piękne, seksi i wogóle ah i oh :)

Ida - jak bedziesz mogła daj znać co u Was

Byłam wczoraj na tym filmie Samba - polecam :) ale siedzenie 2 godziny na dupie to juz nie dla mnie. Do porodu kino, teatr etc. sobie odpuszczam.

KasiaKwiatek, KasiaKwiatek, Aguś86, Murraya, Bambi85, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Witam sie po dwu dniowej nieobecności. Mam wyrzuty sumienia, ale nie dam rady doczytać tego co naprodukowalyscie:(
    Od kilku dni ból pleców nie daje mi żyć;( Czy mogę cos brać poza apapem?
    Jak leżę jest ok, ale jak chodzę to masakra. Kilka razy dziennie musze wyjsć z psina w tym jeden godzinny spacer. Normalnie chodzę i płacze:(

Z dobrych wiadomości to wzięłam sie do roboty i dzis wstawiam 3 pralkę z rzeczami młodego.

Ola, u Ciebie cc jest tylko ze względu na to ze mały sie nie przekręcił? Myślałam ze robią cc jak sie akcja rozkręci a nie w wyznaczonym terminie. Jak mój sie nie obróci to za 1,5 tyg zapytam mojego gina jak to u mnie w szpitalu jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 08:33

Robotka1 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choroba, Malinka w szpitalu :(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie sprzed gabinetu gina, czekam bo potrzebuje skierowanie na ktg i na te badania porodowe, przy okazji niech zerknie jak szyjka bo wczoraj mnie na noc kilka mocniejszych skurczów złapało i mi mooookro jakos, ale myśle ze jest ok. Buziaki w brzuchy i odezwę sie po wizycie z domku...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sie stało ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Co sie stało ??

wklejam co napisała na fb

"Od wczoraj jesteśmy w szpitalu-diagnoza hipotrofia i małowodzie.36 tc dziecko na 33tc.Dziś ponowne usg i może już test oxy.
    Trzymajcie kciuki
    Ps.Myślę że wyjdziemy stąd już tuląc Kacperka."

• Lali Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)
    Gratuluje nowych tygodni!
    MF rozumiem Cie doskonale, zero rozstepow a cellulitem obdarowalabym cala rodzine :( ehhh trudno, 2 tygodnie po cc wsiadam na rower stacjonarny, pozniej dokladam hula hoop i dojde do siebie, mam nadzieje, ze tak szybko jak po pierwszym porodzie :)

Ciekawe jak Ida?

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, kolejna mamuśka coraz bliżej rozpakowania , aaaa mam 31 dni do porodu

Murraya lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Amy kupiłam olejek makademia :-P no sprawdzę co to za cudo, a od razu kupiłam też Mikiemu olejek ze słodkich migdałów a sobie jeszcze olejek arganowy do włosów :-D dostałam próbkę olejku laurowego...na skórę głowy.

Robotka mam propozycję...uważam, że trzeba oczyścić listę bo bajzel tam. Są dziewczyny, które nigdy się nie pokazały w ciągu tych 9 miesięcy...no raczej niw wrócą... Oto one:
    Lili83
    magdalena1991
    beszka
    calineczka
    lunia79
    olka30
    Aurelka
    Joapaw
    lena90
    Lili87My
    Sylwia89
    dziubasekk
    Papcia
    Lelitka
    justi87<3
    karolina22<3

Jeśli się pojawią i będą chciały dołączyć przecież przyjmiemy z otwartymi ramionami :-D
    Na liście jest nas 69 jak przeczyscimy będzie 53 aktywnych kwietniówek :-)

Uff nie jestem na czarnej liscie ;)

hwesta, Nadzieja84, KasiaKwiatek, liloe, Gosha lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Agus tak też zrobię :)

Co do kochania to ja już kocham tego mojego brzuszkowego Gmerka :) Zastanawiam się tylko jak to będzie po porodzie jak go zobaczę tak na żywo.. Matko, doczekać się tego nie mogę! To musi być cudowne i kosmiczne uczucie <3
    Heh ja sobie pomyslalam gdzie to mi się zmieściło w brzuszku???Ale się kocha i nawet pierwszego dnia można rozpoznać jak płacze i ze to twoje tak się drze hihi

hwesta, Murraya, Fasia, Bambi85, Gosha, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprasowalam wszystkie ciuszki dla małego :)
    Ręczniki jeszcze schna, je wyprasuje wieczorem. Czekam na kuriera od r_p77, dziś powinien być i dopakuje resztę.
    Idę zjeść drugie śniadanie i do łóżka :)

• Lali Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Malinka :/ pamietacie jaka byla waga dziecka u niej?

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dzień dobry Brzuchatki
    Ja nadal śpię jak suseł :-P już się przyzwyczaiłam do bólu bioder i duszności, po prostu jak hipek przekręcam się na drugą stronę bez wybijania ze snu :-P

Gratki nowych tygodni, prezentów...ciekawe czy ja coś dostanę jak wycisnę Mikiego... :-D

Dzisiaj powinna dotrzeć pościel od kokainy...strasznie opieszały ten sprzedający... :-\

ADK spoko ja zostaję z Tobą na drugą połowę kwietnia, będziemy się wspierały i nawzajem dopytywały o objawy porodowe jak baby zajmą się kupami i laktacją :-P
    Mi przysłali zamiast poszewki niebieskiej tak jak była w aukcji na obrazku to szara ale ok nie będę wymieniać może taka zastac,ja tydzień czekałam

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka trzymam kciuki :*

Dziewczyny gratuluję nowych tygodni!

Gosha lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Dzień dobry:)

Witam sie po dwu dniowej nieobecności. Mam wyrzuty sumienia, ale nie dam rady doczytać tego co naprodukowalyscie:(
    Od kilku dni ból pleców nie daje mi żyć;( Czy mogę cos brać poza apapem?
    Jak leżę jest ok, ale jak chodzę to masakra. Kilka razy dziennie musze wyjsć z psina w tym jeden godzinny spacer. Normalnie chodzę i płacze:(

Z dobrych wiadomości to wzięłam sie do roboty i dzis wstawiam 3 pralkę z rzeczami młodego.

Ola, u Ciebie cc jest tylko ze względu na to ze mały sie nie przekręcił? Myślałam ze robią cc jak sie akcja rozkręci a nie w wyznaczonym terminie. Jak mój sie nie obróci to za 1,5 tyg zapytam mojego gina jak to u mnie w szpitalu jest

Mój synek jest ułożony posladkowo a ze to juz końcówka 36 tygodnia to raczej się nie przekreci i dwóch lekarzy juz mi powiedziało ze będzie raczej CC i nie ma co czekać na akcje i mam skierowanie na CC chyba ze się jeszcze odwroci

relgwn15ds2ncxvn.png
‹‹ 3237 3238 3239 3240 3241 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ