Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus ale to ja się musze upomnieć na co potrzebuje prawda? Bo kończy mi się luteina, a wizytę mam dopiero za jakies 2 tyg wiec pomyślałam, że mogą mi tu od razu wystawić. Myślicie, że nie będzie problemu?
My mamy plan z mężem żeby w niedziele pojechać do ikei po fotel do karmieniamoże nie urodze po drodze
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Mój to mnie wczoraj wqur... Wracając z pracy miał wejść do Ikei po wanienke i kilka ręczników. Dodatkowo chciałam, żeby wziął mi te małe reczniczki 30*30 kolorowe w tych 4pakach za 7.99
Wszystko mu na karteczce napisa
napisałam - kolor, nazwę, cene, wymiary.... To mi przywiózł ręczniki takie 50*100 bo to była ta sama nazwa i skąd on miał biedny wiedzieć, że to nie o te mi chodziło...
Spoko, mój miał kupić skarpetki a kupił niedrapki. Bo mu się pokickalo.gratuluję nowych tygodni. Chyba będę w drugą stronę liczyć. Tygodnie od porodu.
Anka1501, Fasia, Aguś86, Bambi85, lysinka, iwonka1077, Nadzieja84, Agusiek89, Gosha, Justinka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Mantissa a powiedz mi jak się czujesz w nowej roli? Jak psychicznie się czujesz? Faktycznie kocha się to małe stworzenie od pierwszego wejrzenia?
zawsze się nad tym zastanawiałam i wydaje mi się że to jednak nie jest takie proste...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 06:59
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Adk ja wolę kupić fotel. Wydaje mi się, że będę z niego korzystać. U mi nie bardzo jest miejsce nawet żebym usiadła na łóżku, tzn żeby było wygodnie. A wiem, że wygodna pozycja podczas karmienia jest bardzo ważna. Zastanawiam się tylko jako wybrać. Albo taki typowy fotel albo takie krzesło - fotel na drewnianym stelażu. Zobaczymy na miejscu które wygodniejsze
-
Murraya przykro mi ale dla mnie te 40 dni to idealny termin
fajnie by było donosic i urodzić 15.04.2015 super podoba mi się ta data
lubimy z mężem "15". Ślub tez braliśmy 15.06
Murraya, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Fasia musisz się upomniec
Myślę, że problemu nie powinni robić
Kocha się Adk. To jest nie do opisania. Ja teraz będę miała podwójne serce, bo aż dwójka do kochania. No pomyśl jak można nie kochać swojego dziecka?Fasia, Murraya, Agusiek89, Justinka lubią tę wiadomość
-
Agus tak też zrobię
Co do kochania to ja już kocham tego mojego brzuszkowego GmerkaZastanawiam się tylko jak to będzie po porodzie jak go zobaczę tak na żywo.. Matko, doczekać się tego nie mogę! To musi być cudowne i kosmiczne uczucie
Aguś86, KasiaKwiatek, weronika86, Bambi85, Agusiek89, Gosha, Justinka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Hej
ja wczoraj byłam na wizycie kwalifikującej do porodu no i jeżeli mały się nie przekreci to mam cesarke 26 marca czyli zostały mi trzy tygodnie
nie powiem poczulam presję hehe ale tez nie mogę się doczekać
w ten weekend zazadzilam generalne sprzątanie w przyszły rozkładanie mebelkow bo czas się kończy powoli
Fasia, Lali, Jaga, Murraya, Agusiek89, Justinka, mimka84, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Brzuchatki
Ja nadal śpię jak susełjuż się przyzwyczaiłam do bólu bioder i duszności, po prostu jak hipek przekręcam się na drugą stronę bez wybijania ze snu
Gratki nowych tygodni, prezentów...ciekawe czy ja coś dostanę jak wycisnę Mikiego...
Dzisiaj powinna dotrzeć pościel od kokainy...strasznie opieszały ten sprzedający...
ADK spoko ja zostaję z Tobą na drugą połowę kwietnia, będziemy się wspierały i nawzajem dopytywały o objawy porodowe jak baby zajmą się kupami i laktacjąWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 07:52
weronika86, Bambi85, Murraya, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
witam z rana! dziewczyny gratulune nowych tygodni!!!!
JA ROWNIEZ ZACZYNAM NOWH, JUZ 36TC!!!!!!AAAAAi 34 dni do porodu....dwie kolezanki urodzily ..jedna 22dni przed terminem, druga 15 dni przed.duzo czasu nie zostalo!!!!
LWICA dam znac co i jak powizycie z health visitor! ja mam pierwsza, wiec wszystko opowiem! boziu nie moge sie doczekac zakupkow w piatek lub sobote...bedziemy kupowac tapetke i inne wykonczenia do pokoiku, dywanikja pierdziu strasznie sie ciesze...chyba bede tam spac do porodu...
z tesciowa ok, powiedzialam o cl dokladnie mi chodzi, czego od niej wymagam..raczej jakbym chciala anynwygladaly nasze realcje i tesciowej pasujeotoz dzwonie po nia jak zaczna sie bole,zeby dogladnela stasia etc..jade rodzic sama..odezwe sie ze szpitala jam bede gotowa..zrobi nam obiady na 2,3 dni do przodu..zostanie do wieczora e dniu wyjscia....wroci dopiero kilka dni pozniej pomoc mi ogranac, ugotowac...ogolnie bedzie u nas tylko w ciagu dnia 2 dninw tygodniu max
po 4tyg bede mala zawozila do tesciowej od godz 11 rano do max 15.00..tesciowa ugotjje nam u tescia a po 15 tej bedziemy sami z sarcia
plan wyjebany
podoba mi sie
zaangazowalam przyjaciela meza ze jak sie zacznie to po niego dzwonie, bo moj nie ma prawka...tesciowej pokaze jaka torba do czego,zeby moj nie pomylilwiec mam juz obvykane
jeszcze tylko pokoik, 12ego tesciowa i polozna..13ego health visitor...se wybraly piatek 13ego :-)hehehe i mige rodzic..bede czus sie juz bezpiecznie
super mi tesciowa kupila te pieluchy..ale zeby az 60????!!! hahah mam swoich 5 tylko i tu sa strasznej jakosci.lepsze mam szmatki do podlog! tesciowa skads wynalazla super grube, takie jakie byly dawniej..20 bialych, 20 slicznych kolorowych i 20 flaneli...piekne te flanelki :-)bede potzrebowala jednak szuflady..mam nadzieje ze jakas szafka zmiesci sie jeszcze w pokoiku..mam plan jeszcze podjechac do ikei..fainy organizer widzialam...lampke i kilka bajerkow
zostal tylko do kupienia fotelik do samochodu
KasiaKwiatek, Fasia, Jaga, CzaryMary, Aguś86, lysinka, Murraya, iwonka1077, Robotka1, Amy_, liloe, Eweliśka, Agusiek89, Gosha, mimka84, haneczka, mantissa, Nadzieja84 lubią tę wiadomość