SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu musisz wyhamować z trybem, ale to chyba wicie gniazda tak naciska, i to że wiesz o tym rozwarciu.
    Co by nie było, będzie dobrze :) Maluszek już sobie poradzi :)

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Anka bedzie dobrze :) synek juz duzy jest!

Anka1501 lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jedyna, mój brzusio naprawdę opadł.... Skąd ten wniosek? Byłam pewna że mąż i teściowa się mylą a tu.... wzięłam laptopa na kolana i co? i ledwo mogę dotrzeć do pola gdzie przesuwa się kursor ;/ Zaznaczam, że wcale nie jest duży, znajoma stwierdziła nawet że już jestem po porodzie bo miałam kurtkę zapiętą i nie było widać :P
    qrwus noooo, do tego, ponieważ jestem niewysoka moj mały balonik nie pozwala mi podejsc blisko zlewu i co? Brzusio wiecznie mokry ;/

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera nie moge spać. Dzieci sie wierca strasznie i jeszcze ta zgaga:-/

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 03:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie śpię. Mąż w delegację o 3 pojechał, obudziłam się żeby całuska na pożegnanie dać, Franek się rozkopał i dupcia... Teraz już siedzi cicho ale ja się już rozbudziłam :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 04:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nie mogę spać i latam do , kibelka co niecałą godzinę :( ostatnio chyba za bardzo się cieszyłam, że bezsenność się u mnie skończyła :(
    Anka staraj się trochę więcej odpoczywać, to może się uda wytrzymać, w razie co Natan to duży chłopak już.
    Sylvia musisz przypomnieć mężowi, że powinnaś głównie leżeć, zwłaszcza jak dolegliwości się nasilają. Kiedy masz wizytę u lekarza?

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 04:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to kopie dwóch na raz, jak tu spać?! Jeden od środka, drugi od zewnątrz ;) nie wiem kto silniejszy ;)

¡Bon día!
    Witam sie w pierwszym dniu 37 tygodnia :)
    Potem wstawię fotkę jakże zacnego juz brzuszka :)

Wczoraj ogoliłam sie w dolnych częściach ciała i zauważyłam jedna rzecz... Druga ciaza a ja dopiero zerocilam uwagę ze ta cała linia ciągnie sie jeszcze przez cała pipe! Łooo matko, taki gąszcz był tam zawsze ze tego nie widziałam czy poprostu dobrze w lustro spojrzałam -nie wiem. Było to dla mnie jak odkrycie Ameryki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 04:39

lysinka, Fasia, Anka1501, Aguś86, Murraya, mantissa, KasiaKwiatek, Bambi85, CzaryMary, Jaga, Nadzieja84, Robotka1, Krysti, liloe, Eweliśka, Ewelcia, Justinka, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 04:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja noc dzis nawet przespana, ale haslo - mamusiu zlobis mi mlenio?- wybija ze snu totalnie. Do tego kichniecie a ona mi z zaskoczenia- mamus stojat :) i spij tu :)

Gosha, Fasia, Murraya, mantissa, weronika86, Lali, natt, Nadzieja84, Krysti, mimka84 lubią tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha gratki 37 tygodnia :)
    Też muszę się przyjrzeć tej linii, nie sądziłam, że sięga tak daleko :)

Gosha lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaa ale wy jesteście dużo do przodu w tygodniach... Normalnie zanim ja urodzę to tu sie już zrobi bardziej kupkowo-cyckowo niż porodowo i pewnie mój poród już nikogo nawet nie podekscytuje. Chyba sie z nim przeniosę na majówki :D

Ja już jestem po spacerze z psem, teraz zjem śniadanko, wezmę prysznic i postaram chyba jeszcze przespać :)

Robotka1, Ewelcia, haneczka lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ADK ale za to jak wszystkie będziemy czekać zeby ostatnie kwietniowki porodzily! I nie ma przenoszenia do majowek! Pakt wątkowy juz podpisany ;) za duzo o nas wiesz... ;)

adk_1989, Anka1501, Murraya, mantissa, weronika86, Bambi85, Angela89, lysinka, natt, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wiem... Musiałybyście mnie zabić :D

Gosha, Fasia, Murraya, weronika86, Bambi85, Angela89, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry den :)

Gosha gratuluję kolejnego tygodnia i czekam na brzuszek :)

Jak dziś wyjdę to wrzucę Wam zdjęcie mojego brzuszka. Robiłam w pon na szybko przed wyjściem do szpitala i wczoraj w lustrze w łazience :)

MF dobrze, że mi przypomniałas , że mi tu zabrali kartę ciąży.. U mnie w szpitalu robią ksero, a tu mają oddać z wypisem.. Ehh czyli będę musiała kilka godzin czekać. Co tu robić, co tu robić..

Nikt nie urodził? :)

Gosha, Murraya lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry

Po wieczornych wymiotach Spalam jak dziecko.

Teraz jestem głodna jak wilk :P

Gosha gratki nowego tygodnia! :)

Gosha lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusiek89 stojat! :*

Agusiek89 lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ty wieczorem, ja rano.... Ehhh... Widocznie od czasu do casu trzeba przeczyścić żołądek :) dobrze, że nie musimy jeść trawy jak psy :P

Nadzieja84 lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Zaczynamy dziś 35 tc ;)
    Anka mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze, bo wczoraj trochę się narobiłaś...
    Fasia recepty dają wraz z wypisem (przynajmniej u mnie).
    Gosia 37 tydzień brzmi bardzo dumnie :)
    Ida co u Ciebie?
    Idę chyba dalej spać :P

Bambi85, Jaga, lysinka, Nadzieja84, Eweliśka, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Ania ty wieczorem, ja rano.... Ehhh... Widocznie od czasu do casu trzeba przeczyścić żołądek :) dobrze, że nie musimy jeść trawy jak psy :P

Mam nadzieje, ze to tylko taki incydent :P

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus gratki :)
    Juz teraz dobrze.

Aguś86 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to mnie wczoraj wqur... Wracając z pracy miał wejść do Ikei po wanienke i kilka ręczników. Dodatkowo chciałam, żeby wziął mi te małe reczniczki 30*30 kolorowe w tych 4pakach za 7.99
    Wszystko mu na karteczce napisa
    napisałam - kolor, nazwę, cene, wymiary.... To mi przywiózł ręczniki takie 50*100 bo to była ta sama nazwa i skąd on miał biedny wiedzieć, że to nie o te mi chodziło... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 06:29

‹‹ 3235 3236 3237 3238 3239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ