Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko jedyna, mój brzusio naprawdę opadł.... Skąd ten wniosek? Byłam pewna że mąż i teściowa się mylą a tu.... wzięłam laptopa na kolana i co? i ledwo mogę dotrzeć do pola gdzie przesuwa się kursor ;/ Zaznaczam, że wcale nie jest duży, znajoma stwierdziła nawet że już jestem po porodzie bo miałam kurtkę zapiętą i nie było widać
qrwus noooo, do tego, ponieważ jestem niewysoka moj mały balonik nie pozwala mi podejsc blisko zlewu i co? Brzusio wiecznie mokry ;/
-
Też nie mogę spać i latam do , kibelka co niecałą godzinę
ostatnio chyba za bardzo się cieszyłam, że bezsenność się u mnie skończyła
Anka staraj się trochę więcej odpoczywać, to może się uda wytrzymać, w razie co Natan to duży chłopak już.
Sylvia musisz przypomnieć mężowi, że powinnaś głównie leżeć, zwłaszcza jak dolegliwości się nasilają. Kiedy masz wizytę u lekarza? -
Mnie to kopie dwóch na raz, jak tu spać?! Jeden od środka, drugi od zewnątrz
nie wiem kto silniejszy
¡Bon día!
Witam sie w pierwszym dniu 37 tygodnia
Potem wstawię fotkę jakże zacnego juz brzuszka
Wczoraj ogoliłam sie w dolnych częściach ciała i zauważyłam jedna rzecz... Druga ciaza a ja dopiero zerocilam uwagę ze ta cała linia ciągnie sie jeszcze przez cała pipe! Łooo matko, taki gąszcz był tam zawsze ze tego nie widziałam czy poprostu dobrze w lustro spojrzałam -nie wiem. Było to dla mnie jak odkrycie Ameryki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 04:39
lysinka, Fasia, Anka1501, Aguś86, Murraya, mantissa, KasiaKwiatek, Bambi85, CzaryMary, Jaga, Nadzieja84, Robotka1, Krysti, liloe, Eweliśka, Ewelcia, Justinka, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Moja noc dzis nawet przespana, ale haslo - mamusiu zlobis mi mlenio?- wybija ze snu totalnie. Do tego kichniecie a ona mi z zaskoczenia- mamus stojat
i spij tu
Gosha, Fasia, Murraya, mantissa, weronika86, Lali, natt, Nadzieja84, Krysti, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Jaaa ale wy jesteście dużo do przodu w tygodniach... Normalnie zanim ja urodzę to tu sie już zrobi bardziej kupkowo-cyckowo niż porodowo i pewnie mój poród już nikogo nawet nie podekscytuje. Chyba sie z nim przeniosę na majówki
Ja już jestem po spacerze z psem, teraz zjem śniadanko, wezmę prysznic i postaram chyba jeszcze przespaćRobotka1, Ewelcia, haneczka lubią tę wiadomość
-
ADK ale za to jak wszystkie będziemy czekać zeby ostatnie kwietniowki porodzily! I nie ma przenoszenia do majowek! Pakt wątkowy juz podpisany
za duzo o nas wiesz...
adk_1989, Anka1501, Murraya, mantissa, weronika86, Bambi85, Angela89, lysinka, natt, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Dobry den
Gosha gratuluję kolejnego tygodnia i czekam na brzuszek
Jak dziś wyjdę to wrzucę Wam zdjęcie mojego brzuszka. Robiłam w pon na szybko przed wyjściem do szpitala i wczoraj w lustrze w łazience
MF dobrze, że mi przypomniałas , że mi tu zabrali kartę ciąży.. U mnie w szpitalu robią ksero, a tu mają oddać z wypisem.. Ehh czyli będę musiała kilka godzin czekać. Co tu robić, co tu robić..
Nikt nie urodził?Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
Cześć
Zaczynamy dziś 35 tc
Anka mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze, bo wczoraj trochę się narobiłaś...
Fasia recepty dają wraz z wypisem (przynajmniej u mnie).
Gosia 37 tydzień brzmi bardzo dumnie
Ida co u Ciebie?
Idę chyba dalej spaćBambi85, Jaga, lysinka, Nadzieja84, Eweliśka, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
Mój to mnie wczoraj wqur... Wracając z pracy miał wejść do Ikei po wanienke i kilka ręczników. Dodatkowo chciałam, żeby wziął mi te małe reczniczki 30*30 kolorowe w tych 4pakach za 7.99
Wszystko mu na karteczce napisa
napisałam - kolor, nazwę, cene, wymiary.... To mi przywiózł ręczniki takie 50*100 bo to była ta sama nazwa i skąd on miał biedny wiedzieć, że to nie o te mi chodziło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 06:29