Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:Iwonka cokolwiek by się nie działo trza być dobrej myśli. Ja teraz czekam na 16.03 bo moja mama ma mieć wyniki badań czy czasem nie ma przerzutów do kości, bo jest po raku piersi i ostatnio bardzo jej ręka dokuczała. Staram się mieć pozytywne myśli, nie ma wyjścia, właśnie dla naszych dzieciaczków, bo tylko możemy im zaszkodzić.
Zdrowia dla mamy życzę, mój tata na etapie badań ale nie jest za ciekawie, zobaczymy co będzie... -
Cześć Dziewczynki
Zapomniałam niestety do czego chciałam się odnieść. Jestem po wizycie, zakupach i nie mam na nic siły i jakoś mnie zamuliło. Dobiło mnie trochę, że Tośka nadal na dupce siedzi, ale może się jeszcze przekręci. Poza tym zmierzył mi szyjkę i skróciła się tylko nieznacznie
Po urodzeniu córci mam dostać od męża nową zawieszkę na pandorę
Mimka, Iwonka dużo zdrówka dla rodzicówWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 21:20
Krysti, mimka84, Aguś86, Fasia, MartaAlvi, iwonka1077, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylysinka wrote:Cześć Dziewczynki
Zapomniałam niestety do czego chciałam się odnieść. Jestem po wizycie, zakupach i nie mam na nic siły i jakoś mnie zamuliło. Dobiło mnie trochę, że Tośka nadal na dupce siedzi, ale może się jeszcze przekręci. Poza tym zmierzył mi szyjkę i skróciła się tylko nieznacznie
Po urodzeniu córci mam dostać od męża nową zawieszkę na pandorębransoletki pandory śliczne są , ja nie miałam okazji sobie kupic ale inne mam lubie srebro nosic bransoletki:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 21:24
lysinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej ho ciotuchy kwietniuchy
caaały dzień zabiegany i dopiero znalazłam chwilę-bo się z mężem szarpnęliśmy i zamiast leżeć z nim na MjakMiłośćsiedzę w sypialni na lapku:)
widzę że temat ubranek:D ja w hm kupiłam sliczny komplecik z czapeczką na wyjście ze szpitala
Murraja podanie przeczytane i zrealizowane:D
dziś kupiłam sobie pudełeczka na komodę, oraz ostatni raz ciucholand odwiedziłam-tzn chyba ostatni raz:P
mam już wyprane wszystko:)
pytanie do was, kiedy ubieracie łóżeczko??? pamiętam z córką to już z podniecenia chyba miesiąc wczesniej stało i się kurzyło:P
a w ogóle to witam się w kolejnym tygodniu ciązy:D
i nie wiem co jeszcze-więcej grzechów nie pamiętam:Plysinka, Krysti, Fasia, hwesta, Bambi85, MartaAlvi, sylvia007, iwonka1077, Aguś86, Murraya, natt, Lali, Justinka, kluska, Gosha, weronika86, mantissa, Agusiek89, Klaudia90, Nadzieja84, KasiaKwiatek, Amy_, Eweliśka, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwonka dużo zdrowia dla taty! U mnie też problemy w tej materii wiec poniekąd rozumiem stres..
Ja mam plan na jutro, że wychodzę. Mam nadzieje, ze w morfologii i w crp nie wyjdzie nic co da im podstawy aby mnie tu zatrzymać. Także jutro wracam do domu
Robotka cześć wielki brzuchuhwesta, Robotka1, iwonka1077, Murraya, lysinka, Agusiek89, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratki rozpoczęcia 36 tygodnia Robotka
Brzuszek masz fajniutki
Wyrzuciłaś kwiatka
Kosz Mojżesza zamierzam wstępnie rozstawić w drugiej połowie marca, jeszcze nie wiemy w sumie, czy będziemy mieć łóżeczko od początku,czy dopiero od wakacjiRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka, ale Wam się urosło
Suuuuper!!
A ja dziś za mój sterydowy pobyt w szpitalu dostałam 240zł i karte apteczną na 200złCieszy sie Marta bardzo
hihi
Bambi85, Fasia, Robotka1, Aguś86, iwonka1077, Murraya, hwesta, lysinka, Justinka, weronika86, Gosha, mantissa, Krysti, Agusiek89, Nadzieja84, Ewelcia, adk_1989, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
Obiecuje sama sobie ze do końca tygodnia wypelnie w końcu papiery za pobyty w szpitalu i zabiegi do ubezpieczyciela żeby mi kasę dali! Uzbiera się z tego naprawdę niezła suma wiec warto
MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
Bambi:D kwiatek jest u męża w siłowni:D wyjechał z sypialni raz na zawsze:D planuję komuś go dać bo ładny ale jeszcze nie wiem komu:P może teściowej:D
hehe Lysinka też zauważyła:D
cześć Fasia wielki brzuchu teżbierz się za te papiery:)
Krysti noo widzisz?? telepatia działa:D
Hwesta dzięki, no ja może ciut wcześniej to zrobię bo chcę zrobić to sama:D jak wizyty będą przebiegały planowo to zrobię to bliżej terminu:) n razie wsystko pięknie wyprasowane pochowane do worków:D
MARTA to ja się cieszę razem z Tobą
Aguś pokażę jak wyschnie i go wyprasuję
body z króliczkiem białe, czapeczka z uszkami i spodenki w kolorze malinowym w białe grochy:DWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 21:37
Fasia, MartaAlvi, Aguś86, lysinka, Bambi85, mf, Krysti lubią tę wiadomość
-
Witam się z wieczora!
Robotka gratuluję nowego tygodnia i super brzusia
Ania trzymam kciuki, żeby poród się jeszcze trochę opóźnił !!!
Ida życzę Ci, żeby w końcu została podjęta wobec was jakaś konkretna decyzja!
Gosha super, że wyniki się nie pogorszyły
Angela dobrze, że Martynka już tylko na Twoim mleczku
I to tyle, co zapamiętałam.
Co do mnie to niestety samopoczucie źle i fizyczne i psychiczne
Dla poprawy nastroju czytam sobie Greya, ale nawet ta książka doprowadza mnie do płaczu!!!Robotka1, mf, Gosha lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Sylwia co się stało?