Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobranoc
proszę nie rodzic w nocy i najbliższych dniach, a jutro rano trzymać kciuki żebym wróciła do domu
nie wiem tylko jak odbiorę wypis, bo dają je między 13-14 a będę mogła wyjść juz pewnie przed 10 i nie chce mi się czekać.. Z drugiej strony potrzebuje recepty na leki, bo mi się kończą, a przyjeżdżać tu drugi raz mając w jedna stronę 35km to mi się średnio chce.. Coś będę musiała wymyślić..
W każdym razie śpijcie spokojnie!iwonka1077, Robotka1, lysinka, Aguś86, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Sylvia Iwonka dziękuję :*
Iwonka nie doczytałam o Twoim tacie ale trzymam kciuki z całych sił
Sylvia jeju pocieszę Cię że ten stan niedługo minie i wszystko wróci do normy zobaczysz.
ja jestem troszke opuchnięta ale jeszcze palce zginam, tylko po wprawie do KrK miałam kwadratowe stopy wręcz drętwiejące.
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
lysinka wrote:Sylvia trzymaj się, już niedługo to minie. Szkoda, że mąż nie widzi, jak ci ciężko.
Ja już w łóżeczku, wyjątkowo szybko dzisiaj idę spaćDobranoc kobitki
i proszę nie rozpakowywać się
A moja opuchlizna nie jest taką naturalną ciążówą widzę to coraz bardziej i zaczynam się bać o dzidzię. Bo zauważyłam, że już dwa razy spuchł mi też brzuch
Ok uciekam nie będę wam zawracać głowy moimi problemami. -
Iwonka i Mimka duzo zdrowia dla Waszych bliskich.
Robotka Brzuchatko Ty:D jest juz ogromny hihi
Wspolczuje Wam tych ciazowych dolegliwosciSylvia z ta opuchlizna to niebezpiecznie, ale dobrze ze jestes pod stala kontrola lekarza, to w razie czego wylapia, ze czas na szpital.
Juz bym chciala kwiecien ehhhRobotka1, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Anka, po porodzie ważył 2760, dziś 2680.
Angela, tu mamy taki laktator na dwa dojce na raz i wydaje mi się, ze jak się dwa przyłoży to ma lepszy zaciag. Więc niestety nie wiem jak twoją metodę zastosowac. U mnie w sumie była tylko babka przynieśc laktator i powiedziała, jak przykładac i ze przez 15 minut. I rzeczywiście pierwsze ciągniecie dało jakieś 4 ml a później coś jedna piers się zbuntowala i dawala malutko. I było słabo 2-3 ml, więc ściągałam ddłużej. Dziś zaczelam przykładac gorące kompresy i jest trochę lepiej. Na 18 ściągnęłam 6 ml a na 21 10 ml. W jakieś 20-25 min. Rekord.wkrecam sobie, ze herbatka działa.
I oświadczam, ze zrobiłam dwójkę.Nie bylo tak źle jak się spodziewałam. Już jest w miarę, tylko jak długo siedzę to ciężko wstać, ale to już chyba raczej ze strachu.
A w ogóle zapomniałam wam powiedziec, ze mi się brzuch nie obniżyl wcale. No chyba, ze nie zauważyłam.
Robocia, super brzuchol!
Sylwia, trzymaj się tam i nie stresuj. Wiem, ze łatwo się mówi ale nerwy niewskazane. Naprawdę. Mężowi warto przypomniec o nakazie lezenia. Może jakas symulacja boli?A tak serio to jeszcze tylko trochę i wszystkie objawy miną. Wiecie jak dobrze się, żyje bez zgagi?
Agusiek89, hwesta, Nadzieja84, Gosha, lysinka, weronika86, Aguś86, Murraya, KasiaKwiatek, misia83, Robotka1, liloe, Eweliśka, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny