Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze moj maz na bank ma cos na sumieniu, w weekend kwiaty bez okazji, a dzisiaj przedwczesny prezent urodzinowy i na poprawę humoru ...albo tez juz ma ciążowe zgąbczenie
Krysti, mimka84, hwesta, natt, Aguś86, Agusiek89, MartaAlvi, Murraya, lysinka, Fasia, weronika86, Nadzieja84, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Kurcze moj maz na bank ma cos na sumieniu, w weekend kwiaty bez okazji, a dzisiaj przedwczesny prezent urodzinowy i na poprawę humoru ...albo tez juz ma ciążowe zgąbczenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 20:33
Bambi85, Murraya, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Aaaa mamcia dzwoniła, jutro znów będą knedle z truskawkami
Uwielbiam jej knedle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 20:34
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi a test polecany przez Kwiatuszka w wannie robilas?
hehe
ja ide jutro na 8.40 na wizyte po skierowanie na ktg i na badania do porodu, ale nie do prowadzacego lekarza tylko do jakiejs babki w enel medzie, bo tam mam pakiet i chce te hiv itd porobic w ramach pakietu zeby dodatkowo nie placic w klinicie u swojego prowadzacego skoro i tak beceluje 200 zl im co miesiactakze pewnie mnie przebada na fotelu i sprawdzi szyjke
maz znowu jutro caly dzien poza domem
ja nie chce byc ciagle sama...
ale na pocieszenie- jutro staniki powinny do karmienia przyjscmimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida powodzenia co by się nie działo lekarze wiedzą co robią
Fasia ty kiedy wychodzisz ?jutro??
Anka ty też się trzymaj miejmy nadzieję że synek wytrzyma jak najdłużej....
Przez te wasze porody i szyjki dołka łapie, jeszcze i w domu problemy, ahh życie.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ej no dostalam nowego laptopa ...szalony . Mowi ze mial wytrzymac do urodzin tzn jeszcze tydzien ale codziennie narzekalam na stary komp a tablet ktory smigal zepsulam tzn pękła szybka...sama, po tym jak go czyms przygniotlam ale byl ubezpieczony wiec moze nawet nowy dostane w zamian ..
no i jeszcze moj spadek formy po piatkowej wizycie...no i nie wytrzymal chlopak i dostalam dzisiaj.
Kristi no ja na to licze ze mnie kocha, ja jego z reszta tez
hwesta, Amy_, Aguś86, Gosha, mimka84, Krysti, natt, lysinka, Fasia, weronika86, mantissa, Agusiek89, Nadzieja84, Ewelcia, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
HWESTA nie robilam bo nie mam wanny
a rondelka, jak podpowiadala MARY mi szkoda
z reszta on nie potrafi klamac, jak cos kombinuje od razu wiem ;}Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 20:49
hwesta, mimka84, Murraya, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi ja tez mialam podejrzenia w styczniu jak mi moj maz sprezentowal laptopa i telefon nowy, ale niesluszne ;p po prostu mysle, ze chcial mi przyjemnosc sprawic i w sumie ciagle ujezdzam laptopa, bez niego to bym calkiem zwariowala w tym domu
Bambi85, Aguś86, Murraya, Agusiek89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość