Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymac się tam laski! Żadnych porodów póki co, ewentualnie Ida może, bo to dla dobra Franka. Wszystko będzie dobrze, bez stresu, jesteś dzielna i świetnie dasz sobie radę!
Mantii weź Ty mnie nie przepraszajJulek to Julek - piękne imię
))
Gosha fajnie, że wyniki dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 20:04
Gosha, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Muraya ja chętnie jeszcze tydzień poczekam ale chyba już marne szanse. Korek od wina sobie wsadze w tą moja szyjke
a ile taki ma? 2cm?
Albo od szampana, jak pójdą wody będą lepsze efekty dźwiękowe
Fasia ja też po MD dziś, bo kfc nie lubię, czuję że to ostatni taki fast food
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 20:09
Fasia lubi tę wiadomość
-
Liloe ja juz kilka razy ostatnio korzystalam z kuponow McD
Szkoda, że dziś ostatni dzien. Tydzien temu mąż mi przywiózł kurczakburgera, lody z polewą truskawkową i frytki
Jeju ostatnia szansa, żeby jeść takie rzeczy. Potem będziemy uwazac... Maz mi powiedział, że wpadł mu do głowy ten kebab, bo nie wiadomo ile czasu nam zostało i być może to ostatnia okazja na fast fooda, bo potem czekają mnie mieso i warzywa na parze
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Liloe ja juz kilka razy ostatnio korzystalam z kuponow McD
Szkoda, że dziś ostatni dzien. Tydzien temu mąż mi przywiózł kurczakburgera, lody z polewą truskawkową i frytki
Jeju ostatnia szansa, żeby jeść takie rzeczy. Potem będziemy uwazac... Maz mi powiedział, że wpadł mu do głowy ten kebab, bo nie wiadomo ile czasu nam zostało i być może to ostatnia okazja na fast fooda, bo potem czekają mnie mieso i warzywa na parze
Ja to raczej jestem bezglutenowa, tzn staram się, no i omijam takie żarełko będąc w ciąży, ale dziś pękłam.Mc Wrap orientalny z wołowiną pychotaAguś86, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia ale czujesz ze to juz
moja siostra najstarsza miała przeczucie i się nie myliła do mamy mówiła ja dzis pojadę a mama mowi jej no co ty a ona mowię ci pojadę i pojechała
wody jej odeszły w nocy .krotko rodziła u mnie w rodzinie siostry szybkie porody miały o bym ja tez miała czuje ze Ignaś wyskoczy szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 20:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj Igi jakis za bardzo ruchliwy jest Czyz by to Przed porodem tak szalał jej
chciała bym miec to juz za sobą tak to taka niewiadoma ? Kiedy co i jak hihi oby mi niespodzianki los nie zrobił 13 marca bo są moje urodziny i imieniny:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 20:25
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Krysti ja nie wiem czy już czy nie. Ale wszystko na to wskazuje. Bo z rozwarciem można chodzić nawet 2-3 tygodnie tylko, że ja mam cały czas ból "w szyjce " i skurcze czasem po kilka na godzinę.