Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Liloe może, pewnie ze tak. On ogólnie wszystko robi w domu, może nie tak jak ja bym tego chciała ale robi wszystko. Ale poprasowac juz mogę ja, lezenie wcale nie jest takie super przez tą rwe kulszowa i ból bioder. Najlepiej czuje się na nogach -wiadomo nie za długo ale tyle to dam rade
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ja cały czas mówiłam, że wcześniej niż 15 kwietnia nie rodze a pytanie jest czy chociaż do 15 marca wytrzymam... Mój gin daje mi tydzien max
Kumpela z 2cm bez szyjki we wrześniu leżała 4 tyg. W końcu doszło do 4cm i GBS dodatni, więc podali antybiotyk i poród wywoływali (przebicie pęcherza+oksytocyna). No ale ona z tymi 2cm leżała i wstawała tylko do łazienki. Dlatego tak długo to trwało
Ida jesteście już bezpieczni, jutro kończysz 36tc, Franek jest duży, będzie dobrze! Tak lepiej dla Was obojga. Trzymaj się! -
Ida Kochana trzymaj sie :*
Anka i Nadzieja oszczedzajcie sie, jeszcze chociaz tydzien
Bozeee Julek Mantissy jest cudowny, te wloski miodzio!!!
Angela moze wrzucisz nam jakies foto Martynki?? Kiedy planuja wyjac Martynke z inkubatora? Moze cos pisalas dzis na ten temat, ale w telefonie to nie mam sily nadrabiac. Ten laktator chyba jest dosc cichy prawda? Bo wlaczylam go i wydawala mi sie cichy
mantissa, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Liloe może, pewnie ze tak. On ogólnie wszystko robi w domu, może nie tak jak ja bym tego chciała ale robi wszystko. Ale poprasowac juz mogę ja, lezenie wcale nie jest takie super przez tą rwe kulszowa i ból bioder. Najlepiej czuje się na nogach -wiadomo nie za długo ale tyle to dam rade
Oj wiem co to znaczy, ja wstaję tylko do kibelka. Nie wychodzę z domu, nie wstaję właściwie, biodra i żebra bolą, ale wiem, że tak trzeba. W dupie mam okruszki i nieumytą od kilku dni podłogę. Ta koleżanka tak leżała od 27tc...no i udało jej się donosić do 38t1d.Aguś86 lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Widzę, że dbasz o rozwarcie
Przyznaj się, chcesz urodzić!
Nie. Chociaż z drugiej strony jak od 20 marca mojego nie będzie to sobie nie wyobrażam co wtedy zrobię jak zacznie się poród. A w domu jeszcze 3latek i nikogo kto by się nim zajął -
Ida wrote:Ciśnienie bez zmian, przy mierzeniu się poryczałam. Położona ma dzwonić na blok porodowy czy będą mnie dzisiaj przekazywać. Nie wiadomo jaka będzie decyzja ale lekarz musi wiedzieć. Teraz ktg. Już naprawdę nie daję rady...
Iduś, nie płaczJesteśmy z Tobą :*
-
Bambi85 wrote:8485 bo Ty jestes z WLKP prawda? w zwiazku ze maluszek ma wade serca rodzisz w Poznaniu czy gdzies blizej Twojej miejscowości??
mantissa lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualnyAnia ale pamiętaj, że to że szybciej urodzisz to nie znaczy, że wyjdziesz ze szpitala, a już na pewno nie mały i też trzeba kogoś do starszego mieć do opieki... Lepiej potrzymaj go jak najdłużej w środku...
CzaryMary, Bambi85, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Ania ale pamiętaj, że to że szybciej urodzisz to nie znaczy, że wyjdziesz ze szpitala, a już na pewno nie mały i też trzeba kogoś do starszego mieć do opieki... Lepiej potrzymaj go jak najdłużej w środku...
Nie no ja wiem, że różnie może być ale do kwietnia nie dotrwam juz a po 20 będę całkiem sama.
-
Anka1501 wrote:Nie. Chociaż z drugiej strony jak od 20 marca mojego nie będzie to sobie nie wyobrażam co wtedy zrobię jak zacznie się poród. A w domu jeszcze 3latek i nikogo kto by się nim zajął
Czyli podświadomość działa na rzecz poroduAnia, a czemu miałabyś czekać do 15 kwietnia skoro to po terminie Twoim? Zakładałaś, że przenosisz ciążę?
-
haneczka wrote:Czyli podświadomość działa na rzecz porodu
Ania, a czemu miałabyś czekać do 15 kwietnia skoro to po terminie Twoim? Zakładałaś, że przenosisz ciążę?
Wg om mam na 6-7 kwietnia a z usg na 12. Ale teraz gin twierdzi, że ciąża jest ponad tydzień starsza i ze prawie 3kg ma -
Ida - może dla dziecka właśnie tak będzie najlepiej.
Ja wiem że to wszystko za szybko się dzieje, ale chyba tak musi być, dziecko będzie bezpieczniejsze poza brzuchem. Te skoki ciśnienia wcale nie są dobre ani dla ciebie ani dla Franka, nawet jeśli są reakcją na biały fartuch...Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Wiem, że każdy dzień /tydzień dalej jest lepszy ale mając jeszcze jedno dziecko w domu to trochę ma się inne zmartwienia
okazało się że nie będzie z kim syna zostawić na parę dni wiec mam nadzieje urodzić tak jak przewiduje mój gin
Ile waży Natan? Sterydy dostałaś? -
nick nieaktualnyNo w 35 tc jest duża szansa ponoć na wydolność oddechową. Też tak słyszałam, chociaż moja siostrzenica urodzona w 35t4d była pod respi kilka dni. A waga bardzo ładna.
Jak chcecie przyspieszyć to chyba seks Wam zostajeEwelcia, weronika86 lubią tę wiadomość