X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi leżę :( odpoczywam właśnie, jutro poprasuje kilka rzeczy na raty. Dzisiaj już nic nie robie

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8485 wrote:
    ja tez już mam rozwarcie na 0,5 cm i szyjka na 1,5 cm

Ja mam rozwarcie na 2cm a szyjki juz brak

• Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:57

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Bambi leżę :( odpoczywam właśnie, jutro poprasuje kilka rzeczy na raty. Dzisiaj już nic nie robie

Ty dziewczyno nie rób nic!! Żadne prasowanie! możesz co najwyżej iść do kibla na siku.

Bambi85, Anka1501 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8485 bo Ty jestes z WLKP prawda? w zwiazku ze maluszek ma wade serca rodzisz w Poznaniu czy gdzies blizej Twojej miejscowości??

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • 8485 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja mam rozwarcie na 2cm a szyjki juz brak
    o to faktycznie nie ciekawie

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida nie płacz, nic nie poradzisz. Jak zdecydują o cc to tylko dla bezpieczeństwa Franka i Twojego tez. Już jest duży chłop, nic się nie martw :)

Ida, CzaryMary, Murraya lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Ty dziewczyno nie rób nic!! Żadne prasowanie! możesz co najwyżej iść do kibla na siku.

Bez przesady :P od ruszania ręką po desce nie urodze ;)

weronika86 lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IDa kurcze, przykro mi, ale mam wrazenie ze to zawieszenie jest dla Ciebie najbardziej meczace i stresujace dlatego mam nadzieje ze ktos tam w koncu podejmie meska decyzje, zrobią Ci tą cesarkę ( bo niestety chyba wszystko do tego zmierza) i odetchniesz z ulgą, a synek w ramionach wynagrodzi Ci to wszystko co teraz przezywasz. Przytulam mocno i trzmam kciuki.

CzaryMary, Ida, MartaAlvi, Gosha, Aguś86, Murraya, Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida spokojnie Kochana to wszystko dla Waszego dobra <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ciśnienie bez zmian, przy mierzeniu się poryczałam. Położona ma dzwonić na blok porodowy czy będą mnie dzisiaj przekazywać. Nie wiadomo jaka będzie decyzja ale lekarz musi wiedzieć. Teraz ktg. Już naprawdę nie daję rady...

ehhh Ida :/ ale powiem Ci że maluszek jest już dojrzały. Na świecie poradzi sobie doskonale. W Twoim brzuszku już niekoniecznie jest mu dobrze - Twoj ciągły stres, wysokie ciśnienie.

• Ida Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:57

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IDA nikt sobie nie wyobrazal, ale czasami tak bywa, ze sytuacja zmienia sie z dnia na dzien i trzeba działać. Najważniejsze jest teraz zdrowie Franka i Twoje.

mimka84, Aguś86, Murraya, Angela89, mantissa lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem maleństwu jest lepiej poza brzuszkiem i nie ma co na sile go trzymać. Myślę, że cc w tym przypadku jest owiele lepsze niż takie zawieszenie, niepewność i ciągły stres

Bambi85, mimka84, Aguś86, Murraya, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida myślami jestem z Wami!

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i przez Hwestę i jej kubełek wysłałam męża do mc'donalda po mc wrapa orientalnego, frytki i cheesburgera :D dziś ostatni dzień kuponów.

Ja KFC nie lubię, bułki mi tam śmierdzą trochę, a po panierce zawsze było mi ciężko na żołądku

Anka mąż nie może poprasować? Mój już sprząta, gotuje i prasuje. Nie narzeka, wie jaka jest sytuacja. Ja bym jednak leżała na Twoim miejscu, ale jak tam wolisz.

Shimmer ja też po depilacji żyletką mam zapalenia mieszków włosowych, dlatego pojadę Bożenę trymerem na poród, to już postanowione. On zostawia takie 0,5mm włoski, ale chociaż nie będę wyglądała, jakby mi ktoś petardę do gaci włożył. U mnie chyba jest uczulenie na nikiel, bo ja źle na maszynki do golenia reaguję. Nogi jadę maszynką elektryczną męża (on używa od święta) na sucho, na siedząco na łóżku co 2-3 dzień i zero podrażnień. Do szpitala też wezmę, jakby nam się pobyt przedłużył (co u mnie też jest dość realne) to mi mąż nogi przejedzie, żebym jak sarenka nie wyglądała.

mimka84, Aguś86, Bambi85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy teraz czy za 3 tygodnie finał będzie SZCZĘŚLIWY !! <3
    Jesteśmy wszystkie z Tobą !

Bambi85, Gosha, Aguś86, Murraya, mantissa, Ewelcia lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cały czas mówiłam, że wcześniej niż 15 kwietnia nie rodze a pytanie jest czy chociaż do 15 marca wytrzymam... Mój gin daje mi tydzien max :/

mimka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka a z tym prasowaniem to ja nie żartuje. niby głupie machanie żelazkiem ale też trochę waży, więc musisz napiąc delikatnie mięśnie brzucha żeby je podnieść. Zrobisz jak uważasz, ale ja bym w takiej sytuacji leżała plackiem.

Bambi85, Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IDA nie ma co płakać to dla twojego zdrowia i synka. Pomysł ze bedziesz trzymać waszego małego pultasnego, rozowiutkiego synusia :))
    Pozatym nie bedzie tak zle, szybko dojdziesz do siebie.zadna tragedia jak trzeba to trzeba.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 17:56

mantissa lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
‹‹ 3227 3228 3229 3230 3231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ