Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Miałam prasowac ale nie uprasowalam nic. Tylko posprzatalam łazienkę i odkurzylam mieszkanie.
mamy czas, mamy czas, mamy czas, czas nie goni nasssss lala
Ewelcia - jeszcze trochę. Jesteś dzielnanatt, Bambi85, Ewelcia, KasiaKwiatek, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Anka wicie gniazda się zaczyna czy jak? Ja jak patrzę na sprzatanie to mi słabo się robi.... ale to dobrze - znaczy że mam jeszcze czas
Hehe... Jak juz chodzę z rozwarciem to coś tam wypada w domu porobić
Ewelcia, mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Leze pod ktg. Ciśnienie zbili jakimiś lekami, spada... Skurcze jakies wychodzą i sa dość regularne ale ja ich teraz nie czuje nawet. Czekam na wyniki i pewnie spadam do domu...
nie moze wyjsć to białko bo mnie szlak trafi... Tylko ta opuchlizna buuuuu
-
Ewelcia wrote:No właśnie też się stresuję Nadzieją.... mam nadzieję ze u niej wszytsko ok.
KasiaKwiatek dają mi popalić czasem jak jeden kpie drugiego ale już się przyzwyczaiłam. Jedyne do czego właśnie nie mogę przywyknąć to do tej wystającej stopyWydaje mi się że młody zmienił pozycję i ma plecy przy moim kręgosłupie i dlatego te syrki tak wystają :p
No i jeszcze nie mogę się przyzwyczaić do zaypiania jeśli Oni nie śpią. Bo jak położe się na prawym boku to ten co leży po lewej stronie ściska tego po prawej i ten po prawej tak dziwnie drga. Jak się położe po lewej to sytuacja analogicznie odwrotna - zawsze się wtedy zastanawiam czy jeden drugiego nie przydusza... zazwyczaj czekam więc jak zasną i dopiero sama próbuję się położyć do spania - czassem niestety sporo to trwa
Ja przy jednym w brzuchu sobie wkręcam jakieś dziwne historie, a co tu dopiero przy dwóch.
Coś miałam pisać i zapomniałam. Aaaaaa w kerfurze jest sześciopak chusteczek z pampersa za 22 zł jakoś.
-
Jestem kochane!Dziękuję za troskę!
Cały dzień leżę i śpię. Skurcz tylko jeden dziś był jak dłużej w kuchni stałam i ze 2 razy taki ostry ból jakby w szyjce. Jestem zmęczona tymi skurczami od soboty i jeszcze nie przeczytałam dzisiejszego dnia, bo odpoczywam.Jutro pojadę po wózek bo sklep internetowy mnie olał i nie chce ryzykować kolejnego miesiąca oczekiwania i mam nadzieję, że skurcze się nie rozkręcą jak tam pojadę. Gdyby coś się działo u mnie to na pewno dam znać więc nie martwcie się jeśli się chwilowo nie odzywam.
Trzymajcie się! Ucałowania dla urodzonych maluszków Martynki i Julinka:)
Bambi85, CzaryMary, Murraya, MartaAlvi, haneczka, mimka84, Gosha, lysinka, Fasia, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Czy któraś z Was była na filmie Samba? Jeśli tak to jak odczucia?
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Leze pod ktg. Ciśnienie zbili jakimiś lekami, spada... Skurcze jakies wychodzą i sa dość regularne ale ja ich teraz nie czuje nawet. Czekam na wyniki i pewnie spadam do domu...
nie moze wyjsć to białko bo mnie szlak trafi... Tylko ta opuchlizna buuuuu
Gosha - w miarę możliwości nadawaj co i jak. Trzymam kciuki za brak białka !
Nadzieja - odpoczywaj ile wlezie !
Bambi - no własnie ciezko wysiedzieć dlatego wolałabym iść na coś fajnegoa w "moim dzielnicowym" kinie grają tylko to.
Nosi mnie, wyszłabym gdzieś ale już siły nie mam - taki paradoksGosha, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
ja dzisiaj wyszłam ze szpitalatrafilam 2 tyg temu z bolami krzyżowymi międzyczasie okaalo się ze mam mało wod płodowych ale jakos się uzupelnilyhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualny8485 wrote:ja dzisiaj wyszłam ze szpitalatrafilam 2 tyg temu z bolami krzyżowymi międzyczasie okaalo się ze mam mało wod płodowych ale jakos się uzupelnily
wow - właśnie o Tobie myślałam!! Jaka telepatia
Fajnie, że wody doszły do normy !
U nas gorrrrąco :
Mamy wątkową parkę : Martynkę Angeli i Julinka Mantissy
Fasia w psitalu na sterydach na płucka Juleczka
Reszta dziewczyn boi sie rodzić i chce wyemigrowac na wątek majówkowy
Jak Twoja dzidzia? Ile waży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 17:26
Angela89, mantissa, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny