Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz idę pokornie nadrabiać 10 stron mi zostało, dam znać tylko jak wizyta z diabetologiem...
Otóż wyniki cukru ok po tej insulinieto ta dobra wiadomość
A teraz gorsza... Ciśnienie miałam u niej zbyt wysokie do tego opuchlizna jej zdaniem zdecydowanie zbyt duża, przyrost wagi przez 10 dni 2 kg... Przy diecie cukrzycowej oznacza to tylko zatrzymywanie sie wody w organizmie. Miałam wrócić do domku i zjeść obiad i zgłosić sie na Urgencia. Wiec jadę teraz... Zrobią mi ktg i cała resztę, moze nie zostawia... Zobaczymy. Swietnie bo akurat przy okazji od rana męczą mnie skurcze, jestem ciekawa co wyjdzie. Jyz sie boje tego białka... Badam rano sama paskami i wg koloru wychodzi mi 0,10% czyli tak na środku jestem... Ale wiadomo ze tylko badanie moczu pokaże co i jak
Jadę... :* bede tam sama lezec bo mąż musi zostać z podgoraczkowanym Kacperkiem w domu, wiec bede dawała znać co i hak
Trzymajcie kciuki :* -
h
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:10
shimmer_lip, CzaryMary, mimka84, hwesta, Bambi85, iwonka1077, Jaga, Ewelcia, KasiaKwiatek, Gosha, Justinka, weronika86, mf, haneczka, mantissa, adk_1989, MartaAlvi, Fasia, Agusiek89, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pierdzielę co z tym marcem się dzieje... u mnie wczoraj burza, dzisiaj było już słońce, grad a teraz śnieg
i dziwić się że rodzimy jak tak pogoda skacze...
Ida wiem że łatwo się mówi ale postaraj się nie stresować... to tez niestety ma wpływ na ciśnieniewiadomo, że lepiej by było gdyby jeszcze Fran posiedział w brzuszku, ale z drugiej strony jest już na tyle duży że da sobie radę.
Natt ja dzisiaj od rana chodzę z takimi samymi myślami: NIE CHCĘ RODZIĆ - w ogóle!!! Kurdę im bliżej decyzji o szpitalu tym większy stresi jeszcze ten 3 cycek w postaci stópki mojego synka... to już chyba 3 dzień z kolei - masakra. Najgorsze że to boli a nie mam żadnego pomysłu jak tą stópkę ustawić we właściwym miejscu
KasiaKwiatek, Ida, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja sie ciesze na mysl o porodzie, bo w koncu bede robila cos co ma sens.
Urodze coreczke, bedziemy w koncu pelnowartosciowa rodzina
Ostatnio mam faze na kisiel i budyn ... Mega faze.mimka84, CzaryMary, Murraya, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny