Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julinek Mantissowy
Mam nadzieję, że Mantissa się nie pogniewa, że go tu dziabnęłam. W razie czego to dziewczyny nie cytujcie ze zdjęciem to się potem usunieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:40
iwonka1077, natt, Anka1501, Ida, Bambi85, lysinka, Murraya, Aguś86, Agusiek89, Ulka84, mimka84, KasiaKwiatek, Eweliśka, Jaga, Lali, Klaudia90, Lwica, haneczka, mantissa, Gosha, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
ja tez widze 35 p!us 1 u ani....dziewczyny wiecie co chyba mam wicke gniazda..maz krzyczy ze mam lezec..a ja odsunelam oralke i lodowke i sorzatam nawet za meblami...masakra jakas..ze 2 lata tam nie zagladalam
Anka1501, KasiaKwiatek, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja wybebeszyłam swoją szafę bo po remoncie co chwilę wyciągałam coś białego czyli całego w pyle. Umyłam, ciuchy się piorą, wieszaki poprzecierane, to co wcześniej uprałam się uprasowało
jutro jeszcze dwa prania i będzie w końcu git
a teraz idę się umyć bo na 17 na te warsztaty jedziemy
ciekawe jak będzie
weronika86, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoustawiajcie sobie suwaczki z Lilypie lub Babyboom, te fajnej mamy się ciągle pitolą.
Bamb widzę, że Twoje rozkminy bliźniaczo podobne do moich, boję się, że jak dziecko będzie duże (a się zapowiada) to sn skończy się nagłym cc.Dlatego już tak bardzo nie kibicuję temu, aby Ala fiknęła głową w dół
Stresuje mnie to odstawienie Clexane, jak myślisz Bambi, na tym etapie to chyba nie czeka mnie nagły zakrzep? W pt będę miała badane przepływy...dziwny jest dzień bez zastrzyku, skoro od 24.07 je robiłam codziennie. Czegoś brakuje
Fasia rozumiem, że jak sn to bez zzo? Jak Ty przeżyjesz wkłucie w kręgosłup, skoro pupa tak dokucza?Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Mantissa wielkie gratulacje dla was , duuuzo zdrowka i sil dla Ciebie i maluszka; )
Ja dzisiaj po kontroli ale bez usg ,ktg w porzadku, szyjka miekka zamknieta czyli bez zmian ale dzidz mocno napiera lekarka mowila . No to fakt od tygodnia czuje przy chodzeniu go strasznie nisko mam nacisk nawet na cewke a klucia w dole to juz w ogole masakra.
Dziewczyny lezace w szpitalu duzo sil i spokoju dla was. Musi być dobrze;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 22:45
weronika86, KasiaKwiatek, Ewelcia, mantissa, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
IDA no bo jak masz tendencje do takich skokow cisnienia to mysle ze beda sie obawiac u Ciebie sn ale ginekologiem nie jestem, nie znam dokladnych wytycznych, ale za to wiem co to stan przedrzucawkowy czy rzucawka brrrr.
LILOE gdyby Ci cos grozilo, nie odstawiliby Ci Clexane, z tego co kojarzylam wlasnie pod koniec ciazy raczej sie odstawia. Bedziesz miec kontrole doppplera w piatek- spokojnie. Czasy tez mozesz sobie zrobic, ale na pewno Twoja doktor Ci powie co i kiedy trzeba bedzie kontrolowac.
LILOE a czujesz glowe na gorze, bo ja czasem czuje i nie mam zludzen. Maz mnie juz tak przerobil ze tez juz nie wiem, czy kibicuje fikołkowi,
AAAAA mam nowa szafe i w koncu duze lustro na zdjecia brzucha tzn w lazienkach tez sa duze ale do polowy tylko i z kibelkiem w tle -
nick nieaktualnyhwesta wrote:Ja niby planowalam od soboty, czyli skonczony 36 tydzien zaczac sprzatac,ruszac sie itd a teraz sie zastanawiam czy nie polezec do 37
:P
co się będziesz rozdrabniać? leż odpoczywaj do 40 tygodnia
a ja się katuję "Porodami"Słodkie są te maluszki
Bambi to wrzucaj foto brzusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 14:14
hwesta lubi tę wiadomość