Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus właśnie bardzo często przeklamuje usg, ze starszym miałam to samo a się urodził z waga 4000. Co prawda był dwa tygodnie po terminie ale ile on mógł przybrać przez ten czas? 300-500g. Mam nadzieję, że u Malinki tez będzie ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 08:49
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobryyyy!
Gratuluję nowych tygodni!
Uciekam stąd bo wy jak zawsze o jedzeniu a ja nadal na czczo szykuje się do szpitala na badanie krwi i durne spotkanie z położną, która i tak wiem co powie. 'to normalne a to jak się powtórzy to do Szpitala jechac'
Do później!Lali, Aguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Malinka nie martw się będzie dobrze może jakiś stary sprzęt mają czy coś???
Gratulacje nowych tygodni
Fasia ja karmilam na lezaco piersią tak mi na początku było wygodnie próbowałam na siedząco ale ciężko mi się było usadowic i znaleść wygodną pozycję i bolały mnie plecy przy tym -
Na szczęście udało mi się jeszcze zdrzemnąć na chwilkę i obudziło mnie słoneczko
Aguś, Weronika, MF gratki nowych tygodniczas leci
MF też mam wszędzie celulit, ale się nim nie przejmuję, jak zaczniemy śmigać z wózkami na spacery to szybko zniknie
Malinka, Ida trzymajcie sięAguś86 lubi tę wiadomość
-
Iwonka ja za bardzo nie wiem jak mi będzie wygodniej karmić ale myślę, że fotel prędzej czy później się przyda. My mamy w pokoju narożnik, który jest ciągle rozłożony i służy nam za łóżko. Na nim tylko pozycja leżąca do karmienia..
KasiaKwiatek co do kokainy to oni szyja te pościele pod zamówienie. Od zamówienia czeka się 7 dni roboczych na wysyłkę. I tych terminów się trzymają
Malinka trzymam kciuki za Ciebie i Kacperka!KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:MISIA no moj tez mowil ze woli ustalic planowy termin cc na ok 39tc, a jak sie rozkreci wczesniej to robia cc wczescniej.
liloe lubi tę wiadomość
-
Ja rozstępów nie mam (póki co
), alle celluit na udach okropny. Nie wiem czy to przez to, ze w ciazy woda się zatrzymuje czy tak mi uda przytyły
Po ciąży pójdą w ruch kremiki i masażer. Niby sa kremy ciążowe na celluit ake chyba nie tak mocne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 09:16
-
No mi juz dwóch lekarzy powiedziało ze jak do tego 26 marca się nie obróci to nie czekamy bo potem mogą być komplikacje jak się poród sam zacznie a nie chce ryzykować zdrowiem małego potem przy porodzie może dziać się wszystko szybko czegoś nie dopatrza lekarze...
-
Aguś86 wrote:Ja rozstępów nie mam (póki co
), alle celluit na udach okropny. Nie wiem czy to przez to, ze w ciazy woda się zatrzymuje czy tak mi uda przytyły
Po ciąży pójdą w ruch kremiki i masażer. Niby sa kremy ciążowe na celluit ake chyba nie tak mocne...
Ja tez cellulit mam straszny a rozstepy tylko na piersiach brzuszek narazie czystyAguś86 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Często się zdarza, że dziecko się przekreca przed samym porodem, dziwnie tak planować cc kiedy dziecko ma jeszcze parę tygodni czasu.
liloe, Anka1501 lubią tę wiadomość