Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:bryyy:)
Malinka trzymaj się!!! jeju strasznie n tym forum zapierdzielają te nasze kwietniówki:) oby wszystko było dobrze :*
dziewczyny gratki z okazji nowego tygodnia:D
Wera Ty jesteś dzień po mnie więc zawsze Cię pamiętam:D
aaa i plan z teściową fajny:) tylko żeby się nie okazało że plan planem a ona i tak swoje-trzymaj łapę na tym planie:D
no i powodzenia w urządzaniu pokoiku:D bardzo fajny etap:)
byłam u siebie w urzedzie po papiery różne i wzięłam te do becikowego i rzeczywiście trzeba akt urodzenia dziecka, ZAŚWIADCZENIE Z US o zarobkach za 2013 (można sobie wpisać z pitów 11 jak ktoś ma w domu ale zaświadczenie musi być) no i nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale ksera dowodów osobistych??
dziewczyny mam problem z KUPĄ! już dwa razy robiłam ją w męczarniach, aż się boję jak mi się kolejny raz zachce:(
myślicie że zapodanie sobie czopa rozmiękczy trochę kupkę?? przecież ja do porodu kiszkę stolcową stracę;/
FASIA ADK jakie fotele planujecie kupić??
ja kupuję Pello najzwyklejszy fotel który nie wymusza pozycji pionowej i tylko taki mi się zmieści, jutro po służbie mąż mi podjedzie do ikei to mi kupi.
ANKA super że dostawa w drodze
MISIA do mnie dziś chusta przyjdzie:) wybrałam całkiem inny kolor:) taki afrykański:) czyli brązy:) będę się uczyć chyba na kocie wiązania:Pja sie zastanawiam z czym wyprać te moja
-
nick nieaktualnyehhh a mnie czyści dzisiaj niemiłosiernie:/ do tego jakieś ciapki mi latają przed oczami. Ewidentnie gorszy dzień. ale co tam, dam radę! Dzisiaj tez nie rodzę bo mi się po prostu nie chce
no właśnie dziewczyny jak bolą te skurcze? tak jak okresowe ? w dole brzucha? czy obejmują cały?KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Dobry dziewczyny!!!
Zara idę nadrabiać wczoraj tylko Roboci napiszę, że ja ostatnio dostałam zjebę od gina za nicnierobienie z kupą. Kobieta w ciąży ma srać z przeproszeniem regularnie, najlepiej codziennie. Możesz pić duphalac bo to lactulosum tylko inna nazwa, siemie lniane możesz sobie robić no i czopy. Jak jednego dnia ze mnie nic nie wyjdzie i następnego ranka się nie zapowiada to czopem goJa mam od gina te musujące i one są super bo gdzieś po 5 minutach od zapodania jest reakcja
dość intensywna
kupsko wychodzi dużo bardziej gładko
uwielbiam takie tematy do śniadanka
CzaryMary, Bambi85, Lali, iwonka1077, Murraya, mimka84, weronika86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
no wiem ze masaze albo tego typu zabiegi bardziej profesjpnalne jak najbardziej, ale mysle ze dobry kremik nie zaszkodzi. A to wszystko Robotka do paćkania co nazieralam tez zamierzam wykorxystac. Tak tylko zapytalam o ten krem bo to forum to zrodlo wiedzy wszelakiej
-
a ja udałam głupa na ostatniej wizycie i wypytałam o ten GBS bo mam go mieć pobieranego 13 marca w Krysti urodziny i mojego brata:P i mi lekarz powiedział że ma jakieś specjalne paski ekspresowe i tylko z pipki będzie pobierany materiał
ufff ale się uspokoiłam:D
MISIA no z Aimelle brałam:) była promocja na ostatnie sztuki to sobie sprezentowałam:D kolor SAND 2
http://allegro.pl/chusta-baweln-tkana-skosnokrzyzowo-4-7-m-wyprzedaz-i5103692837.html
ja swoją będę prała ręcznie:) w płynie dla dzieci:) tzn pierwsze pranie sobie tak zrobię
oglądam DDTVN:) ale ja to już znam:DWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 10:27
misia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się
Bardzo się zmartwiłam Malinkąhipotrofia i małowodzie - aż mnie dreszcze przeszły. Malinka Słońce jeśli czytasz (chociaż pewnie nie) staraj się nie załamywać, jak się dzidzia urodzi to jej pomogą, grunt to dobra opieka neonatologiczna.
Ida jak sytuacja?
Gosha, Ida - witam się z Wami w 37tc
Wy tu o celullicie, ja tam się tak dokładnie nie oglądam, nic nie zauważyłam póki co
U mnie sytuacja rodzinna też nieciekawa, babcia w szpitalu w stanie ciężkim, nie wiedzą czy operować, bo operacja może się skończyć paraliżem. Z babcią męża też niezbyt dobrze, rokuje słabo. Nie wspominam nawet, że kilka dni przed zajściem w ciążę już jedną babcię pochowaliśmy. To tak ze smutów, żeby też trochę ponarzekać
Bambi super prezent
Wczoraj przyszedł wózek i się zakochałam. Kolor na żywo wygląda 100razy lepiej niż w próbniku, ma taką strukturę jeansu plus pikowana alcantara. Pięknie wykończony - w sklepie oglądaliśmy Jedo Fyn Memo, a zamówiliśmy Jedo Fyn Special Edition 303 no i co do wykończenia i jakości materiałów obiciowych jest duża różnica. Wersja 2015 ma całkiem inną torbę, mi się ta stara nie podobała, nie używałabym jej pewnie, a ta wygląda bardzo ok jak na wózkową wg mnie. Do tego mam amarantową parasolkę, moskitierę, osłonę przeciwdeszczową na gondolę i spacerówkę, pompkę do kół i ochraniacze na koła, adaptery do fotelika.
Fotelik Maxi Cosi Cabriofix 2015 turkusowy.
Mąż wyniósł wózek na strychi zdjęć brak, jak zniesie może na 1 piętro to pyknę fotkę
Już środa, lada dzień piątek i dużo się wyjaśni. Jeśli Mała dalej pup w dół to za 19 dni cesarka, chyba że czasy mi wyjdą kiepskie to może i za 13 dni. Jestem dziwnie spokojna, zero paniki póki co, zdaję się na los, bo musi być dobrzeBambi85, KasiaKwiatek, iwonka1077, Robotka1, CzaryMary, Aguś86, Justinka, Gosha, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Ja się właśnie boję ze przegapie te skurcze ,pobolewa mnie brzuch i w nocy się spinal mi dziś ze 4razy ale nie boleśnie, ale dla wszystkiego wzięłam się za pakowanie torby hehehe
A kupę też mam taką luzniejsza od 3 dni mam nadzieję że to z nerwów a nie na poród,trochę u mnie za wcześnie ... -
nick nieaktualnymisia83 wrote:W DDTVN mówią właśnie o kąpieli malucha:) dla zainteresowanych
oglądałam. Słodki malec. a kąpiel wydaje się nie być jakąś mega skomplikowaną czynnościąNo chyba że polegnę na siusiaku...
Liloe - fajnie, że bryczka Ci się podoba. No i lubię za opanowanie i spokójWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 10:32
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Melduje się z wolności
shimmer_lip, misia83, KasiaKwiatek, CzaryMary, iwonka1077, Bambi85, Agusiek89, liloe, Aguś86, Ewelcia, Justinka, mf, Gosha, mimka84, natt, Angela89, mantissa, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkurcze porodowe różnie odczuwamy, jedne jak te okresowe tylko silniejsze, inne kobiety mają z krzyża. Ważne, że po prostu są bolesne i pojawiają się systematycznie, coraz częściej i nieustaną po prysznicu a wręcz rozkręcą się. Jak zejdą poniżej 10 minut odstępami...czas jechać
Edit... I warto cierpliwie poczekać, nie jechać po 5-6 skurczach, bo potem mogą zatrzymać w szpitalu a akcja siądzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 10:38
CzaryMary, hwesta, Gosha, weronika86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka obiecałam napisać co na tych warsztatach
No więc u nas na samym początku były dwie sale, w jednej foteliki w drugiej manekiny. Idź tam gdzie manekiny a drugą część sobie podaruj. Pierwsza była straszna pani od nuka, nudna, nic ciekawego nie powiedziała, i jeszcze ciągle mówiła miseczka, jabłuszko, ziemniaczek, bananek
i co kolejne zdrobnienie to mną bardziej trzęsło
Potem był pan od pierwszej pomocy i to był jedyny fajny i ciekawy punkt programu. Tu warto być.
Potem przerwa i pan od fotelików - nic ciekawego, pokazał jak się wpina i właściwei tyle ale to i na youtube zobaczysz. Pani od mleka efemil porażka, pani od palmersa nic ciekawego, pani położna o karmieniu nic ciekawego, pani od komórek macierzystych lipajakieś liche nagrody i do domu.
Gdybym dziś wiedziała to co wiem to po pierwszej częśći bym pojechała do domu. Zwłaszcza, ze się cała rzecz przeciągnęła i umarłam z głodu - rzygi w gratisieCzaryMary, Eweliśka lubią tę wiadomość