Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAhhh dziękuję , dziękuję za Wasze komplementy.
Jak na foty robione w domu myślę, że wyszły całkiem ok no i tyyyyyyyle kasy w kieszeni zostało.
Mnie już dziś złapały cztery porządnie bolesne skurcze i w ogóle ten brzuch mam jakiś taki dziwacznie twardy. Koorwaa mać nie mam czasu rodzić, KFC muszę jeszcze zaliczyć i się nażreć.CzaryMary, Murraya, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Natt super fotki! Piękny brzusio
No to ja ze swoją marną cotygodniową fotą, ech... po jutrzejszej sesji zapodam coś sensowniejszego
108 w pępkuale chyba foto pomniejsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 14:45
CzaryMary, natt, malinka1984, Rudzia, iwonka1077, maggie86, mimka84, Amy_, Agusiek89, Aguś86, Jaga, MartaAlvi, Gosha, Murraya, KasiaKwiatek, Klaudia90, Robotka1, weronika86, Bambi85, mantissa, Fasia, lysinka, Ewelcia, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale macie sliczne brzuszki
rudzia ,gosha ,natt, justinka ,klaudia jak kogos pominelam to sorki
Patrze im bliżej terminu to tematy o terminach ja nie przewiduje porodu przed 2 kwietnia ale zobaczymy jak wyjdzie
Gosha miejmy nadzieje ze cie wypuszcza do domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 14:48
Justinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
AMY !!! Znalazlam ten olej/ek makadamia ale tylko w jednym miejscu, mozesz looknac czy to jest to samo ? Czy sie nadaje?
http://skanstullshalsokost.se/livsmedel/2199-emile-noel-kallpressad-macadamianotolja-virgin-eko-250-ml-3291960013125.html -
mimka84, Rudzia, MartaAlvi, Aguś86, Agusiek89, natt, Justinka, Ulka84, maggie86, Jaga, kluska, Gosha, Murraya, KasiaKwiatek, Klaudia90, iwonka1077, Robotka1, weronika86, Nadzieja84, Bambi85, liloe, mantissa, Fasia, mf, lysinka, Ewelcia, misia83 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:AMY !!! Znalazlam ten olej/ek makadamia ale tylko w jednym miejscu, mozesz looknac czy to jest to samo ? Czy sie nadaje?
http://skanstullshalsokost.se/livsmedel/2199-emile-noel-kallpressad-macadamianotolja-virgin-eko-250-ml-3291960013125.htmlRudzia lubi tę wiadomość
-
Melduję się
w dwupaku rzecz jasna, pełnia przereklamowana chyba
Piękne brzusie, gratuluję. Nowych tygodni i udanych wizyt też
I uciekam bo mąż w domu to może w końcu skończymy remoncik. Więc weekend będzie pracowity, będę doczytywać ale odezwę się koło wtorku chyba,nie prędzej. W tym czasie, moje drogie - nie rodzimyżeby nic mnie nie ominęło
Życzę Wam słonecznego i wyluzowanego weekenduAmy_, natt, mimka84, Justinka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny