Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:hehe Marta ladnie wyszlo ale myslalam ze jakaś inwencja twórcza będzie a tu ściągniete bo widziałam takie
hehe
Hihi no tak, byłam wstrętna i spapugowałam, chyba tylko kolory był inne
Inwencji twórczej brak, mózg zaprotestował dawno temu -
Amy_ wrote:Iwonka ja do niedzieli
w tą niedzielę jadę na porodówkę się zameldować, żem gotowaale dopiero po urodzinach maluchów - jeszcze musze się nawpieprzać torta i sałatek
a ogólnie to czekam do 5 kwietniatez musze sie ostatni raz obezrec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 17:21
-
MartaAlvi wrote:Hihi no tak, byłam wstrętna i spapugowałam, chyba tylko kolory był inne
Inwencji twórczej brak, mózg zaprotestował dawno temu
a ty sama szylas????? aha i co to za komoda???? ja przed wyborem wlasnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 17:23
-
Fasia wrote:Marta ja też się trochę boje ze przenoszę. Jak byłam teraz w szpitalu to leżała ze mną dziewczyna, której zdjeli pessar i była już tydzień po terminie i miała wywołany poród, bo mała nie chciała wyjść. Położna tez mi mówiła, że ona miała krążek i rodziła 2 tyg po terminie o wywołaniu. Ciekawe jak będzie u nas
ja chętnie urodze w terminie tj 13.04 lub 15.04
Jak tylko mi to wyciągnie to mam zamiar wyszorować całe mieszkanie od sufitu po podłogęNo i mąż niech już lepiej zacznie ćwiczyć formę bo go też będę atakować
Iwonka, ja pociełam materiały a babcia mi maszyną przejechała bo ja nie umiemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 17:21
Amy_, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Iwonka, komoda z ikei, ale nie pamiętam nazwy a na stronie też tak na szybko nie mogę znaleźć
Kosztowała chyba jakoś 250zł. Jestem bardzo zadowolona bo wysokość ma fajną zeby coś na niej postawić np. kosmetyki a i w tych półkach poupychałam ciuszki małej, tetry i inne dupsy
Lece na kawkę bo mi czacha dymipewnie przez tą pogodę.
Dziękuję za miłe słowa odnośnie pokoiku. Wybaczcie że się tak bezczelnie chwalehihi nie mogłam się powstrzymać
Edit: to chyba ta: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40270820/
Tylko chyba faktycznie wtedy ona była w promocji jakiejś...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 17:31
-
nick nieaktualny
-
MartaAlvi wrote:Iwonka, komoda z ikei, ale nie pamiętam nazwy a na stronie też tak na szybko nie mogę znaleźć
Kosztowała chyba jakoś 250zł. Jestem bardzo zadowolona bo wysokość ma fajną zeby coś na niej postawić np. kosmetyki a i w tych półkach poupychałam ciuszki małej, tetry i inne dupsy
Lece na kawkę bo mi czacha dymipewnie przez tą pogodę.
Dziękuję za miłe słowa odnośnie pokoiku. Wybaczcie że się tak bezczelnie chwalehihi nie mogłam się powstrzymać
Edit: to chyba ta: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40270820/
Tylko chyba faktycznie wtedy ona była w promocji jakiejś...
ale nie mam jak do kwietnia co najmniej specjalnie bym musiala jechac a to srednio mi sie oplaca, bo 140 km mam ahhhh do dupy wsio a komode jakas musze znalesc bo ciuszkow wszystkich poprac nie moge bo nie mam gdzie tego trzymac buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
edit a to waska taka nie bylo widac na zdjeciu to ja chce szerszaale dzieki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 17:36
-
Aguś86 wrote:My właśnie na jesień w BRW kupiliśmy sporą komode do sypialni. Jeszcze się zalapalismy na promocję i było 100zł taniej.
kurcze ale pewnie czekac trzeba bedzie co???? jak lozko kupowalismy to musielismy pare tygodnie czekac ale nam sie nie spieszyło wtedy...
-
iwonka1077 wrote:Amy u ciebie najwyzszy czas juz rodzic to sie szykuj ile ty myslisz z tym brakiem czopa chodzic
ja bym chciala 2 kwietnia urodzic jak da rade tak mnie zapisac a jak nie to 8 kwietnia po swietach zaraz
Tak możesz 8 kwietnia pozwalam podzielę się prezentem urodzinowym o ile takowy dostane:D
Kasia jakoś przeżyjemy chyba. Z kartką na czole chodzić nie będziemy , żeśmy wyrodne baby:D
A kask weźmiemy ten co to ta druga pisała od tego jak mu tam???????Kurwa zgąbczenie się wkradło. Napewno wiesz o kogo chodzi. No o tego Schumahera
Marta powiem Ci ze to dupne rodzenie może być ciężki i bolesne jak ostre zatwardzenie:D A tak poprawdzie wsio będzie dobrze może się okazać ze urodzisz w trymiga.
Jak Ci mało będzie w domu to przyjedz do mnie musze ogórd doprowadzić do porządku bo na jesieni nic nie zrobiłam teraz tam syf kiła mogiła się zrobiła.
Amy ni uja juz jest kilka wcześniejszych porodów zapisanych:D Także twoje przepowiednie są do dupki. A w niedzielę jak wejdę chce zobaczyć posta ze urodziłaś bo ty już byś kuźwa mogła opuścić kolejke:DDD Tylko najpierw torbe spakuj,
Arsenka blog?? Coś ominęłam?
Aguś spoko loko nasze grono się powiększa.
Tam któraś coś pisała o ubrankach z nieznanego źródła , że gratuluje mamusiom które tak kupują bo nie wie na co to dziecko chorowało. Nosz kurwancka:D A to znane źródło to kurczaki skąd wziąć?
Ja mogę rodzić po lub nawet 1 kwietnia bylebym tylko była już w Łodzi.iwonka1077, KasiaKwiatek, Aguś86, MartaAlvi, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Była na magazynie i na drugi dzień mieliśmy do odbioru. Sporo mieli na magazynie tych mniejszych gabarytowo mebli.
Aguś86 lubi tę wiadomość