Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
az przez was zaczelam czytac te lipcowy
one glupie sa wyrzywaja sie pewnie chlopy im nie daja, hormony buzujaszkoda czasu na czytanie nawet jak dla mnie... zero kultury
Malinka super wiesci z wizyty a ty rodzic juz chcialas rodzica tu trzeba poczekac, nie ma lekko... heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 17:00
-
Ewelcia wrote:Fasia 23.03 to moja data - odpindol się od niej
kuźwa Fasia - no nie moze być tak że dwa a nawet trzy porody w jeden dzień
albo wybierzesz inna datę albo się podzielicie
haneczka, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Amy druga data.. Hmm.. Boje się 23 marca, nie wiem czemu. Kilka moich koleżanek wtedy rodziło i ja nie chce być kolejna
A ja chyba bym chciała 23.03miałabym już z głowy w kwietniu, to jest poniedziałek. Zresztą 20.03 wieczorem zaczynam gwałcić męża, do poniedziałku się wyżyję chyba.
KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy masz wpierdol
... Dupy może i by dała ale facet ma traumę synową...czekam z gwałtem na 30.03 i skończony 37 tydzień
Jaga no trudno... Ty ja i Shimmer jesteśmy wyrodnymi matkami...dzieci będą musiały jeździć w kaskach tymi używanymi fotelikami...i hooy
Amy no chyba nie nadaję się na matkę... Co tu zrobić z moimi dziewczynami??? Ktoś reflektuje? Dwie ładne, w dobrym stanie, zadbane nastolatki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 17:05
haneczka, Amy_, MartaAlvi, Fasia, shimmer_lip, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:haahahahhahaah nie wytrzymam
kuźwa Fasia - no nie moze być tak że dwa a nawet trzy porody w jeden dzień
albo wybierzesz inna datę albo się podzielicie
Ja nie zmieniam! Zaklepałam już tydzień temu chyba na 3000 stronieZresztą nie mam zamiaru tyle leżeć w szpitalu także sorry Fasia zaklep sobie inny dzień!
3 facetów w jeden dzień urodzić się nie może i już!Amy_, Fasia, KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:chyba łożyska
nie no mi są potrzebne dwa podejścia. Pojadę w niedzielę na porodówkę i powiem -
JESTEM! PRZYJECHAŁAM!!!!!!!!
a pani to po terminie?
nie przed, ale czuję, że dzisiaj urodzę! o proszę mam nawet torbę spakowanąmalinka1984, iwonka1077, Fasia, haneczka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Ja nie zmieniam! Zaklepałam już tydzień temu chyba na 3000 stronie
Zresztą nie mam zamiaru tyle leżeć w szpitalu także sorry Fasia zaklep sobie inny dzień!
3 facetów w jeden dzień urodzić się nie może i już!
Ewelcia ja mam kobitkę, dokoptuję się może?Ewelcia lubi tę wiadomość
-
UWAGA SPAM!
Chwale się jak małe dziecko ucieszone z super zabawki tudzież zajebistej czekolady typu milka choco jelly
Przyszły moje literki nad łóżeczko i mam radość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b551c7378d29.jpg
ufff pochwaliłam się!Możecie pojechać że dupiate
hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 17:08
maggie86, malinka1984, Amy_, Fasia, KasiaKwiatek, Ewelcia, haneczka, mf, Aguś86, Jaga, Klaudia90, Lali, Angela89, Robotka1, shimmer_lip, CzaryMary, misia83, mimka84, adk_1989, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość