Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Liloe zdecydowanie nie tak go odebrałas! Duże dzieci w małych brzuszkach mnie przerażają także tak jak pisałam - rozumiem..
A teraz chodź napijemy się na zgodęmaggie86, Aguś86, Jaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Liloe zdecydowanie nie tak go odebrałas! Duże dzieci w małych brzuszkach mnie przerażają także tak jak pisałam - rozumiem..
A teraz chodź napijemy się na zgodę
nie było niezgody, ale napić się można? co stawiasz? ja mam w szafce 6 puszek coca-coliFasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:Widzę, że sporo z Was się nudzi <głupi żarcik>. Dzięki za kciukasy.
kuźwa ja też wróciłam zobaczyć co ta FASIA tam wypisała! i jakoś nie zauważyłam nic szczególnego a kuźwa wysiliłam się i czytałąm linijka po linijce a nie co trzecią
edit.
przywracam????
przywołuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 16:31
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:przywracam cię do porządku!!!
kuźwa ja też wróciłam zobaczyć co ta FASIA tam wypisała! i jakoś nie zauważyłam nic szczególnego a kuźwa wysiliłam się i czytałąm linijka po linijce a nie co trzecią
edit.
przywracam????
przywołuję
Nieaktualne więc się nie trudź, my już z Fasią pijemy - ja mam już lekko pokopaną percepcję. Nie napisała nic szczególnego, ale zdołowana baba w ciąży sobie sporo dopowiada jak ma gorszy dzieńSprawa wyjaśniona.
Odbiegając od tematu, cytat z lipcówek:
"A POTEM WASZE DZIECI BEDA PLACIC ZA WASZA GŁUPOTĘ. Tyle w temacie.
Przeciez tu kurwa nie chodzi o to kto ile i gdzie bedzie jezdzil z dzieckiem w aucie i ile on bedzie kosztował!! Kupcie NOWE foteliki za 400zł bo na pewno i takie są, nikt nie kaze Wam wykładać tysiaka na stól na fotelik z najwyzszej polki.
Rozbrajacie mnie dziewczyny, ile Wy macie lat? 'Na ten powrót ze szpitala mi wystarczy'. Wszystko ok tylko rozumu brakuje. Do tego nie dosc, ze sama przyznajesz, ze jezdzicie gruchotem, to jeszcze to znaczy tyle, ze na bezpieczenstwo dziecka mozesz miec za przeproszeniem..wyjebane? Litości..
Btw. najwiecej wypadkow odbywa sie wlasnie 'pod domem'."
WTF????????mimka84, Amy_, mf, Fasia, Ewelcia, haneczka, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
Piątek 13-tego i tylko dobre wieści.
Ktg wzorcowe,skurczów brak
Usg przepływowe
Kacperek w położeniu główkowym,podłużnym.Łożysko III stopień o typowej budowie.
Prawidłowa objętość płynu owodniowego AFI=11,prawidłowe przepływy, płód wydolny krążeniowo
Jak powiedziałam Panu dr co mi dr. zdiagnozowała w Medicover to stw.że brak słów.
Synuś ma się dobrze,jest średniaczkiem a wielkość brzuszka ma prawidłową i wagę Pan dr po zmierzeniu jego brzuszka szacuje już powyżej 2500g. Cudowniemimka84, liloe, Amy_, Jaga, Aguś86, Ewelcia, Rudzia, haneczka, KasiaKwiatek, iwonka1077, maggie86, MartaAlvi, Klaudia90, hwesta, kluska, Robotka1, CzaryMary, shimmer_lip, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
no co za nudy na kwietniówkach! trzymajciemnie!
Czy ktoś ma jakieś przeczucia co do porodu? Bo terminy przeczuć mijają i nic się nie sprawdza. Trzeba zreobić nowe zestawienie.. oprócz tego że czuję że urodzę 5 kwietnia to jeszcze czuję, że urodzę w tą niedzielę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 16:44
malinka1984, iwonka1077, maggie86, mf, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny